Vai offtopiku vajag atdalīt?
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- LētaisDžonijs
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 1730
- Pievienojies: 22 Dec 2007, 12:22
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
Es par komentu dzēšanu/vai tā aizstāšanu ar offtopic + varētu ieviest punktu/reputācijas sistēmu,un atiecīgi par kautkādu pārkāpumu reputācija krītās tas pats arī atiecās uz offtopic.Tādejādi lietotājs filtrēs savu sakāmo,ar reputācijas krišanos tiks liegta pieeja atiecīgām foruma sadaļām uz konkrētu laiku. 
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Manuprāt, offtopicu Rakstos/Ziņās vajadzētu daudz stingrāk apkarot. Forumā tas vēl nav tik traki. Off-topic sadaļā lai strīdas uz nebēdu.
Bet viss tikai tik ilgi, kamēr nesākas mātesvārdi un rupjie uzbraucieni. Tad tēma noteikti jāslēdz, vai jātīra, un vienam otram censonim jāpiešķir balva par lielu cenšanos
Bet viss tikai tik ilgi, kamēr nesākas mātesvārdi un rupjie uzbraucieni. Tad tēma noteikti jāslēdz, vai jātīra, un vienam otram censonim jāpiešķir balva par lielu cenšanos

- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
Vislabaakais ir manis jau sen izteiktais variants - ka vecaakie lietotaaji vai pasji sjo postu autori, kas satur offtopic, to var NOFLAGOT (iemarkjeet) kaa offtopiku saturosju, un liidz ar to, sjii teema/posts defaultaa neraadaas. tie kam patiik lasiit un dziit offtopiku, var ielikt vai nu galeejo kjeksi, lai raada teemaas arii offtopic, vai arii nospiezjot uz speciaalas saites teemas saakumaa to var aktivizeet - lai tas raadiitos. tiem, kam patiik lasiit tikai diskusijas par teemu, tad var neiekjekseet "raadiit offtopiku" un vinjiem viss raadiisies tiirs. Kaa arii offtopika zinjojumus vajadzeetu varbuut pat nedaudz savaadaak iekraasot, lai uzreiz rastos pedantisma piekopeejiem veelme parulleet lapu uz leju, nemaz neiedzjiljinoties postaa.
Aa un ak jaa. kad buus tas V3? man cjo ta gribeetos, ka tos +1 -1 var likt normaalaa reitingu sisteemaa, kaa tas ir parasti citos forumos, tikai ar nosaciijumu, ka pie katra reitinga pievienosjanas tiek izteikts pamatots arguments, kaapeec tas ir uzlikts tiesji taads - pozitiivs vai negatiivs. Redz youtubee cilveeki liek bez sjiem pamatojumiem, kas arii pasjam autoram, taa iisti neliek izprast citu cilveeku domu gaajienu. :>
Aa un ak jaa. kad buus tas V3? man cjo ta gribeetos, ka tos +1 -1 var likt normaalaa reitingu sisteemaa, kaa tas ir parasti citos forumos, tikai ar nosaciijumu, ka pie katra reitinga pievienosjanas tiek izteikts pamatots arguments, kaapeec tas ir uzlikts tiesji taads - pozitiivs vai negatiivs. Redz youtubee cilveeki liek bez sjiem pamatojumiem, kas arii pasjam autoram, taa iisti neliek izprast citu cilveeku domu gaajienu. :>
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- foxsk8
- Moderators
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- foxsk8
- Moderators
Vai nu arī pašiem komentētājiem, lietojiet kādu citu krāsu, kad sākās off-topic? Piemēram kādu zilu krāsu, tā automātiski, kas grib tas lasa, kas grib, tas nelasa, automātiski skats pēc krāsām. Hmz, kā tas būtu, nav ne jausmas.
