Spameri Notepadā: vienreiz pietiek!
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Spameri Notepadā: vienreiz pietiek!
Es, Samurajs, jūsu iecienītā portāla Notepad redaktors, vienreiz pasaku, ka mans mērs ir pilns! Atbilstoši devīzei "IT portāls pozitīvi domājošiem cilvēkiem" centos saprast arī Sīrupa līmeņa lietotājus, dot viņiem dažādas atlaides, ignorēt dažādas muļķības, ko šie saraksta. Bet nu redzu, ka tas nav devis augļus.
Tāpēc aicinu apspriest iespējamos labojumus mūsu Noteikumos. Katrā ziņā sankcijām pret spameriem jākļūst daudz bargākām (un Josifs Visarionovičs par to parūpēsies!).
Daudz ko palīdzētu reputācijas moda ieviešana portālā, bet tas laikam tālākas nākotnes jautājums...
Vairāki lietotāji Lietpratēja statusā cenšas pārvērst Notepad nopietnā inženieru portālā, un es atbalstu viņu centienus.
Mazgadīgie, n00bji, un lāmeri drīkst prasīt padomu, ja viņiem kaut kas neiet, vai kas neskaidrs, bet nedrīkstēs mētāties ar vārdiem, kā "Opera ir sūds", "Windows ir labāks" utml. Ja Tu vari tā apgalvot, tad pamato! Ja nespēj loģiski, vai ar avotiem pamatot - tad bans bez liekas domāšanas!
Aicinu sekot visus drunk_lizard piemēram, un ietekmēt spamerus, tā teikt, neatejot no kases!
Vispār es vēlētos ieviest jaunu lietotāju vecuma cenzu - 18 gadi. Tik kā to pārbaudīt?
Lai mazgadīgie nejustos abižoti - viņiem ir 2 sadaļas, kur drīkst spamot cik lien: Humors un Joki, Off-topic
Un tagad - izsakāmies! Atbilstoši jūsu ieteikumiem tiks mainīta portāla politika.
Tāpēc aicinu apspriest iespējamos labojumus mūsu Noteikumos. Katrā ziņā sankcijām pret spameriem jākļūst daudz bargākām (un Josifs Visarionovičs par to parūpēsies!).
Daudz ko palīdzētu reputācijas moda ieviešana portālā, bet tas laikam tālākas nākotnes jautājums...
Vairāki lietotāji Lietpratēja statusā cenšas pārvērst Notepad nopietnā inženieru portālā, un es atbalstu viņu centienus.
Mazgadīgie, n00bji, un lāmeri drīkst prasīt padomu, ja viņiem kaut kas neiet, vai kas neskaidrs, bet nedrīkstēs mētāties ar vārdiem, kā "Opera ir sūds", "Windows ir labāks" utml. Ja Tu vari tā apgalvot, tad pamato! Ja nespēj loģiski, vai ar avotiem pamatot - tad bans bez liekas domāšanas!
Aicinu sekot visus drunk_lizard piemēram, un ietekmēt spamerus, tā teikt, neatejot no kases!
Vispār es vēlētos ieviest jaunu lietotāju vecuma cenzu - 18 gadi. Tik kā to pārbaudīt?
Lai mazgadīgie nejustos abižoti - viņiem ir 2 sadaļas, kur drīkst spamot cik lien: Humors un Joki, Off-topic
Un tagad - izsakāmies! Atbilstoši jūsu ieteikumiem tiks mainīta portāla politika.

nu bet es tak TEV vienreiz jau nosūtīju krievu foruma noteikumus....
http://forum.ru-board.com/legal.cgi
http://forum.ru-board.com/legal.cgi
Vispār jau šajā vortālā drīkst reģistrēties tikai no 13, a ko te dara 11 un 12 gadīgie? Tas jau ir noteikumu pārkāpums by default. Em, jā, turpmāk es rīkošos vēl stingrāk attiecībā uz postu dzēšanu, īpaši tas attiecas uz trijotni!
Kā arī aicinu pieteikties pagaidu moderātorā statusam! Ja viss noritēs raiti - varētu arī nākotnē kļūt par modu, man vienam šeit darbs sāk parādīties par daudz! Fox, Tev pienākums tādu klasi izveidot ;>
Kā arī aicinu pieteikties pagaidu moderātorā statusam! Ja viss noritēs raiti - varētu arī nākotnē kļūt par modu, man vienam šeit darbs sāk parādīties par daudz! Fox, Tev pienākums tādu klasi izveidot ;>
Last edited by Sid on 14 Aug 2009, 12:54, edited 1 time in total.
