Katram latvietim pa IT vortālam?

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

Jaunzems
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3935
Pievienojies: 20 Apr 2008, 12:19
Reputācija: 0

Katram latvietim pa IT vortālam?

Post no Jaunzems » 06 Aug 2009, 21:42

Ievērojis esmu trīs tendences.
1)Katram sevi cienošam cilvēkam ir savs IT vortāls (ex. FXsitis)
2)LētaisDžonijs ir visaktīvākais Notepad.lv lietotājs savā svara kategorijā (blogs, 2.85 komentāri dienā un arī IT vortāls)
3)Modē ir nosaukt savus vortālus MS Office programmu vārdos (Excel, Word)
Nu tad - prozit! Lētā Džonija lētās kvalitātes lētie darbiņi!
http://excel.ucoz.lv/
Image

LētaisDžonijs

Post no LētaisDžonijs » 06 Aug 2009, 22:08

Tas saits nebūs tikai par IT, tur būs arī par mobīlajiem telefoniem, un arī pār sabiedrībā aktuālām tēmām un daudz ko citu. Kad tiks pabeigts, tur būs pavisam citādāk. Par nosaukuma izvēli: Notepads, Words un Excels. Domāju, ka sapratāt, kapēc šāds nosaukums. Būs arī podkāsts no manīm, kur visu izstāstīšu sīkāk. Un lēts nebūs.

kuukums
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 41
Pievienojies: 22 Mai 2008, 13:39
Atrodas: 1. kojas

Post no kuukums » 06 Aug 2009, 22:18

Jaunzem pieaudz vienreiz.. :)
..., bet patīk!!

WerNeo
Lietpratējs
Atbildes: 1805
Pievienojies: 14 Aug 2007, 01:27

Post no WerNeo » 06 Aug 2009, 22:21

Idejas... idejas... Žēl ka rokas neceļas pabeigt vecas idejas, bet idejas jau skrien uz priekšu. Atkal sāku un atkal apnīk, jo jau jaunas idejas. :) Tas ir populāri un normāli! Tur nav ko puikas vainot un apsmiet! Viņi cenšas!

LētaisDžonijs

Post no LētaisDžonijs » 06 Aug 2009, 22:25

WerNeo, blogu nepametīšu. rakstīšu tu par sevi un ko darīju.

Jaunzems
Reģistrēts lietotājs

Post no Jaunzems » 06 Aug 2009, 22:26

°Nav jau obligāti nosaukumam jābūt teksta redaktora vārdā. Pietiks, ja izdomās kaut ko oriģinālu.
atmiņa.ucoz.lv?

Mr.Death
Lietpratējs
Atbildes: 1780
Pievienojies: 17 Apr 2007, 19:13

Post no Mr.Death » 06 Aug 2009, 22:34

%$#@#$&#$^#. kas buus naakosjais? powerpoint? :> Mlje, kas te peedeejaa laikaa notiek!? nahrenaa te visaadi meesli jaareklamee - ja arii puisjelji grib izpausties, tad klusaam nolienat kaadaa kaktaa - vispirms sataisat kaartiigu, ar origjinaalu un nedzirdeetu informaaciju piebaaztu saitu, un tad griezjat "sarkano lenti", to prezenteejot taadaas vietaas, kaa sjeit :> es ar maaku uzmaukt pustuksju lapu, un pateikt "JAA SJEIT BUUS!".
Last edited by Mr.Death on 06 Aug 2009, 22:36, edited 1 time in total.

foxsk8
Moderators
Atbildes: 5080
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 06 Aug 2009, 22:36

LētaisDžonijs: Notepad nav domāts notepad softa nosaukums, bet gan angliski tas ir pierakstu blociņš, pieraksti. Portāls ir kā blociņš, un tēmas, raksti ir kā ieraksti. Tāpēc arī tāds nosaukums.

Ne jau nosaukums nāk no MS softa nosaukuma, tā domāt ir padebīli. Ja nu vienīgais ir kaut kāda sakritība, word un exel vot nu tur jau kaut ko attaisnoties ir pagrūti, jo kāds būs loģisks izskaidrojums?