Nu kaut kā šādi es te kaut ko gvelžu ne pa ķeksi
Varbūt vēl šāds risinājums
Nu kaut kā šādi es te kaut ko gvelžu ne pa ķeksi
Varbūt vēl šāds risinājums
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- foxsk8
- Moderators
Code: Select all
[color=indigo] Krasa indigo, lai cik tas ironiski nebūtu, DL patiks :D [/color]
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- foxsk8
- Moderators
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- foxsk8
- Moderators
Da zdrastvuj maty rassija i otjec staljin
Teikšu tev atklāti, niks piestāv 
Offtopiks ir visur un būs visur, pret to cīnīties vairāk kā ar punktu noteikumos ir truli un pat nevajadzīgi
Nu un ka viņi nerunā par tēmu? Toties viņi runā! Forums aktīvs, cilveki komunicē, sazinas un apmainas ar domām, par vai bez tēmas. Tev kas? Ir pretenzijas pret komunikāciju? Ar tādiem noteikumiem "No-offtopic, off-topic delete/move/ban/closed" vienīgais ko tu panāksi būs... nekas.... itin nekas... Garāka bansliste? Maybe. Sakārtotaks forums? Not. Aktīvāks forums? Definetly not! Galvassāpes adminiem/lietotājiem? 24/7/365
Govorit Moskva, sejchas 5:00 utra! I kak vsegda idjot bazar o tom o shto njestoit bespakoitsa
Offtopiks ir visur un būs visur, pret to cīnīties vairāk kā ar punktu noteikumos ir truli un pat nevajadzīgi
Govorit Moskva, sejchas 5:00 utra! I kak vsegda idjot bazar o tom o shto njestoit bespakoitsa
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?
Ko var njemties! Es uzskatu, ka ir cilveeki, kuriem offtopiks 100 gadus nav vajadziigs, un vinji teemu taisa, lai uz to sanjemtu konkreetu atbildi. (taadu ir daudz). Savukaart ir aktiivie postotaaji, kas izdomaa, ka vinjiem vajag tomeer arii kaut ko greizu no teemas pateikt. Ok, var dariit arii taa, ka teemas autoram ir redzams saakotneeji, sjis offtopiks, bet vinjs to var atfiltreet ar nieka kjeksi. Tas ir tikai mirklja jautaajums, un to var veesi panaakt ar JS, lai nebuutu jaapaarlaadee visa teema. Par to kraasosjanu, tas jebkuraa gadiijumaa, bet speciaali neviens neies un neliks savam postam bb code "color=indigo". taapeec vajag ielikt izceltu pamanaamu pogu "Bezteema" ieksj taa BBcode panelja, uz kuru noklikskjinot automaatiski posts noflegojaas kaa offtopics. kaut vai arii posta dalja. domaaju, ka tas kjeksis buutu tiesji tas revalucionaarais risinaajums. Kraasa pietam veel indigo, kas teju vai uz dazjiem monitoriem neatskjiraas no melnas ir bezjeedziiga. Tad jau labaak lietot viegli peleeku, teiksim uz kaadu #888888 un uz augsju peec hex koda. nekodiis aciis un buus arii noderiiga.
Veel piebilde, kaapeec tiesji vajadzeetu pogu "Bezteema" vai tml. Visi jaunie lietotaaji, kam arii patiik novirziities no teemas 100 gadus nezinaas, ka jaaliek tiesji kaut kaada konkretnaa kraasa, un noteikumus no vinjiem labi ja 5% izlasa.
Andress, paskaties aarzemju forumus un tad saki, ka sakaartotaaki forumi nav apmekleeti.
P.s. starpcitu veel dereeja arii ieviest flagosjanas iespeeju pasjiem teemu autoriem, ar ko vinji vareetu iemarkjeet tos lietotaaju postus, kas vinjiem paliidzeeja. Piem "Noderiiga atbilde" un iekraasot postu viegli baltganzaljaa kraasaa. Tas arii ieveerojami uzlabotu foruma skatu.
Veel piebilde, kaapeec tiesji vajadzeetu pogu "Bezteema" vai tml. Visi jaunie lietotaaji, kam arii patiik novirziities no teemas 100 gadus nezinaas, ka jaaliek tiesji kaut kaada konkretnaa kraasa, un noteikumus no vinjiem labi ja 5% izlasa.
Andress, paskaties aarzemju forumus un tad saki, ka sakaartotaaki forumi nav apmekleeti.