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Piekrītu samuraja viedoklim. Noteikumus vajag pārstrādāt un cīnīties ar šo problēmu daudz nopietnāk. Par tiem izteikumu pamatojumiem ir laba doma. Protams tikai jāskatās, kuros gadījumos to varētu attiecināt.
Varu izveidot jaunu klasi, Jaunākais moderātors un iecelt tur jau zināmus cilvēkus, ar specifiskām atļaujām.
Varu izveidot jaunu klasi, Jaunākais moderātors un iecelt tur jau zināmus cilvēkus, ar specifiskām atļaujām.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
man jau ta vienalga, pašiem no administrācijas jums sūdīgāk iet un ies, ja neņemsiet pie dziesmas pārkāpējus.
bet es domāju ja tā turpināsies, sorī, bet arī šim forumam tad vienkārši uzspļaušu.
es savu piedāvājumu izteicu, ja kāds gribētu, tos noteikumus es pat varu latviski pārtulkot.
bet ja jau negribat, un nevajag, ņemieties paši - atklājiet Ameriku, kaut gan tā jau sen ir atklāta.
bet es domāju ja tā turpināsies, sorī, bet arī šim forumam tad vienkārši uzspļaušu.
es savu piedāvājumu izteicu, ja kāds gribētu, tos noteikumus es pat varu latviski pārtulkot.
bet ja jau negribat, un nevajag, ņemieties paši - atklājiet Ameriku, kaut gan tā jau sen ir atklāta.
un NEVIENS jau tos tagadējos noteikumus neievēro tāpēc ka nespiežat lasīt - klikš klakš un tiem ir garām.ob1 wrote:rajah. TIE noteikumi ir pārāk gari. Neviens (gandrīz neviens) tos nelasīs.
- foxsk8
- Moderators
rajah: Nespried pēc viena samuraja izteiktā viedokļa. Tāpēc tēma ir iesākta ar domu, demokrātisks viedoklis. Neizdari pārgudrus secinājumus attiecībā par noteikumu veidošanu.
Ar tulkošanu tur nebūtu līdzēts, izskatās ka tie krievu noteikumi vēl ir jāpārstrādā attiecībā pret notepad.lv portālu.
klikš klakš un tiem ir garām. - šeit vajadzētu tos pārkāpējus iemest jaunā klasē, kurai visu laiku rādās noteikumi, ielogoties var, darboties var, bet uz katru stūri speciāli ielikt noteikumus, lai tos iekaltu no galvas un atcerētos vēl ilgi.
Ar tulkošanu tur nebūtu līdzēts, izskatās ka tie krievu noteikumi vēl ir jāpārstrādā attiecībā pret notepad.lv portālu.
klikš klakš un tiem ir garām. - šeit vajadzētu tos pārkāpējus iemest jaunā klasē, kurai visu laiku rādās noteikumi, ielogoties var, darboties var, bet uz katru stūri speciāli ielikt noteikumus, lai tos iekaltu no galvas un atcerētos vēl ilgi.
domāju, ka tā ir vislabākā iespēja, jo, ja izdzēš pokemona komentāru, viena dzēstā vietā divi jauni par to, ka vot "*** administratori dzēš komentārus!!!!!111 ;( eju griezZzt vēnazZz"banoju (..) Demokrātija 0, bet toties problēma atrisināta.
bet, ja pasēž nedēļas divas/trīs, saprot savu kļudu...
Tāda sajūta, ka Džonijs ir labojies uz dienām trim. Vēlāk būs tā pate vecā dziesma...
[hr]
obi, špikerēšana vai labas idejas pārņemšana no Datuves

- LētaisDžonijs
Jaunzem, tu kļūdies, smagi kļūdies. Pamato, kapēc tu domā, ka esmu labojies tikai uz 3.dienām?
Bet par stingrākiem noteikumiem piekrītu, jo pašam arī riebjas tas, un citi mani bieži vien parauj bara efektā. Un tiešām besī tie ``eju griezzt veenazz, you``, lai tādi velkās uz www.sirups.lv, vispār vajag noteikumos iekļaut punktu par sīrupu.
