Pēc IDE HDD nomaiņas nevar uzinstalēt Windows
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- rikis33
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 19
- Pievienojies: 04 Jūl 2009, 22:07
- Reputācija: 0
- Atrodas: riuga
Pēc IDE HDD nomaiņas nevar uzinstalēt Windows
man ir problema ar manu portativo datoru! nomainiju cieto disku bija vinjam samsung pata 160 gb!
ieliku 120 gb western digital IDE ! nezinu kas par problemu! nevaru uzinstalet windows sak bootot diskuy pec tam parada setup is incpecting your hardware configaration! un viss talak melns ekrans un neko nedara! it ka cieto redz kompis jo nerada ka vinja nava var but man bija vajadzigs pirkt tikai pata cietais diks varbut ide neder,bet kur pirku teica ka tas ir tas pats!
man ir hp nc 8000
palidziet risinat so problemu
paldies!
kas man butu jadara kas varetu but par problemu??????
ieliku 120 gb western digital IDE ! nezinu kas par problemu! nevaru uzinstalet windows sak bootot diskuy pec tam parada setup is incpecting your hardware configaration! un viss talak melns ekrans un neko nedara! it ka cieto redz kompis jo nerada ka vinja nava var but man bija vajadzigs pirkt tikai pata cietais diks varbut ide neder,bet kur pirku teica ka tas ir tas pats!
man ir hp nc 8000
palidziet risinat so problemu
paldies!
kas man butu jadara kas varetu but par problemu??????
- rikis33
- Reģistrēts lietotājs
viebard sakot ja man ir tas dators ko teica"wersoo" man ir izveidots boot disks xp ar sata driver to vinjs pat nenem aiziet lidz - setup is incpecting your hardware configaration
pec tampts restartejas!
interneta skatijos lidzigu problemu kad tads pats kompis parada no hard drive
bija ieteikts noladed uptate bios sistemai adrese sada
http://forums13.itrc.hp.com/service/for ... dId=515772
baidosmeginat ka nesaboja bios sistemu!
PALIDZIET TIESAM RISINAT SO PROBLEMU!
ieprieks ieksa bija samsung 160 gb 2.5 pata cietais diks
gaja viss okey
varbut man nepieciesams nopirkt tiesi tadu pasu ka bija un tad ies!
palidziet kka riinat so problemu!
liels paldies par sapratni!
pec tampts restartejas!
interneta skatijos lidzigu problemu kad tads pats kompis parada no hard drive
bija ieteikts noladed uptate bios sistemai adrese sada
http://forums13.itrc.hp.com/service/for ... dId=515772
baidosmeginat ka nesaboja bios sistemu!
PALIDZIET TIESAM RISINAT SO PROBLEMU!
ieprieks ieksa bija samsung 160 gb 2.5 pata cietais diks
gaja viss okey
varbut man nepieciesams nopirkt tiesi tadu pasu ka bija un tad ies!
palidziet kka riinat so problemu!
liels paldies par sapratni!
Nu paņem novelc un ieraksti kādu Linux Live CD, vai Hirens Boot CD vai, piemēram, Gparted Live CD un pamēģini piestartēt datoru no tiem. Ja viss iet, tad pamēģini tur to HDD sadalīt partīcijas un noformatēt un tad skaties, vai viss iet.
Vēl var pamēģināt izņemt to cieto disku vispār laukā un tad mēģināt startēt no Windows CD un tad skaties, vai aiziet tālāk kā šobrīd. Var jau būt, kas tas cietais disks vienkārši ir brāķis.
Vēl var pamēģināt izņemt to cieto disku vispār laukā un tad mēģināt startēt no Windows CD un tad skaties, vai aiziet tālāk kā šobrīd. Var jau būt, kas tas cietais disks vienkārši ir brāķis.
- rikis33
- Reģistrēts lietotājs
ir problema navar pat informaciju nolasit jo rada sadi:
warning:the highmemory area(HMA) is not avaible
additional low memory (below 640k ) will be used instead
creating 100mb ram drive as r:
xms driver not found .
failed to load shsurdrv ram drive
loading standart ramdrive .sys with 32mb ...
failed to create ram drive as r: !!
this could be because of more than 2 gb ram
ko man darit ?
kas ir par problemu?
ram man ir 256 mb
warning:the highmemory area(HMA) is not avaible
additional low memory (below 640k ) will be used instead
creating 100mb ram drive as r:
xms driver not found .
failed to load shsurdrv ram drive
loading standart ramdrive .sys with 32mb ...
failed to create ram drive as r: !!
this could be because of more than 2 gb ram
ko man darit ?
kas ir par problemu?
ram man ir 256 mb
Tajā pašā Hirens boot CD ir arī RAM testi. Piemēram, Testing tools --> RAM testing tools --> Memtest86 utt.
