Opera10 Beta 3
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Opera10 Beta 3
Lai arī šobrīd OperaNext lapā jaunākā pieejamā versija ir Beta2,
uz ftp serveriem ir jau atrodamas Beta3 relīzes.
Velkam šiten:
Windows, Linux, FreeBSD, MacOS.
Snapshot relīze: 1699
Š ajā relīzē OperaUnite nav pieejams.
uz ftp serveriem ir jau atrodamas Beta3 relīzes.
Velkam šiten:
Windows, Linux, FreeBSD, MacOS.
Snapshot relīze: 1699
Š ajā relīzē OperaUnite nav pieejams.
[font=9]"Begging for a line drawn in the sand to separate the prophets from the men" - Rishloo[/font]
Last edited by rajah on 13 Aug 2009, 08:47, edited 1 time in total.
Well ... beta3 ir tāda kā semi-stabila relīze.
Pie dienas snapshot'iem opera parasti piekabina:
Pie dienas snapshot'iem opera parasti piekabina:
WARNING: This is a development snapshot: It contains the latest changes, but may also have severe known issues, including crashes and data loss situations. In fact, it may not work at all.
[font=9]"Begging for a line drawn in the sand to separate the prophets from the men" - Rishloo[/font]
nu tad ej uz poda garāmdirsēj! :devil:Genādijs wrote:Man arī IE normāli strādā. Neredzu jēgu lietot to operu.
MSI variants
http://snapshot.opera.com/windows/o100s_1703m.exe
Classic variants
http://snapshot.opera.com/windows/o100s_1703.exe
Genādijs. Bet ir taču iespēja paklusēt pie šīs tēmas, vai nelasīt (jau pēc virsraksta izlasīšanas). Tomēr Tu izvēlies nākt un "kakāt".
Par tēmu. Uzliku uz sava Linukša, patīk ātrums, bet ar garumzīmju parādīšanu ir problēmas (burtu izmērs mainās). Bet patīk, ka ar vairāk tabiem var strādāt ar mazāku bremzi nekā FF.
Par tēmu. Uzliku uz sava Linukša, patīk ātrums, bet ar garumzīmju parādīšanu ir problēmas (burtu izmērs mainās). Bet patīk, ka ar vairāk tabiem var strādāt ar mazāku bremzi nekā FF.
Uz nix ar browseru fotniem wienmēr ir āakars.
Ja lapā teksts ir ar 12px izmēru , tad FF to parāda kā 11px un opera - kā 10px :mod:
Vari mēģināt uzinstalēt mscorefonts, un paskatīties setting'os.
Un jā , Chrome ir googles produkts.
Ja lapā teksts ir ar 12px izmēru , tad FF to parāda kā 11px un opera - kā 10px :mod:
Gribēju jau lepni atbildēt, ka mscorefonts man jau stāv virsū, bet..azazul wrote:Uz nix ar browseru fotniem wienmēr ir čakars.
- LētaisDžonijs
man pie pakaļas kas par galvassāpēm tev ir bijušas, bet būtu labāk pateicis kas un kā ir bijis - problēma kāda?Genādijs wrote:Savulaik man tas mēsls sagādāja pamatīgas galvassāpes
visbiežāk problēmas cilvēkiem ir viņu analfabētisma dēļ.
piemērs: krutais datorspecs uberhakers pārstellē Windows, un brēc visos forumos ka viņa mīļā spēlīte - "Mašas Kulakovas piedzīvojumi Seksa Sapņu zemē" nedarbojas. a nedarbojas tāpēc ka viņš nezin ka draiverus arī ir jāuzliek gan čipsetam, gan video, gan audio kartēm.