[hr]
Bet 18. gadu ierobežujumo gan nevajag, jo padomājiet loģiski, kur tad ies advancēti bērni?
Bet par stingrākiem noteikumiem piekrītu, jo pašam arī riebjas tas, un citi mani bieži vien parauj bara efektā. Un tiešām besī tie ``eju griezzt veenazz, you``, lai tādi velkās uz www.sirups.lv, vispār vajag noteikumos iekļaut punktu par sīrupu.
[hr]
Bet 18. gadu ierobežujumo gan nevajag, jo padomājiet loģiski, kur tad ies advancēti bērni?
- foxsk8
- Moderators
- samurajs
- Administrators
Piekrītu Staļinam, ka 11-12 gadīgos var banot defaultā, jo viņu atrašanās šeit vispār ir Noteikumu pārkāpums (tu tak ieliki ķeksi, ka tev ir vismaz 13 gadi? Tātad esi melojis!).
Priekš pārējiem ir jāuzlabo Noteikumi, jo anarhija mums arī nav vajadzīga.
Kur palika daGrevis, kurš gribēja kļūt par moderatoru?
LētaisDžonijs: advancēti bērni var iet uz D*****.lv, tur MartinsKarels līmeņa raksti īpaši tiem piemēroti!
Priekš pārējiem ir jāuzlabo Noteikumi, jo anarhija mums arī nav vajadzīga.
Kur palika daGrevis, kurš gribēja kļūt par moderatoru?
LētaisDžonijs: advancēti bērni var iet uz D*****.lv, tur MartinsKarels līmeņa raksti īpaši tiem piemēroti!
Last edited by samurajs on 14 Aug 2009, 14:01, edited 1 time in total.

- foxsk8
- Moderators
- _Mo3_
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 610
- Pievienojies: 30 Okt 2008, 01:22
- Atrodas: Olaine
ahm, es ar te vienu forumu moderēju un tur mums arī ir noteikumi, ko protams neviens nelasa, taču noteikumu ir un uz tiem jebkurā laikā var atsaukties ;) tad nu izeju radām tādā variantā, ka izveidojām 3 brīdinājumu sistēmu, ja cilvēks pārkāpj kādu noteikumu, tad zem viņa posta tiek ielikts kurš noteikumus pārkāpts, un arī links uz noteikumiem, kā arī kuro reizi čalis jau pārkāpj noteikumus. Pēc 3 reizes čalis vnk tiek sūtīts uz labākiem medību laukiem un miers ;)
Pagaidām tā sistēma daudz maz funkcionē
P.S ja ir vajadzīga palīdzība moderēšanā es varētu palīdzēt
Pagaidām tā sistēma daudz maz funkcionē
P.S ja ir vajadzīga palīdzība moderēšanā es varētu palīdzēt

Nav jūzeru, nav problēmu un miers
Turpmāk varētu dzēst arī komentārus vienkārši par stulbu saturu, piem., stulbs koments būtu tas, ko LDŽ teica par tizlajām ziņām visas dienas garumā u.tml.
ob1, tas viss ir štrunts. Š eit ir ģermokratija, mani neuztrauc kas ko ir reģistrējis, ja lietotājs ir auns - bano/dzēš postus/cits, bet šeit viņš nepaliek un viss.
ob1, tas viss ir štrunts. Š eit ir ģermokratija, mani neuztrauc kas ko ir reģistrējis, ja lietotājs ir auns - bano/dzēš postus/cits, bet šeit viņš nepaliek un viss.
- foxsk8
- Moderators
- foxsk8
- Moderators
LētaisDžonijs: Priekš tevis man panesās laba doma, banu izpirkšana par maksu
Savādāk es jau zinu, kā čīkstēji ob1, lai es tev noņemu banu. Tu esi kā uz delnas un tavs komentārs šājā tēma ir tiešām lieks, šeit apspriežas lielie, tādiem kā tev, šeit nav ko meklēt, piesļauj tēmu, man sanāk to pašu darītu, lai tev cilvēciskā veidā iestāstītu to, ko tu vēl neesi sapratis.
Last edited by foxsk8 on 14 Aug 2009, 14:26, edited 1 time in total.
- foxsk8
- Moderators
rajah: Paredzu, ka visi sāks izteikt savas domas par viņa postu, kas neattiecās uz tēmu - līdz ar to svarīga tēma pāraugs bezjēdzīgu komentu jūrā. Vienreiz jau apspriedām par off-topic +/-, kurās vietās tas ir vēlams, kurās nē.