Pokemoni jebog.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

Jaunzems
Reģistrēts lietotājs

Post no Jaunzems » 06 Aug 2009, 22:36

Microsoft Project
OneNote
Publisher :D

ehex
E-žurnālists
Atbildes: 421
Pievienojies: 06 Feb 2009, 21:25
Atrodas: Lauki

Post no ehex » 06 Aug 2009, 22:43

Nu labi, ka nav wordpad.lv :D

_Mo3_
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 610
Pievienojies: 30 Okt 2008, 01:22
Atrodas: Olaine

Post no _Mo3_ » 06 Aug 2009, 22:46

nu agrāk katram sevis cienošam latvietim vajadzēja būt CS serverim un bittorentu trakerim, tagad aiziet jau uz webiem. ucoz sistēmā turēt webu ir vnk parodija :D
Image

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 06 Aug 2009, 23:00

LētaisDžonijs wrote:WerNeo, blogu nepametīšu. rakstīšu tu par sevi un ko darīju.
Tā jau bija atbilde, ka šo gan pametīsi? :)

FireFoxsitis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 122
Pievienojies: 14 Feb 2009, 14:45

Post no FireFoxsitis » 06 Aug 2009, 23:03

Par PowerPointu bija rēcīgi, tiešām, labi.
foxsk8 - sapratu. Word nozīmē vārds, Word ir 100x labās par MS Notepad, manā saitā ir vairāk funkcionalitātes. Vot tā!
Removed by FireFoxsitis. Copyright 2010. FireFoxsitis.

Wuu
E-žurnālists
Atbildes: 2918
Pievienojies: 23 Aug 2008, 10:32

Post no Wuu » 06 Aug 2009, 23:09

Man ir veseli 3 cs serveri :D
Image

Evers
Vecākais lietotājs
Atbildes: 4340
Pievienojies: 11 Feb 2009, 15:13

Post no Evers » 06 Aug 2009, 23:38

roflkopters :D

katram alnim savu [s]bittorrent trakeri[/s] IT webu , (kura vienīgais apmeklētājs ir viņš pats un labākajā gadījumā pāris puikas no pagalma :D )

kā pozitīvu lietu var minēt, ka vismaz papildina zināšanas par webu veidošanu
Last edited by Evers on 06 Aug 2009, 23:39, edited 1 time in total.

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 06 Aug 2009, 23:38

FireFoxsitis: Tu esi totāls idiots. Lapu nemēra funkcijās. :D Kas par aunu.

LētaisDžonijs

Post no LētaisDžonijs » 06 Aug 2009, 23:40

foxsk8 wrote:FireFoxsitis: Tu esi totāls idiots. Lapu nemēra funkcijās. :D Kas par aunu.
Teicu viņam skaipā, ka tā būs.

Par Saitu:

Saite tagad ir Alpha V3 stadijā:
Saits 2/4 latviskots

Esmu papildinājis savas Angļu valodas zināšanas latviskojot.

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 06 Aug 2009, 23:42

foxsk8 wrote:FireFoxsitis: Tu esi totāls idiots. Lapu nemēra funkcijās. :D Kas par aunu.
Viņš nav idiots! Viņš mācās un apgūst pasauli. ;) Neviens nepiedzimst par ģēniju. Atceries sevi 11-13 gados?

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 06 Aug 2009, 23:44

WerNeo: Tādi apgalvojumi liek citiem par viņu izteikties tā, kā tas patiesībā arī ir. Ja neviens neko neteiks, paliks arī savu 13 gadnieku prātā.

Man personīgi besī, ka atnāk kāds pokemons un kāpj uz auguma ar savām **dritvai kociņ** frāzēm, kas tieši ir atbilde man, nevis tev.

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 06 Aug 2009, 23:50

foxsk8 wrote:WerNeo: Tādi apgalvojumi liek citiem par viņu izteikties tā, kā tas patiesībā arī ir. Ja neviens neko neteiks, paliks arī savu 13 gadnieku prātā.

