Tribler (p2p)

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

Tvinky
E-žurnālists
Atbildes: 454
Pievienojies: 17 Apr 2007, 13:11
Reputācija: 0

Tribler (p2p)

Post no Tvinky » 07 Jūn 2007, 13:00

Kaut kur šodien i-netā uzrāvos uz šo programmu... Pamanīju, ka programma iet arī uz Linux, un nodomāju to notestēt uz pagaidu Xubuntu. Iegāju mājaslapā, tur automātiski piedāvāja novilkt source priekš Linux (ko arī izdarīju). Virzoties pēc readme.txt uzliku nepieciešamās pakas, bet nekā - tas man spirinājās pretī, jo teica, ka kaut kādas pakas man trūkst. Laiku ietaupot ar erroru griezos pei googles un nekā īsti no sākuma neatradu (laikam pajauna programma). Tad tomēr saskāros ar šo ubuntuforums.org kur atradu linku pie .deb pakas. (Kuru arī novilku).

Code: Select all

#saskāros ar to, ka tomēr tiešām pāris paku trūkst un uzlikās viņš nepilni 
sudo dpkg -i tribler<versija>.deb 
#lai iegūtu visas nepieciešamās pakas, darīju&#58;
sudo apt-get install -f 
#Nu un tad protams 
tribler 
#protams var nelaist caur konsoli, piem man Xubuntu viņš ievietojās&#58; Applications -> Network -> Tribler
Image

Programmai ieslēdzoties tā pavaicāja izvēlēties optimālo (sava interneta) ātrumu. Tik lēna kā mna nebija, tad es ņēmu mazāko :D Protams uzreiz ķēros pie konfigošanas, tb nickname, avatar utt... (Domāju tur paši tiksiet galā, ja testēsiet). Cik sapratu viņa kaut kā pēc RSS feeda meklē tos video. Programmā var pievienot jaunus RSS. Par nelaimi es tikai varēju atrast tos video (to pašu principā varētu izdarīt ieejot youtube.com)! Uzspiezot uz Play, man pavērās VLC ar lejā redzamu linku pie video, bet tā arī nesāka spēlēt. (Varbūt tomēr tapēc, ka man te leilāka daļa visu portu aizbloķēti un pats sēžu caur proxy tuneli. Ja kāds testē arī šo programmu rakstat savus komentārus. Es tur nekā spēcīga neredzēju, varbūt par maz pāris minūšu testa (neuzmanīga).

foxsk8
Moderators
Atbildes: 5080
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 07 Jūn 2007, 13:25

Man tas softs nepatīk. Viss tāds nefunkcionāls liekās. Labāk turos pie pārbaudītām vērtībām.

usins
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2873
Pievienojies: 26 Feb 2007, 08:51

Post no usins » 07 Jūn 2007, 16:19

nu nez. man ar utorent, labāk :)
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!

Tvinky
E-žurnālists
Atbildes: 454
Pievienojies: 17 Apr 2007, 13:11

Post no Tvinky » 07 Jūn 2007, 16:49

Man jau arī nepatika, + vēl pielagoja, uz python rakstīts D: Vnk notestēju, kas par zvēru :)

foxsk8
Moderators
Atbildes: 5080
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 07 Jūn 2007, 17:22

Gnuttela tīkla P2P softu forums

http://www.gnutellaforums.com/

Apraksti par clientiem. Lejupielādes gan priekš WIN gan priekš *NIX.

osh
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 222
Pievienojies: 05 Jūn 2007, 13:15
Atrodas: Belfast, NI

Post no osh » 07 Jūn 2007, 17:30

Izlasīju datuvē rakstu, gribēju paskatīt, kas tas ir pa zvēru, bet priekš Gentoo ebuilds vēl nav uztaisīts. Pašam bija slinkums no sources likt.
Anyway, pēc apraksta spriežot, kaut kāds pok3monizēts torrent klients laikam, tā ka īpaši nealkstu pēc tā.
I Don’t Trust Anything That Bleeds for Five Days and Doesn’t Die

Pievienot atbildi

Return to “Internets, P2P un Serveru programmatūra”