Last edited by foxsk8 on 14 Aug 2009, 14:33, edited 1 time in total.
- foxsk8
- Moderators
- LētaisDžonijs
- samurajs
- Administrators
Tagad te savākušies advancēti lietotāji un apspriežamās tēmas nebūt nav tādas kā pirms gada. Līdz ar to arī augstākas prasības. Nu ļoti nepatīkami, ja kāds mūlāps pārtrauc ražīgu apspriedi ar "Linux ir mēsls!" utml.
Hiperaktīvajiem atstātas 2 sadaļas spamošanai, citur viņiem nav ko meklēt. Mēs aizstāvēsim Notepad kolektīva, nevis pāris mazgadīgo intereses. Esiet gatavi.
Hiperaktīvajiem atstātas 2 sadaļas spamošanai, citur viņiem nav ko meklēt. Mēs aizstāvēsim Notepad kolektīva, nevis pāris mazgadīgo intereses. Esiet gatavi.

- LētaisDžonijs
Pilnīgi saprotu, šadus komentārus dzēst+lietotājus banot! Paldies dievam Hiperaktīvs lietotājs vairs neēsmu, bet gan Normāls lietotājs, kā arī neēsmu no tiek kas gudra un interesanta topika vidū iebļaujas ``.... ir mēsls, tu esi stulbs ...., un tu arī .....!`` Un kas par to, ja esmu mazgadīgs, bet rakstu tikpat normāli kā pieaugušie? Nevarēšu palikt dēļ sava vecuma?samurajs wrote:"Linux ir mēsls!" utml.
Nezināšu gan teikt kā būtu vai nebūtu labāk, bet kopš Lētā parādīšanās visāda veida bezsakars te ir jūtami vairāk, itsevišķi lērums nejēdzīgu tēmu - aptaujas un staipīšanās topiki vairumā (pamatā tie nav slikti, bet kas par daudz, tas par skādi!), vēl visādi blogu spami utt.
foxīts, pēc maniem novērojumiem, bija kādu laiku pierimis, bet tad Jaunzems pabakstīja viņu ar koku un .... zinošākie sakāmvārdu jau zinās
foxīts, pēc maniem novērojumiem, bija kādu laiku pierimis, bet tad Jaunzems pabakstīja viņu ar koku un .... zinošākie sakāmvārdu jau zinās
Diemžēl izskatāš, ka LētaisDžonijs cenšas savos gados būt jau pieaudzis, kas diemžēl viņam neizdodas, tāpat kā FireFoxitim. Tā kā protu ignorēt to, kas man nepatīk vai kaitina abu kadru postus vienkārši uzskatu par humora devu, lai neaizmirstu, ka arī starp mums ir tādi, kam ļoti vajag, lai viņus novērtē un papliķē pa plecu.
Kas attiecas uz <13 gadīgiem, viņiem patiešām šeit nav ko meklēt, ja arī būtu tāda kadra nepieciešamība šeit, paši atrastu. Nejau dēļ gadiem nepieciešama šāda šķirošana, bet gan garīgajā attīstībā, diemžēl to nevar izmērīt, ja vien neliekam kārtot IQ testu pie reģistrēšanās.
Kas attiecas uz <13 gadīgiem, viņiem patiešām šeit nav ko meklēt, ja arī būtu tāda kadra nepieciešamība šeit, paši atrastu. Nejau dēļ gadiem nepieciešama šāda šķirošana, bet gan garīgajā attīstībā, diemžēl to nevar izmērīt, ja vien neliekam kārtot IQ testu pie reģistrēšanās.
Re: Spameri Notepadā: vienreiz pietiek!
Nu gribētos novēlēt veiksmi. Katrā ziņā, ja izdodas izcīnīt tādu slavu notepad.lv lapai, advancēti lietotāji būs daudz vairāk. Tā jau laikam ir visu lielāko LV forumu problēma, kur apgrozās daudz maz vairāk spechuku - automātiski sarodas lāmes ar savu offtopiku, zemo valodas kultūras līmeni, un aizbaida gandrīz visus advancētos lietotājus - un forums paliek 'sīrupa' līmenī. Domāju, ka daudzi atceras datuve.lv "Arta laikos" ;)samurajs wrote:...