Pamēģini palaist to, apskaties, vai tur uzrādās visi tavi 256MB (Pie Memory:). Patestē kādu laiku, apskaties vai nemet errorus.
Ja parādās kādi errori, tad pamēģini izņemt atmiņas moduļus no datora, apmaini vietām utt. Apskaties arī BIOSā, vai pareizi uzrādās 256MB.
Pamēģini palaist to, apskaties, vai tur uzrādās visi tavi 256MB (Pie Memory:). Patestē kādu laiku, apskaties vai nemet errorus.
Ja parādās kādi errori, tad pamēģini izņemt atmiņas moduļus no datora, apmaini vietām utt. Apskaties arī BIOSā, vai pareizi uzrādās 256MB.
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 1730
- Pievienojies: 22 Dec 2007, 12:22
druno ieminējās, ka kādu laiku vajadzētu ramus patestēt, tad nu man automātiski radās jautājums: vai ir jātestē tikai līdz 100% jeb jāļauj tests iziet atkārtoti vairākas reizes? vienk memtest86+ testeris to pats automātiski sāk darīt..
btw, par tēmu, druno, manuprāt viņ am pats live cd neielādējas..
btw, par tēmu, druno, manuprāt viņ am pats live cd neielādējas..
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
jezus kaada stulbiiba...izredzētais wrote:viņš laikam nevar notestēt ram atmiņu, kura tiek izmantota memtest86+ uzturēšanai pie dzīvības?
veidojot 50mb ramdisku atminjas apgabals tiek notesteets pirmaam kaartaam
ja softs nevar izveidot ramdisku tad suuta nakuj....
Anubisa sods ir neizbeegams!
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
- rikis33
- Reģistrēts lietotājs
ieladeju linux i686 installer!cieto redz izveidju divas particijas tik un ta nemana!cits cilveks teica lai iznem ara cieto disku un pamegina palaist windows boot vai saksies instalacija!bet pec ta kad parada press any key to boot parada setup is incpecting your hardware configaration un ta ari talak neieet ne windows setup nekur varbut tad ir cita vaine ne cietaja???? jo bez cieta diska pec butibas vajadzetu ieet windowsam setupa bet tas nenonotiek!
tiesam palidziet! liels paldies!
tiesam palidziet! liels paldies!
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
DL, paldies, tagad zināšu 
riksis33, jā, principā vajadzētu tikt līdz vietai kur jāizvēlas HDD, bet ja tev tika atteikts arī pats hirens boot cd vaina varētu būt ramā vai ram slotā, pamēģini izņ emt ramus, iztīrīt ram slotus un apmainīt tos ar vietām, ja nelīdz atstāj vienu ramu, tad to pašu ramu otrā slotā un izdarīt to pašu ar otru ramu (t.i. ja tev ir vismaz divi rami)
riksis33, jā, principā vajadzētu tikt līdz vietai kur jāizvēlas HDD, bet ja tev tika atteikts arī pats hirens boot cd vaina varētu būt ramā vai ram slotā, pamēģini izņ emt ramus, iztīrīt ram slotus un apmainīt tos ar vietām, ja nelīdz atstāj vienu ramu, tad to pašu ramu otrā slotā un izdarīt to pašu ar otru ramu (t.i. ja tev ir vismaz divi rami)
- rikis33
- Reģistrēts lietotājs
man ir viens ram!labi pameginasu interesanti ir tas ka hirens boot neko nenenem ka jau rakstiju ieprieks a livecd-i686-installer-2008.0-r1 rada gan cieto disku gan izmeru gan var veidot particijas tagad meginu izveidot uz fat32
bet windows diskam viss ir okey jo iznemu stacionarajam datoram cieto disku un vins sak bootot diku tad parada parada setup is incpecting your hardware configaration! un aiziet sak windows instalaciju a portativajam parada melnu ekranu un viss!un neko nedara!ja nava vaina rama kur tad????
bet windows diskam viss ir okey jo iznemu stacionarajam datoram cieto disku un vins sak bootot diku tad parada parada setup is incpecting your hardware configaration! un aiziet sak windows instalaciju a portativajam parada melnu ekranu un viss!un neko nedara!ja nava vaina rama kur tad????
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
kaa ar sjitaadu kjiiseli galvaa neaizmirstas elpot?rikis33 wrote:man ir viens ram!labi pameginasu interesanti ir tas ka hirens boot neko nenenem ka jau rakstiju ieprieks a livecd-i686-installer-2008.0-r1 rada gan cieto disku gan izmeru gan var veidot particijas tagad meginu izveidot uz fat32
Anubisa sods ir neizbeegams!