P.s. starpcitu veel dereeja arii ieviest flagosjanas iespeeju pasjiem teemu autoriem, ar ko vinji vareetu iemarkjeet tos lietotaaju postus, kas vinjiem paliidzeeja. Piem "Noderiiga atbilde" un iekraasot postu viegli baltganzaljaa kraasaa. Tas arii ieveerojami uzlabotu foruma skatu.
skjiet, ka man vieniigajam laikam ir izteele (attieciibaa un Jaunzemu & Co.) un vismaz kaut kaadi prieksjstati. Jaunzem, vislabaakais risinaajums ir tas kjeksis par ko es te visu laiku rakstu. Tu gribeetu visu offtopic lasiit tiesjaam klikskjinot katraa postaa uz "Klik to viiv kontent?". :> Andress, nejauc ieksjaa politiku, IT un politika ir divas dazjaadas neatkariigas lietas. Paskaties piemeeram uz tiem pasjiem Yahoo forumiem, vai veel konkreetaak, vari paluureet arii sjeit: http://forums.devshed.com. Cilveeki jautaa, cilveeki atbild, nav nekaada offtopika. Notepaad komuuna veel ir piekaapiiga, taapat, kaa daudzums citu LV forumu. Protams ja tu man gribi raadiit kaadu Moldaavu vai Tadzjiku forumu, kaa piemeeru, tad es par tiem nerunaaju :>
- daGrevis
- Vecākais lietotājs
- Atbildes: 2343
- Pievienojies: 06 Feb 2009, 19:00
- Atrodas: Rīga, Latvija
Būtu interesanti ja izmēģinātu foxsa variantu! 
Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. /George Carlin/
http://twitter.com/#!/daGrevis
http://last.fm/user/daGrevis
http://ask.fm/daGrevis
http://dagrevis.lv/
http://twitter.com/#!/daGrevis
http://last.fm/user/daGrevis
http://ask.fm/daGrevis
http://dagrevis.lv/
+1Jaunzems wrote:A kas traucē offtopiku ielikt spoilā?
[spoil]offtopik[/spoil]
kapec gan ne?
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?
- foxsk8
- Moderators
Andress: Ar mani runāji
Vismaz tagad zinu, ka tas biji tu 
Pat to color vai hidden, būs baigi grūti izsekot, ja pats moderis pāriet pāri tekstam un saliek kaut vai krāsu, vai hidden, tad komenta autors paņem edit un noņem hidden.
Te vajag kaut kādu normālāku risinājumu, kas būtu ok visiem.
Pat to color vai hidden, būs baigi grūti izsekot, ja pats moderis pāriet pāri tekstam un saliek kaut vai krāsu, vai hidden, tad komenta autors paņem edit un noņem hidden.
Te vajag kaut kādu normālāku risinājumu, kas būtu ok visiem.
- foxsk8
- Moderators
Varbūt ieviest modu, ka pats tēmas autors, var moderēt savu tēmu pēc sirds patikas? Tad arī moderi rīkosies tikai "extra" gadījumos, viss pārējās pretenzijas pret tēmas autoru.
Moderi automātiski, ja ko dara, tad paziņojums, ka tieši vot es, foxsk8, slēdzu tēmu, par to un to, pārējās visas izmaiņas pie tēmas autora.
Atkal no otras puses, sāksies haos.
Š ājā lietā ir tā, cik labumu, tik ļaunumu.
Moderi automātiski, ja ko dara, tad paziņojums, ka tieši vot es, foxsk8, slēdzu tēmu, par to un to, pārējās visas izmaiņas pie tēmas autora.
Atkal no otras puses, sāksies haos.
Š ājā lietā ir tā, cik labumu, tik ļaunumu.
Vēl jau var uz balsošanu likt...
ar +/- no visiem lietotājiem! Ja topiks būs galīgi garām, kādi 3 nobalso mīnusā, un viss, topiks ieliekas spoilā! 
Kgan.. man vienalga, lai paliek tā kā ir, jo es uz kašķiem neuzprasos, ne arī kādu aiztieku!
Un ja mani kāds aiztiek, es vnk. ignore!
Katrs pats šeit pēc saviem uzskatiem ņemās, diskutēju ar cilvēkiem kuri mani neaiztiek.. un viss! 
Kgan.. man vienalga, lai paliek tā kā ir, jo es uz kašķiem neuzprasos, ne arī kādu aiztieku!
nevajag jau gluži tik košu krāsu izmantot, ir tak pietiekoši daudz dažādu pelēko toņu ( kuru te pie izvēles tomēr nav, bet varētu pievienot
) Plus vēl slīprakstu un rezultāts būtu apmēram šāds:
šodien esmu baigi seksīgs
Pievienojiet pelēkos toņus un problēma atrisināta
, šadi nu toč oftopikus nevajadzētu atainot:
Brīvību trušiem
šodien esmu baigi seksīgs
Pievienojiet pelēkos toņus un problēma atrisināta
Brīvību trušiem