Un par lietotāju banošanu, es personīgi, atbalstītu ļoti stingrus noteikumus, pārkāpi vienreiz noteikumus, brīdinājums, otrreiz - "atā... taisu logu ciet..." to pašu varētu attiecināt arī par rakstīšanas kultūru, domāju, ka tas nav pārāk daudz prasīts, lai aprakstot problēmu tiktu lietota latviešu valoda, nevis apzināta necieņa pret lasītāju, rakstot bez garumzīmēm (izņemot saprotamā translitā), poke stilā, vai vienkārši nesakarīgi vervelējot.
Daudzos ārzemju forumos tas ir kā nerakstīts likums, ja nezini neko par taujāto tēmu - neraksti neko. Būs kāds kas zinās - atbildēs.
Varu vēl no savas puses ieteikt ieviest fīchu, ka topika aizsācējs var nomarķēt topiku, kā SPAM ON vai SPAM OFF. attiecīgi jebkāds spams/fleims/bezsakars tiek vai nu ignorēts, vai nu dzēsts (ar banu). Piemēram, ja rodas kāda specifiska, vai svarīga problēma, ko vajag steidzami atrisināt, nebūtu patīkami lasīt ārā vērtīgus padomus starp bez sakara plūdiem.
Vēl laba fīcha - "thanx" punkti. ko var piešķirt moderatori, vai topika aizsācējs, par vērtīgiem padomiem, pareizi atrisinātu problēmu, un etc.
- LētaisDžonijs
Jaunzem, piekrītu tev par visiem 100%! Nav ko p0k3m te nākt, tam ir zābāks un dateja! Un par SPAM ON vai SPAM OFF arī piekrītu, jo ja nav svarīgs nekas, tad var offtopikā bish ieiet ar, bet ne lielā, tad komentāru dzēst un autoram banu! Par thanx puntiem arī piekrītu, ļoti labi varēs zināt ir tas leitotājs normāls vai nav.
foxsk8 šajā tēmā var smelties vairākas labas idejas priekš V3.
Piemēram
# Lietotāju reputācijas punkti jeb karma (katru lietotāja teikto citi lietotāji var novērtēt ar + vai - , vai nevērtēt vispār)
# Topiku marķēšana, ar ko tie topiki automātiski pāriet citā sadaļā un nemaisās arī jaunāko ziņojumu/neizlasīto ziņu sadaļā
No manas puses:
# Brīdinājumu sistēma ar noilgumu, piemēram, katram lietotājam 3 brīdinājumu kvota - novāra ziepes, dabū vienu brīdinājumu, sataisa vēl kādu sviestu - vēl viens brīdinājums, pēc trešā - konts dzēsts. Noilgums - nedēļas vai divu laikā(kopš pēdējā brīdinājuma) viens brīdinājums automātiski notīras. Tādā veidā pārkāpējs vai nu netaisīs sviestu vai arī centīsies klusēt lai neizlidotu, un iespējams labosies vispār
piemērs
:

Piemēram
# Lietotāju reputācijas punkti jeb karma (katru lietotāja teikto citi lietotāji var novērtēt ar + vai - , vai nevērtēt vispār)
# Topiku marķēšana, ar ko tie topiki automātiski pāriet citā sadaļā un nemaisās arī jaunāko ziņojumu/neizlasīto ziņu sadaļā
No manas puses:
# Brīdinājumu sistēma ar noilgumu, piemēram, katram lietotājam 3 brīdinājumu kvota - novāra ziepes, dabū vienu brīdinājumu, sataisa vēl kādu sviestu - vēl viens brīdinājums, pēc trešā - konts dzēsts. Noilgums - nedēļas vai divu laikā(kopš pēdējā brīdinājuma) viens brīdinājums automātiski notīras. Tādā veidā pārkāpējs vai nu netaisīs sviestu vai arī centīsies klusēt lai neizlidotu, un iespējams labosies vispār
piemērs

Last edited by Evers on 14 Aug 2009, 17:12, edited 1 time in total.
- LētaisDžonijs
Vēlviens ieteikums: Lietotāju automātiska dzēšana pēc 2. mēnešu neaktivitātes.
Jaunzem, kādā jēga? Sīči tak var pateikt arī, ka viņiem ir 18 gadi un neviens nepierādīs ka nav. Un eksistē tāda lieta, kā viltus profili draugos e.t.c.
EDIT: Ever, tur drīzāk iederētos 5 brīdinājumi, bet ar mēneša noilgumu.