Man personīgi besī, ka atnāk kāds pokemons un kāpj uz auguma ar savām **dritvai kociņ** frāzēm, kas tieši ir atbilde man, nevis tev.
Nu jā, bet iespējams, Tu viņam šobrīd iemāci kā jākontaktējas ar mazāk zinošu cilvēku. Bērni mācās no mums, un lai kā Tev negribētos, priekš šī zēna Tu jau esi kā onkulis. :)

Un kad onkulis saka: "Tu, auns, esi idiots, jo apgalvo man, ka ziemassvētku vecītis pastāv!"... vai tas ir normāli? :)
Last edited by WerNeo on 06 Aug 2009, 23:52, edited 1 time in total.

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 06 Aug 2009, 23:50

Jāievieš noteikums kāds pastāv visos LV torrentu trakeros: Aizliegs reklamēt citus latviešu [s]bittorrent trakerus[/s] IT portālus

LētaisDžonijs

Post no LētaisDžonijs » 06 Aug 2009, 23:52

Alpha V4:
Saits 3/4 latviskots

Tulīt ielikšu listi ar vārdiem, kurus nesapratu!

Mr.Death
Lietpratējs
Atbildes: 1780
Pievienojies: 17 Apr 2007, 19:13

Post no Mr.Death » 06 Aug 2009, 23:54

foxsk8, sjeit es atkal pasludinaasju savu dzenbudismu :>
Man personīgi besī, ka atnāk kāds pokemons un kāpj uz auguma
Viss atkariigs no taa kaa tu situaaciju uztver. Sjajaa gadiijumaa tu to esi uztveeris ka tev kaapj uz auguma. Taatad tas noziimee ka tev ir vaajsj energjeetiskais lauks, kas aizsargaa tavu karmu :>, jo apkaart notiekosjais tevi paaraak viegli ietekmee, liidz ar to tev pasjam ir sevi psihologjiski jaatrennee, lai sjis lauks kljuutu speeciigaaks, kaa arii jaaiemaacaas savaadaak uztvert apkaart notiekosjo - iespeejams taa arii ir tava probleema :>

Ieteiktu sjajaa gadiijumaa palasiit Sjogobenzo, vai nodarboties ar Zazen kaa es to daru :>

LētaisDžonijs

Post no LētaisDžonijs » 06 Aug 2009, 23:57

Subscribe to e-mail dispatch
Custom field
Archive file
Cancer
Gemini
Taurus
Aries
Virgo
Libra
Sagittarius
Capricorn
Pisces

Lūdzu iztulkojiet man šos vārdus.

feiks
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 161
Pievienojies: 25 Mai 2009, 13:52

Post no feiks » 07 Aug 2009, 00:01

vai arī vienkārši izbeidziet šo bērnu dārzu? tas nenoliedzami ir jauki, ka džoniji un foksīši var izpausties un paspīdēt rakstot ( tulkojot ) ziņas, bet... nedomāju, ka nopietnā portālā katrs trešais topiks panesīsies par džonija neveiksmēm ar būūt.lv + chrome, viņa personīgās vietnes progresu un ieguvumiem utml... WTF? :D cmon.

čist labāk tad lasīt datuves stilā uzbraucienus kabatas monstriem, no kuriem 1-5 cilvēki uzrakstīs arī kaut ko sakarīgu un saistītu ar tēmu.

Var arī zābaka stilā -> M79 jauna MEGA akcija un jauns PC brends par ultra low cenām >,<

drunk_lizard
Mr. Positivus
Atbildes: 1892
Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09

Post no drunk_lizard » 07 Aug 2009, 00:02

LētaisDžonijs wrote: Būs arī podkāsts no manīm, kur visu izstāstīšu sīkāk. Un lēts nebūs.
tici man, nevajag...
LētaisDžonijs wrote: blogu nepametīšu. rakstīšu tu par sevi un ko darīju.
raksti, mlje! raksti!! raksti siirupaa, raksti uz seetas, raksti uz toletes papiira!
berns, maacies rakstiit skolaa gliitrakstiisjanas burtniicaa!
tavi murgi nevienu neinteresee... buutu nu gaajis ar alvas zldaatinjiem speeleeties...
FireFoxsitis wrote: manā saitā ir vairāk funkcionalitātes. Vot tā!
tavs saits ir otstojniks ar visaam no taa izrietosjajaam sekaam!
arii tu vareetu labaak zaldaatinjus biidiit...

