ka parveidot ieskejo hdd par arejo
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
ka parveidot ieskejo hdd par arejo
sveiki,velos lugt nelielu palidzibu....man no ieprieksheja portativa ir vecais hdd(SATA)...gribetu uzzinat ka es varetu vinju uztaisit par arejo hdd>??precizak kur un kadi savienojuma vadi japerk,lai veco hdd varetu pieslegt pie tagadeja kompja caur usb?gan jau ka kadam ir pieredze saja lieta.paldies jau iepriekshs.
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
oki..bet kur var nopirkt tas kastites latvija?un vai vadi nak lidzi?un tam cietajam nav vieta kur pieslegt stravu...vinjs ir no portativa ...
Last edited by shadowmen on 20 Aug 2009, 18:14, edited 1 time in total.
Tas nozīmē, ka kompis nevar nolasīt datus no Tava ārējā cietā diska. Pirmkārt, pārliecinies, ka ar savienojumu viss ir kārtībā, man reiz tāds errors bija, jo tas čips, kas savienojas ar cieto disku, bija nedaudz pašķībs palicis (no neliela kritiena), bet ja tur viss ok, pamēģini uzlaist čekdisku virsū un/vai nočekot vīrusu (ne)esamību tajā mantā..cirsix wrote:SATA diskam iekš HDD Box ir I/0 errors... Ko tas nozīmē> draiveris?
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 1730
- Pievienojies: 22 Dec 2007, 12:22
web33 - nošāvi greizi. Man kārbā pie SATA piemests ir porķika 250GB cietnis...web33 wrote:HDD V atšķiras starp portatīvo un stacionāro HDD
Ja nemaldos portatīviem nāk 5v stacionāriem 12v
Drošības pēc labāk paprasi,kad pirksi .
Nu padomā loģiski ja HDD kaste dod ārā 12V bet HDD strādā uz 5V
Ja mājas kontakts dod ārā 220v,bet Tv strādā uz 110v
Ja mašīna dod ārā 24V,bet mašīnas rādio strādā uz 12V
un viss beidzot,ja elektriskais krēsls dod ārā 1000V,bet jūsu trulās smadzenes jau vārās pie 100v,kas notiek ?
life is a torment
Kas Tev tā pa kasti, kura dod laukā TIKAI un VIENĪGI 12voltus??
Nu ja tā Tu domā, tad tiešām, mēs laikam esam gudrāki.
http://www.playtool.com/pages/psuconnec ... ctors.html

Visparastākais ne-Sata četrnieka konektors jau vien sev līdzi velk divas voltāžas... Pēc krāsām tas ir..
1 Dzeltens +12 volts
2 Melns Sazemējums (-)
3 Melns Sazemējums (-)
4 Sarkans +5 volts
Ir vēl arī orandžie.. e.t.c.. izvadi... ar 3v... u.t.t..
Nu ja tā Tu domā, tad tiešām, mēs laikam esam gudrāki.
http://www.playtool.com/pages/psuconnec ... ctors.html

Visparastākais ne-Sata četrnieka konektors jau vien sev līdzi velk divas voltāžas... Pēc krāsām tas ir..
1 Dzeltens +12 volts
2 Melns Sazemējums (-)
3 Melns Sazemējums (-)
4 Sarkans +5 volts
Ir vēl arī orandžie.. e.t.c.. izvadi... ar 3v... u.t.t..
Jā lasu... Un var likt!!!
Nu tad jau man sanāk 250GB cietnis, kuram virsū rakstīts DC +5 līdzstrāvā, kas pielikts pie Sata Power Supply kurš pienāk paralēli pieslēgts ar ATA standarta strāvas kabeli no datora strāvas bloka jau ir nodedzis, jo viņam pieslēgti ir arī 12V dzeltenais pievads... Vai nu arī jau kādu gadu viņs man deg nost...
Un ja tā sāk domāt... Tad kas ir HDD kaste? [kontakts, vai pats cietais disks?] Ko Tu ar to domā? Iespējams es to Tavu šiko tehnologiju vnk. neizprotu. Ja tas ir encloser domāts, tad arī derēs..
Nu tad jau man sanāk 250GB cietnis, kuram virsū rakstīts DC +5 līdzstrāvā, kas pielikts pie Sata Power Supply kurš pienāk paralēli pieslēgts ar ATA standarta strāvas kabeli no datora strāvas bloka jau ir nodedzis, jo viņam pieslēgti ir arī 12V dzeltenais pievads... Vai nu arī jau kādu gadu viņs man deg nost...
Un ja tā sāk domāt... Tad kas ir HDD kaste? [kontakts, vai pats cietais disks?] Ko Tu ar to domā? Iespējams es to Tavu šiko tehnologiju vnk. neizprotu. Ja tas ir encloser domāts, tad arī derēs..
Jā, var, mazais dauņa gabals. Cik var sprēgāt? Standarta konektors piegādā divas voltāžas - 5 un 12 voltus, abos ir strāva, bet HDD lietos tikai sev nepieciešamo, piemēram 5V. NE abus reizē, NE to kuru viņam nevajag BET to kuru viņam VAJAG. Tas tev nav gludeklis idiot. Vācies no interneta.web33 wrote: Gribu dzirdēt tikai vienu ja HDD atbalsta 5V,vai var slēgts klāt pie 12V voltiem?
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 1730
- Pievienojies: 22 Dec 2007, 12:22