Jaunzem, kādā jēga? Sīči tak var pateikt arī, ka viņiem ir 18 gadi un neviens nepierādīs ka nav. Un eksistē tāda lieta, kā viltus profili draugos e.t.c.
EDIT: Ever, tur drīzāk iederētos 5 brīdinājumi, bet ar mēneša noilgumu.
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 1730
- Pievienojies: 22 Dec 2007, 12:22
man patīk Evera ideja par brīdinājumu sistēmu ar noilgumu, tikai domāju, ka kontu nevajadzētu dzēst. Mans variants, 2 brīdinājumi, tālāk bans uz nedēļu vai divām(atkarīgs no ta, cik aktīvs bijis)... lai atpūšas un pārdomā dzīvi. Izdzēsīs kontu, šamais uztaisīs jaunu un viss no gala sāksies, bet IP ban arī būtu dfiezgan aplama rīcība...
Offtopic: LDž ir sasodīti izturīgs sīcis, šamajam izdevies pārdzīvot paša vēlmi pārtraukt te rakstīt un vēl piedevām banu (vai pat 2, nevar īsti saprast) izvilkt pa sauso. tas ir apbrīnojami....
Offtopic: LDž ir sasodīti izturīgs sīcis, šamajam izdevies pārdzīvot paša vēlmi pārtraukt te rakstīt un vēl piedevām banu (vai pat 2, nevar īsti saprast) izvilkt pa sauso. tas ir apbrīnojami....
- samurajs
- Administrators
Izmaiņas Noteikumu 4. punktā, kas ļauj administrācijai sodīt spamerus, kā arī tos, kuri neciena latviešu valodu:
4. „Notepad.lv†administrācija nerediģēs Jūsu izveidotās tēmas un komentārus bez iemesla – būsim pieklājīgi viens pret otru.
4.1 Aizliegts publiski rupji aizskart vai apvainot citus lietotājus.
Visus personiskos strīdus, nesaskaņas utml., kas citiem šī portāla lietotājiem nebūtu aktuāli, nepublicēt Foruma diskusijās, bet risināt ar personiskās sarakstes palīdzību.
4.2 Forumā rakstām tikai Latvijas Republikas valsts valodā.
Nepieciešamības gadījumos atļauts lietot citātus arī svešvalodās. Katra lietotāja pienākums ir rūpēties, lai viņa rakstītais atbilstu latviešu valodas pareizrakstības normām, lai paustā doma būtu izteikta sakarīgā un visiem saprotamā formā. Ja nav iespējams rakstīt ar garumzīmēm (piemēram, no vecāka modeļa telefona) - izņēmuma gadījumā atļauts lietot pareizu translitu.
4.3 Apspriežot kādu tēmu, lietotāju pienākums ir pieturēties pie tās.
Apzināta novirzīšanās no apspriežamā temata (off-topic, spam) pieļaujama tikai īpašās Foruma sadaļās "Off-topic", "Humors un Joki".
4. „Notepad.lv†administrācija nerediģēs Jūsu izveidotās tēmas un komentārus bez iemesla – būsim pieklājīgi viens pret otru.
4.1 Aizliegts publiski rupji aizskart vai apvainot citus lietotājus.
Visus personiskos strīdus, nesaskaņas utml., kas citiem šī portāla lietotājiem nebūtu aktuāli, nepublicēt Foruma diskusijās, bet risināt ar personiskās sarakstes palīdzību.
4.2 Forumā rakstām tikai Latvijas Republikas valsts valodā.
Nepieciešamības gadījumos atļauts lietot citātus arī svešvalodās. Katra lietotāja pienākums ir rūpēties, lai viņa rakstītais atbilstu latviešu valodas pareizrakstības normām, lai paustā doma būtu izteikta sakarīgā un visiem saprotamā formā. Ja nav iespējams rakstīt ar garumzīmēm (piemēram, no vecāka modeļa telefona) - izņēmuma gadījumā atļauts lietot pareizu translitu.
4.3 Apspriežot kādu tēmu, lietotāju pienākums ir pieturēties pie tās.
Apzināta novirzīšanās no apspriežamā temata (off-topic, spam) pieļaujama tikai īpašās Foruma sadaļās "Off-topic", "Humors un Joki".
Last edited by samurajs on 14 Aug 2009, 21:41, edited 1 time in total.