bljee, vai tiesjaam sjaajaa vortaalaa admini ir tik dauniski, ka vismaz teoreetiski nespeej likvideet beernudaarzu?!
vairaakos specializeetajos elektronikas/it vortaalos pie regjistraacijas esmu noveerojis elegantu sjtelli - tiek uzdoti vairaaki jautaajumi par foruma/vortaala teemu un ja priduroks nespeej atbildeet, tad pieregjistreets netiek...
domaaju, ka tiesji sjaadaa sisteemaa ir naakotne.

nu, ibomatj, tocj jau sjitie maloljetkas ar savu aktivitaati zadolbalji! buutu nu vismaz tik gudri, cik aktiivi, bet taa - te tak nebuus pamperi jaamaina?!

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 07 Aug 2009, 00:07

drunk_lizard. Es gan vairāk satrauktos par to, kurš izveidojis šo tēmu. :) Nedz tas ir firefoxiitis, nedz leetaisdzhonijs. :)

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 07 Aug 2009, 00:07

Neticami, bet esmu ar d_l absolūti vienisprātis! :D

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 07 Aug 2009, 00:08

drunk_lizard: +1

Par to reģistrāciju. Atnāk blondīne pēc help, nevar pieregoties. Nav labuma, bez ļaunuma. :) Tādu variantu varu uzlikt 2 min laikā :), tikai vai vajag, labāk iedot abiem jauniešiem pārdomas laiku uz kādu nedēļu un miers, lai nedaudz piebremzē.

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 07 Aug 2009, 00:12

foxsk8 wrote:drunk_lizard: +1

Par to reģistrāciju. Atnāk blondīne pēc help, nevar pieregoties. Nav labuma, bez ļaunuma. :) Tādu variantu varu uzlikt 2 min laikā :), tikai vai vajag, labāk iedot abiem jauniešiem pārdomas laiku uz kādu nedēļu un miers, lai nedaudz piebremzē.
Tev -1 :)
Atnāk puika, kurš nemāk un uztaisa topiku: "lēti, prasti, nemākulīgi taisa tie tur". Un Tu "tos tur" bano :) nevis to puiku, kas te veido to topiku. :)

LētaisDžonijs

Post no LētaisDžonijs » 07 Aug 2009, 00:14

ja iedosi pārdomu laiku, tad pēc nedēļas redzēsi ka tas saits ir gatavs un labs.

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 07 Aug 2009, 00:16

Neviens nevienu nav nobanojis.

WerNeo: Nu cik ta var skatīt tēmas ar abu jauniešu muļķībām. Lai protas, ka te nav nedz CS serveri, nekādi tur ucozi, utt...

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 07 Aug 2009, 00:17

LētaisDžonijs wrote:

ja iedosi pārdomu laiku, tad pēc nedēļas redzēsi ka tas saits ir gatavs un labs.
Hmm... Te gan es neateiktos no izaicinājuma fokša vietā. :)

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 07 Aug 2009, 00:18

WerNeo: Pārdomu laiks bija nedēļa bans. Mēs to tā parasti saucam. :)

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 07 Aug 2009, 00:18

foxsk8 wrote:Neviens nevienu nav nobanojis.

WerNeo: Nu cik ta var skatīt tēmas ar abu jauniešu muļķībām. Lai protas, ka te nav nedz CS serveri, nekādi tur ucozi, utt...
Sorre, acīmredzot es vienkārši nelasu pietiekoši bieži šo forumu, lai pamanītu šo abu aktivitātes. :)

P.S. Par baniem es sapratu. Bet te taču cilvēks pats to vēlas. :) Tāpēc arī teicu, ka pieņemtu izaicinājumu. :)
Last edited by WerNeo on 07 Aug 2009, 00:20, edited 1 time in total.

LētaisDžonijs

Post no LētaisDžonijs » 07 Aug 2009, 00:19

labi, sarunājam tā: nevaru iekļūt savā kontā, līdz neesmu pilnībā pabeidzis to saitu. tad man būs stimuls pabeigt, un jūs redzēsiet, ka māku normāli uztaisīt.

