Es šobrīd lietoju Nokia E71 , Tiešām ērts un labs telefons , nenožēloju ka iegadājos.

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Ērts nēsāšanai sieviešu rokassomiņā vai pļūteņbikšu bezizmēra kabatā?jauneklis wrote:Kā nekā , šobrīd pieejami viss dažādākie ! :lala:
Es šobrīd lietoju Nokia E71 , Tiešām ērts un labs telefons , nenožēloju ka iegadājos.
+ 1ruukjis wrote:Pagaidām turos pie HTC Touch Cruise
http://www.mobilegazette.com/handsets/h ... -combo.jpg
msh wrote:Ērts nēsāšanai sieviešu rokassomiņā vai pļūteņbikšu bezizmēra kabatā?jauneklis wrote:Kā nekā , šobrīd pieejami viss dažādākie ! :lala:
Par tēmu - lietoju klucijas pusķieģeli, tātad esmu diskonekting pīpl, izskatās kaut kā šitā, manam tikai tumšzils korpuss:
Bet vismaz tumsā paņemot rokā, pēc taustes zini, uz kādas pogas pirksts atrodas
msh wrote:Ērts nēsāšanai sieviešu rokassomiņā vai pļūteņbikšu bezizmēra kabatā?jauneklis wrote:Kā nekā , šobrīd pieejami viss dažādākie ! :lala:
Par tēmu - lietoju klucijas pusķieģeli, tātad esmu diskonekting pīpl, izskatās kaut kā šitā, manam tikai tumšzils korpuss:
Bet vismaz tumsā paņemot rokā, pēc taustes zini, uz kādas pogas pirksts atrodas