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- rikis33
- Reģistrēts lietotājs
tas dopma iztirit - tehniski iztirit???
ta jau izdariju un parliku otara slota!
hirens boot cd ladejas ka saka var uztaisit testus utt!
tikai cieto vinjs neredz ka jau rakstiju ieprieks ko rada!!
es nevaru saprast kapec nesakas instalacija windowsam!
ram tetu uztaisiju uz hirens boot bet nevienu error neizmeta!
ja varat palidzat busu pateicigs!
ta jau izdariju un parliku otara slota!
hirens boot cd ladejas ka saka var uztaisit testus utt!
tikai cieto vinjs neredz ka jau rakstiju ieprieks ko rada!!
es nevaru saprast kapec nesakas instalacija windowsam!
ram tetu uztaisiju uz hirens boot bet nevienu error neizmeta!
ja varat palidzat busu pateicigs!
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
nu dikti jokaini, identiski pigori man bija ar saskrāpētu windows disku.. vainu arī negribētos novelt uz diskdzini, ja jau citus diskus lasa.. tā vai tā, tev visticamāk nebūs iespēja izmēģināt citu diska lasīkli? sliktākajā gadījumā pie usb slēdzamu?
vai mēģināji palaist instelāciju ar izņ emtu cieto? apstāsies tai pašā vietā?
nu nekur citur tā vaina nevarētu būt ..
vai mēģināji palaist instelāciju ar izņ emtu cieto? apstāsies tai pašā vietā?
nu nekur citur tā vaina nevarētu būt ..
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- rikis33
- Reģistrēts lietotājs
ja man nava iespeju parbaudit citu disklasikli!jameginaju bez cieta!
ka var uzinstalet ar usb zibatminas starpniecibu????
man ieteica ielikt cieto cita kompi un uzinstalet windowsu un tad ielikt atpkal!bet man nava iespejasielikt cita kompi!
tikai ja nu vienigi kkada veida pie stacionara pieslegt!tas ir iespejams???
ka var uzinstalet ar usb zibatminas starpniecibu????
man ieteica ielikt cieto cita kompi un uzinstalet windowsu un tad ielikt atpkal!bet man nava iespejasielikt cita kompi!
tikai ja nu vienigi kkada veida pie stacionara pieslegt!tas ir iespejams???
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
riksis33, no sākuma tik pārliecinies vai tavs kompis spēj boototies no USB.
nu nebūs tik vienkārši ar win instalāciju uz cita kompja, jāskatās lai kompim būtu tās pašas sērijas āipsets, savādāk windows nestartēsies pārspraužot cietni atpakaļ..
bet pirms tālākās āakarēšanās nu dien iesaku izmēģināt jaunu win disku.. pieņ emot, ka mācēsi lejupielādēt operētājsistēmu un pieņ emot, ka mācēsi to nokopēt kā bootable disku !!(ar lēnu ātrumu)..
nu nebūs tik vienkārši ar win instalāciju uz cita kompja, jāskatās lai kompim būtu tās pašas sērijas āipsets, savādāk windows nestartēsies pārspraužot cietni atpakaļ..
bet pirms tālākās āakarēšanās nu dien iesaku izmēģināt jaunu win disku.. pieņ emot, ka mācēsi lejupielādēt operētājsistēmu un pieņ emot, ka mācēsi to nokopēt kā bootable disku !!(ar lēnu ātrumu)..
- rikis33
- Reģistrēts lietotājs
ka lejupieladet operatajsistemu!
es sev windows diskus parasti bootoju vau nero lejupieladeju atieciga vindowsa boot image
un konfugureju iestadijumus un rakstu!
apraksti sikak ka tu to doma
bet es laikam sapratu ka varu dabut virsu man vajaga lejupieladet sadu programu-
HP Compaq nc8000 XP Driver CD Recovery Restore Disk
bet nevaru atrast nekur
ja kads zin palidziet
es sev windows diskus parasti bootoju vau nero lejupieladeju atieciga vindowsa boot image
un konfugureju iestadijumus un rakstu!
apraksti sikak ka tu to doma
bet es laikam sapratu ka varu dabut virsu man vajaga lejupieladet sadu programu-
HP Compaq nc8000 XP Driver CD Recovery Restore Disk
bet nevaru atrast nekur
ja kads zin palidziet
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
tev vienkārši vajag lejupielādēt dajebkādu windows xp instelāciju.. vari izmantot www.thepiratebay.org
varbūt tev ir kāds paziņ a, kuram varētu atrasties lieks xp CD?
varbūt tev ir kāds paziņ a, kuram varētu atrasties lieks xp CD?
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
tad cik diskus īsti esi izmēģinājis? un kur apstrājas tie diski, kuri tiek pāri melnajam ekrānam? vai tie paši diski arī bez hdd tur pat apstājas?
ja tev kāds ko taml pateiktu:
ja tev kāds ko taml pateiktu:
vai tu maz saprastu, ko tas otrs tur cenšās pateikt?visiem tas pats diviem ta ka visu laiku man bet nava melns ekrans bet restartejas dators