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 07 Aug 2009, 00:20

WerNeo: Tieši tā. Domāju, ka te kādam ir jāatslābst, savādāk notiek FF un Lētā pārprodukcija, kas ne piekā laba nenoved.

Domāju, ka savu nostāju esmu pateicis un ka abi jaunieši paši piebremzēs.

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 07 Aug 2009, 00:21

LētaisDžonijs wrote:labi, sarunājam tā: nevaru iekļūt savā kontā, līdz neesmu pilnībā pabeidzis to saitu. tad man būs stimuls pabeigt, un jūs redzēsiet, ka māku normāli uztaisīt.
Vispirms pierādi to sev ;) Kad pierādisi sev, tad rādi citiem, nevis prasi banu :)
Last edited by WerNeo on 07 Aug 2009, 00:22, edited 1 time in total.

drunk_lizard
Mr. Positivus
Atbildes: 1892
Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09

Post no drunk_lizard » 07 Aug 2009, 00:22

WerNeo wrote: Atnāk puika, kurš nemāk un uztaisa topiku: "lēti, prasti, nemākulīgi taisa tie tur". Un Tu "tos tur" bano :) nevis to puiku, kas te veido to topiku. :)
mhmmm
sakoncentreeju visus savus nesadegusjos neironus, sapurinaaju sinapses. mlje - kas tur ^ rakstiits? kaadaa valodaa?
anyway - priekaa ;>
paarlasiiju triisdesmitseptiito reizi un pieleca, par ko runa :>
werneo, visi latvijas ineta aarees zina, ka jaunzems ir pamulkjis un jamo par pilnu nenjem :>
kautkaataa
Last edited by drunk_lizard on 07 Aug 2009, 00:24, edited 1 time in total.

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 07 Aug 2009, 00:24

LētaisDžonijs: Š aubos vai tu uztaisīsi priekš manis toč perfekto, es māku piesities, jo tas ir mans darbs.

Ja tu esi pašpārliecināts par sevi, tev nekas nevienam nav jāpierāda, mums te nav nekāda tiesu zāle. Vienkārši pasēdi logout režīmā un veido savu saitu.

P.S. Uz kaut kādiem online creator, tādi kā ucoz un gatavie blogi, em, tas vien jau ir mīnuss. Es kaut vai priecātos par skaistu xhtml lapu, valīdu ar div izmantošanu, jauku dizainu un kādu noderīgu info, pagaidām vari iztikt kaut vai bez CMS un kādu sakarīgu nosaukumu, kaut vai kaut ko ar sytes.net galā, tīri testam. Tas būs daudz vairāk un labāk, nekā tur ar gataviem konstruktoriem ķēpāties.

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 07 Aug 2009, 00:26

drunk_lizard wrote:
WerNeo wrote: Atnāk puika, kurš nemāk un uztaisa topiku: "lēti, prasti, nemākulīgi taisa tie tur". Un Tu "tos tur" bano :) nevis to puiku, kas te veido to topiku. :)
mhmmm
sakoncentreeju visus savus nesadegusjos neironus, sapurinaaju sinapses. mlje - kas tur ^ rakstiits? kaadaa valodaa?
anyway - priekaa ;>
Ok. Pārtulkošu! :) Ja šo tēmu būtu izveidojis kāds puika no tiem diviem, kurus tagad grib banot, tad es vēl saprastu... Kāpēc ne Jaunzems?

P.S. Kamēr Tu 37-to reizi lasīji, paspēju uzrakstīt komentāru. Nedzēst taču. :)

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 07 Aug 2009, 00:33

mhh, vēl blogs nedabeigts, pēc paskata vien tāds ka tur pat neko lasīt negribas, iekš blogger būtu taisījis, tur ir nepārspīlēti un zolīdi, bezmaksas wordpress.com ir katastrofāls, WP der tikai ja kačā nost CMS, aptaisa kārtīgi un tad hostē kautkur. Blogam vispār maza jēga domēnu un hostu pirkt un atseviski taisīt.

