ob1
par googli protams nenovērtējams padoms tikai es jau tur meklēju bet visi padomi ko atradu angļu valodā man to grūti iztulkot, cerēju ka kāds to tāpat šeit pateiks, nu nāksies pašam ņemties
Eksperimenti ar Firefox uz RAMdiska
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 398
- Pievienojies: 01 Mai 2009, 14:04
- Reputācija: 0
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
propesors dedzina napalmu :>
no saakuma sevi taa pozicioneeja par ff guru....
man tev ieteikums - lai nebuutu jaatinstalee nevajadziigie plugini, vienkaarsji neinstalee tos :>
no saakuma sevi taa pozicioneeja par ff guru....
man tev ieteikums - lai nebuutu jaatinstalee nevajadziigie plugini, vienkaarsji neinstalee tos :>
Anubisa sods ir neizbeegams!
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
drunk_lizard
Protams man ar tevi ir zināms naids, bet tas nenozīmē ka vari te rakstīt visādas muļķības.
Manis minētais plagins( nejaukt ar addoniem) Real Player nāk līdz Firefox defaultā (pēc noklusējuma) savukārt Adobe Acrobat bija jau uz tās Firefox portable versijas ko pašreiz lietoju un kuru lietoju tāpēc ka tā neprasa papildus sistēmā uzstādīt Adobe Flash Player.
Mans tev ieteikums izmanto programmiņu LatKey_2K_XP_Vista_32_64bit vai vismaz
layout3-apostrofs lai varētu rakstīt ar garumzīmēm
Protams man ar tevi ir zināms naids, bet tas nenozīmē ka vari te rakstīt visādas muļķības.
Manis minētais plagins( nejaukt ar addoniem) Real Player nāk līdz Firefox defaultā (pēc noklusējuma) savukārt Adobe Acrobat bija jau uz tās Firefox portable versijas ko pašreiz lietoju un kuru lietoju tāpēc ka tā neprasa papildus sistēmā uzstādīt Adobe Flash Player.
Mans tev ieteikums izmanto programmiņu LatKey_2K_XP_Vista_32_64bit vai vismaz
layout3-apostrofs lai varētu rakstīt ar garumzīmēm