Gada beig
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5070
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Gada beig
Threat Research un Content Engineering Team Eiropâ bâzçtâ Marshal kompânija ziòo, ka jauns Âzijas botu tîkls izsûta spama sûtîjumus satraucoðos daudzumos.
Kopð 2006 Oktobra botu tîkls ir paplaðinâjies par 280% un spama sûtîjumu îpatsvars e-pastâ lîdz gada beigâm sasniegs 90%.
"Ja ðâds spama pieaugums ðâdi turpinâsies vçl 2007 gadâ, tad gada beigâs 90% no visiem e-pasta sûtîjumiem ko saòems lietotâji bûs spams," stâsta Bredlijs Anstis (Bradley Anstis), Marshal Produktu mendþementa direktors.
Atsaucoties uz Marshal sniegto informâciju, ðobrîd spams sastâda apmçram 85% no visa ienâkoðâ e-pasta daudzuma.
Tas noteikti nav pârsteigums daudziem IT speciâlistiem, kas stundâm, nedçïâm ilgi cenðas uzlabot e-pasta filtrçðanas sistçmas, lai apturçtu spama plûdus lietotâju e-pasta kastîtçs. Daþas kompânijas jau ziòo, ka jau 95-99% no viòu ienâkoðâ e-pasta sûtîjumiem ir spams.
Kopð 2006 Oktobra botu tîkls ir paplaðinâjies par 280% un spama sûtîjumu îpatsvars e-pastâ lîdz gada beigâm sasniegs 90%.
"Ja ðâds spama pieaugums ðâdi turpinâsies vçl 2007 gadâ, tad gada beigâs 90% no visiem e-pasta sûtîjumiem ko saòems lietotâji bûs spams," stâsta Bredlijs Anstis (Bradley Anstis), Marshal Produktu mendþementa direktors.
Atsaucoties uz Marshal sniegto informâciju, ðobrîd spams sastâda apmçram 85% no visa ienâkoðâ e-pasta daudzuma.
Tas noteikti nav pârsteigums daudziem IT speciâlistiem, kas stundâm, nedçïâm ilgi cenðas uzlabot e-pasta filtrçðanas sistçmas, lai apturçtu spama plûdus lietotâju e-pasta kastîtçs. Daþas kompânijas jau ziòo, ka jau 95-99% no viòu ienâkoðâ e-pasta sûtîjumiem ir spams.
mjaa
man taksh viens vecs epasts uz mail.cc.lv stav!
nebiju tur menesi gajis, pastakastiitee bija apmeram 20 vestules kamer es tur visu lietoju! ieejot peec meenesha man bija 740 vestules, k-kadi 30 bija draudzibas aicinajumi no draugiem, parejie vnk bija spami!
:shock:
Esmu no bedres...
no www.bedre.lv
no www.bedre.lv
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5070
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
- spriizha
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 61
- Pievienojies: 14 Mar 2007, 10:00
- Atrodas: Rīga
man kopumaa ir ~ 10 meili inboxaa.
1ns pilns kur es metu siikaas protas, otrs jau liidz pusei ar taadu pashu teemu.
tad mans meils un sprizha2 spriizha3 spriizha4 spriizha5 ar ko es regojos visaadaas lapaas u.c. , un lai **dritvai kociņ** suuta turr to spamu, taapat nepish..
paarejos meilos spams = 0.
pats straadaaju provaideraa, un mums webserveris pirms dazhaam dienaam kaaraas, jo bija NEZHEELIIGS spams no spama.. =D vnk nofluudoja chutni serveri..
1ns pilns kur es metu siikaas protas, otrs jau liidz pusei ar taadu pashu teemu.
tad mans meils un sprizha2 spriizha3 spriizha4 spriizha5 ar ko es regojos visaadaas lapaas u.c. , un lai **dritvai kociņ** suuta turr to spamu, taapat nepish..
paarejos meilos spams = 0.
pats straadaaju provaideraa, un mums webserveris pirms dazhaam dienaam kaaraas, jo bija NEZHEELIIGS spams no spama.. =D vnk nofluudoja chutni serveri..
Lai cik tas dîvaini nebûtu, bet man aktîvi izmantojot 5 e-pasta adreses tikai uz vienu nâk spams. Pie tam - skolas e-pasts, ar kuru nekur nereìistrçjos. Tiesa, vaina tur ir tâ, ka spams nav adresçts personîgi man, bet maillistei, kuru katrs muïía spambots spçtu uzzinât. Sapratne paðam nav, kâpçc skolas IT support nevar izdomât aizliegt uz ðo listi sûtît cilvçkiem no ârpuses....bet tâ jau cita tçma :P . Bet ja tâ padomâ, tad gmail konts, kuru izmantoju ïoti reti gan ðíiet, ka spamu +/- regulâri saòem... lai arî nekur nav atklâti pieejama ðî e-pasta adrese, spams tur iet...
Man arii staav ieksh inbox viens un ieksh tvnet viens meilboksis bet nu pa shiem gadiem nekas neveelams nav bijis..
Not this **** again...
Sargājiet sevi paši tad arī Dievs jums nepalīdzēs.
Sargājiet sevi paši tad arī Dievs jums nepalīdzēs.