Par forumiem, portāliem un citiem web gan - vārds ucoz vien 99% potenciālo lasītāju momentā atfiltrēs, labāk nokačāt kādu CMS, uzmest uz xampp un ta kost līdz nelabumam. Un ja taisa, tad taisa kautko tādu kam vēl nav konkurence un kam būs jēga, nevis kārtējo IT tipa portālu vai trakeri kurus apmeklēs tikai draugi no pagalma - tas jau ir "Alņu sindroms"

yozhis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 47
Pievienojies: 08 Sep 2008, 19:56

Post no yozhis » 07 Aug 2009, 00:54

11 gados nav jābūvē savs portāls / vortāls. Tajos gados drīkst maksimums stundu dienā kādu gončiku uzspēlēt.. Iedomājies pēc desmit gadiem būs čalim 21 un kāds datortārps - ne meitenes patiks, ne tusēt mācēs. Galvenais ka xp pārinstalēt māk!.. Izbaudi bērnību, lai pēc tam nav jānožēlo :)

TranceNation
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 23
Pievienojies: 28 Mar 2009, 17:18

Post no TranceNation » 07 Aug 2009, 00:58

[font=Georgia]Palasīju jūsu diskusiju jautri jums šeit :D

Uz UCOZ online shit :mod: taisīt tādas lietas ir pilnīgs :mod:

LētaisDžonijs vēlies sev IT lapu ? Es tev to uztaisīšu 30 min laikā pēc izvēles WordPress, Joomla, Drupal ... un pat hostēšu tavu lapu bezmaksas būs redzams, kas no tā iznāks :?: :D[/font]

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 07 Aug 2009, 05:58

Labāk, puisīši, izbeidziet šo nevajadzīgo lietu... Tai reklamētajā lapā sākums saucas "Portāls par elektroniku un IT..." Lētais Džonij, tu kaut zini, kas ir Oma likums, ja jau uz elektroniku pretendē? Nu sviests galīgais...

Es ar to negribu teikt, ka tev nevajag taisīt bloga lapeli. Bet nu tematiku atbilstošu gan vajag; piem. "Kā mēs palikām učenei spraudīti zem dibena", "Lai dzīvo krīze! Skolā nu būs mazāk jāmācās!" :D

d_l idejai par IQ testu pirms reģistrācijas absolūti nepiekrītu: ko tad visus palīdzības meklētājus pie konkurentiem sūtīsim?
Image

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 07 Aug 2009, 07:23

samurajs +1 , vislabāk pateica

Andress
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 567
Pievienojies: 13 Jūl 2009, 15:31

Post no Andress » 07 Aug 2009, 07:46

A es drīkstu uztaisīt Notepad++ - "Notepadu notepads"? Jeb tas ir aizņemts? :(

Pajoļi :mod:
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?

Jaunzems
Reģistrēts lietotājs

Post no Jaunzems » 07 Aug 2009, 09:25

Palasot komentārus, izkristalizējas tautas nostāja - maziem bērniem IT vortāli nav jāveido.
Ar šo arī tēmu varam slēgt. Basta.

Mad182
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 903
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
Atrodas: Latvija

Post no Mad182 » 07 Aug 2009, 09:53

Š īs lapas lietotāji mani nebeidz pārsteigt. Un nē, es nerunāju par 11 gadīgajiem. Ar viņiem viss ir OK, lai taču taisa savus ucoz portālus. Vismaz kaut ko iemācīsies vairāk, kā dzenājot konterstreiku.
Bet nu DL, Jaunzems, Samurajs - tak lieli vīri - kur jūs atrodat laiku un jēgu lai tik dedzīgi noliktu katru 11 gadīgo? Ja jau tas blogs/portāls/hvz neinteresē, tad tak var izmantot opciju "nelasīt".

Genādijs
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 546
Pievienojies: 07 Mai 2008, 14:14
Atrodas: Limbaži

Post no Genādijs » 07 Aug 2009, 09:54

Baigie jau nu visi irsēji :) A kur tad puika pieredzi iegūs? Jeb arī visi šeit sasniedzot zināmu vecumu uzreiz ir baisie IT speci? :D
Šis ir teksts, kuru varat pievienot visām savām publikācijām. Šim tekstam ir 300 zīmju ierobežojums

Slēgts

Return to “Noderīgas saites”