zemak bildite ar specs.

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Es 16 gadu vecumā no 200 mhz pentium mmx/160 mb ram pārsēdos pie šitentās kastes, pie kuras tagad sēžu, tolaik gan iekšā bija šis tas mazāk. Gan pēdējo gadu pirms šīs kastes uzstellēšanas es pa vakariem vairāk biju pie čoma un grāvu visādas spēles pa strīpu uz jama 433 mhz celkasEvers wrote:pilnīgi piekrītu msh, savulaik lietoju XP(vēl bez SP) uz 128 MB ram 1.1 Ghz celerona, bez kautkādas tur optimizēšanas un nevarēju sūdzēties. Arī priekš 256 pilnīgi pietiks ja iekš my computer-properties-advanced-performance atķeksēsi uzstādījumu priekš performance. Gaidām ko teiks optimizācijas meistars ob1
Nu tāda pērle ka bail paliekka cilvēks, kas procesorus un kastes maina kā zeķes, pierod pie super duper sistēmām un nespēj lietot vecas bet relatīvi spēcīgas sistēmas
Pastāsti lūdzu ob1 kā var uzlikt šķībi windows ? (vai tas bija domāts, kā windows Windows XP * COA Genuine Sticker uzlīmēšana 90 grādu leņķī ?)2) Proams, vajag sagatavot instāciju. Ja win šķībi uzlikts, tad saoptimizēt kārtīgi neizdosies.
1) Tad jau Tu neesi redzējis "taisnu" winkarass wrote:Kopš sen seniem laikiem es instalējis win xp un nekad nav gadījies viņu uzlikt šķībi![]()
...
Bet varbūt tiešām esmu jauns un kļūdos, tadēļ ļoti priecātos ja tu neturētu sveci zem pūra un uztaisītu kādu tutoru kur soli pa solim ar screenshotiem* (būtu vispār ideāli) parādītu kā pareizi izvēlēties advanced mode un ko tur nepieciešams mainīt.
vai tu pats lodē iekšā integrēto video karti un citus devaisus ?Hmm, man ir aizdomas, ka vairums "specu" nav nemaz redzējuši normāli ejošu kompi, tāpēc arī tāda neizpratne par maniem komentiem. Es savukārt cenšos tautai pateikt, ka ir milzīga starpība starp veikalā pirktu kompi un ķīlētu, kompi,
Man prieks, ka tava mamma ir bagāta un tev pērk. Pirms pieciem gadiem, kad manējā man kaut ko pirka, naudu priekš šīs kastes gan nācās sapelnīt pašam. Labi, sotaku viņa piemeta. Tas tā. Bet tu laikam uz sava optima līnijas korķa tupēdams neesi pamanījis, ka normālam lietotājam vajag ko - pasērfot netā, paspēlēt kaut kādas spēlītes, vēl varbūt kaut ko uzrakstīt, kaut kādus multimēdiju niekus un tas apmēram arī būtu viss. Tāpēc, ja tu tur katru dienu kompresē 1080i gay pron, kur kaut kāds super duper c2d kaut ko reāli uzlabo, man prieks par tevi - tu esi izņēmumsGenādijs wrote:Nu tāda pērle ka bail paliekka cilvēks, kas procesorus un kastes maina kā zeķes, pierod pie super duper sistēmām un nespēj lietot vecas bet relatīvi spēcīgas sistēmasTas ka mamma tev nepērk jaunu cpu nenozīmē ka visiem kā tev jālieto veci mēsli jo redz tie ir relatīvi spēcīgi tāpat
Nu ja pareizi, na.. man lietot i7 ja c2d relatīvi ar to pašu renderi tiek galā 5x lēnāk kas laika izteiksmē ir 1h vai 5h?
Totāls auns es teikšu
PS. 10 gadīgs puišelis un pc ir vienas vienīgas spēles tā kā gf mx nu nez nez . malovato buģet.