LētaisDžonijs wrote:
Patlaban testēšanai jau ir pieejams Microsoft Office 2010, kas ir nesalīdzināmi modernāks par vecajiem "ofisiem".
Man patīk tas patoss...
nesalīdzināmi modernāks;) Interesanti ar ko? Kad lielākajai daļai cilvēku pieleks, ka kopš tā paša 2000. gada labi, ja esam saņēmuši 5% īsta funkcionāla jauninājuma, viss pārējais ir apzināti nesavietojamības sarežģījumi, lai Microsoft būtu iespēja saraust lielāku naudu par programmatūras modernizācijām? Es tādu firmu nevis slavēju, bet spļauju virsū. Un nevajag vizuālo veidolu padarīt par ekvivalentu modernizācijai:)
Ja Pirmajam Zaparožecam meistars ar alkohola problēmām mazliet uzķīlē motoru un nomaina veco karkasu pret Porshe 911 karkasu - mēs taču to nesauksim par Porši? Un galvenais, ka motors pa dzērumam saķīlēts tā, ka uzturēšana iespējama tikai pie tā paša meistara, jo cits tai murgā negrib iedziļināties par summu, ko varam piedāvāt. Tālāk - Stokholmas sindroms, iemīlēšanās tajā, kam esam kļuvuši par ķīlniekiem. Es atvainojos, da nu nah. Datora uzdevumi nav revolucionāri mainījušies kopš 2000. gada, nevajag tālāk producēt MicroSoft PR, kas radīti priekš tā, lai liktu domāt, ka saņemam kaut ko jaunu... Viss ir precīzi tāpat kā lielveikalā: maina iepakojumu, formu, ievieš korķīšus, vai aizspiežamu plastmasas klipsi, iegādājas labākas vietas eksponācijai - bet tas "veselīgais batoniņš BEZ CUKURA" pēc cītīgas izpētes atklāj to, ka pasaulē neko jaunu tik ātri radīt nav iespējams, jo bez sīrupa lipekļa (kas IR CUKURS) tu batoniņu neuztaisīsi. Tāpat ir ar OS, ar Office un visu pārējo.