Monitora spilgtums
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Monitora spilgtums
Nevaru noregulēt monitora krasas ,krasas ir stipri par spilgtu. Vakar lietoju linuxu un tur viss bija chikiniekā ,bet uz windowsa tā krāsa ir stipri par spilgtu. Monitoram ir daudz iespējas lai padarītu krāsas vel spilgtākas ,bet nogriezt nav iespējas. Es domāju ka tik tas nav Nvidia driveris. Monitors Samsung SyncMaster 203b un videokarte GeForce 6200 ,ir kādas domas? Nvida panelī arī nekā lietojama neatradu! Varbūt monitors iet uz galu? Bet itkā tā jau ir bijis no paša sākuma ,bet nu atšķirība start linuxu un windowsu ir drausmīga. Piemēram foruma viss ir ievietots pelēkas līnījās ,bet es viņas knapi redzu.
- msh
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 3460
- Pievienojies: 06 Apr 2007, 12:21
- Reputācija: 0
- Atrodas: Latvija
Wuu žetons par pumpi
m_janis jā, un zini kāpēc to veic? Lai uz ekrāna redzamā bilde neatšķirtos no tās, kas atstāj printeri. Parastam lietotājam tas, ka tur par kaut kādām toņa daļām atšķiras, dziļi pajāt. Es toties pamēģināju reiz sakalibrēt savus abus moņus, tā, lai tie rādītu apmēram vienādu bildi, rezultātā sūds vien sanāca, kineskopi pārāk atšķirīgi.
m_janis jā, un zini kāpēc to veic? Lai uz ekrāna redzamā bilde neatšķirtos no tās, kas atstāj printeri. Parastam lietotājam tas, ka tur par kaut kādām toņa daļām atšķiras, dziļi pajāt. Es toties pamēģināju reiz sakalibrēt savus abus moņus, tā, lai tie rādītu apmēram vienādu bildi, rezultātā sūds vien sanāca, kineskopi pārāk atšķirīgi.
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori