Dzīve pēc nāves. Un pēc tam?
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
loading, esmu 8 gadus mācījies katoļu skolā, Savulaik katru svētdienu apmeklēju baznīcu, reizi mēnesī, kad tika ieturētas mises skolā es obligāti piekalpoju, katoļu pamatskolas laikos mums bija 2 kristīgas mācības stundas nedēļā, un es nebiju no bastotājiem...
nāve man ir atņēmusi man 2 tuvus cilvēkus, viens mēnesi gulēja komā un mira, otrs mocījās 2 gadus un arī mira, par abiem es biju lūdzies, lai Dievs viņiem ļauj izveseļoties, par pirmo es it īpaši daudz biju lūdzies, jo pirmais bija mans tēvs... kā tu domā, kādu iespaidu tas atstāja uz mani, tu tiešām domā ka pēc tādas vilšanās es vēl vēlējos ticēt...
protams, var teikt, Dievs viņiem bija lēmis aiziet, bet tad kādēļ bībelē teikts, lūdz, un tu tiksi uzklausīts... bet vai tad mani kāds tur augšā uzklausīja?...
nāve man ir atņēmusi man 2 tuvus cilvēkus, viens mēnesi gulēja komā un mira, otrs mocījās 2 gadus un arī mira, par abiem es biju lūdzies, lai Dievs viņiem ļauj izveseļoties, par pirmo es it īpaši daudz biju lūdzies, jo pirmais bija mans tēvs... kā tu domā, kādu iespaidu tas atstāja uz mani, tu tiešām domā ka pēc tādas vilšanās es vēl vēlējos ticēt...
protams, var teikt, Dievs viņiem bija lēmis aiziet, bet tad kādēļ bībelē teikts, lūdz, un tu tiksi uzklausīts... bet vai tad mani kāds tur augšā uzklausīja?...
- RicoPico
- Vecākais lietotājs
- Atbildes: 2311
- Pievienojies: 09 Jan 2009, 12:54
- Reputācija: 0
- Atrodas: Jūrmala/Rīga
richX, izsaku visdziļāko līdzjūtību, taču atļaušos nepiekrist tavam apgalvojumam "lūdz, un tu tiksi uzklausīts". Tas ir tāpat kā ar teicienu- kas meklē, tas atrod. Ne jau vienmēr tiek atrasts meklētais. Tas ir vairāk atkarīgs no tā ko Tu meklē, bet Tavā gadījumā- ko Tu lūdz.
Piemēram, Bībele tāpat arī māca "Sargi sevi, tad arī Dievs Tevi sargās". Katru dienu cilvēks var iet no mājas ārā velkot galvā ķiveri baidoties no lidojošiem ķieģeļiem, taču beigās skatoties uz augšu var iekrist atvērtā lūkā un lauzt kaklu.
Piemēram, Bībele tāpat arī māca "Sargi sevi, tad arī Dievs Tevi sargās". Katru dienu cilvēks var iet no mājas ārā velkot galvā ķiveri baidoties no lidojošiem ķieģeļiem, taču beigās skatoties uz augšu var iekrist atvērtā lūkā un lauzt kaklu.
Kā reiz šis "Paldies Dievam" arī ir inerce, par kuru runāju mazliet augstāk. Cilvēks izrunājot šos vārdus pat neiedomājas par Dievu kā tādu. Viņš to saka tāpēc, ka vienkārši ir pieņemts tā teikt.Loading wrote:Staļin, arī es zinu tādus cilvēkus, kuri netic Dievam un vienalga ko saki. Bet kad izsprukuši no briesmām (piemēram autoavārija). Pirmais ko dzirdu - Paldies Dievam!
3GHz takts frekvences viļņa garums ir 10cm
- actimel
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 82
- Pievienojies: 04 Feb 2009, 11:41
- Atrodas: Riga
Un tad no debesīm nolaidās dieva pārstāvis sabiedriskajās attiecībās un paziņoja :

Ja nebūtu dator vīrusu , tad jēga no antivīrusa ?
you make my day

Tas " paldies dievam" ir pielipis tāpat kā bļa*Centīšos atbildēt... Kāpēc ir katastrofas, kari, nāves..
Tas nekas ka cilvēks dzīvo +/- 65-70 gadus , bet nekas tāpat tev jācieš un kautkas tur jāpielūdz.Kāda ir alternatīva? Uzticēties Dievam un pēcāk pie Dieva uzturēties. Pirms tam šī zeme jāiztur, kurā ir kari un jāpiedzīvo nāve. Jāatcerās, ka Dievs nav seštaks, kuram var prasīt visu.
turpinājumam vajadzēja sekot , "kad atgriezīšos tur augšā ievākšu informāciju no nodaļas vadītāja un tuvāk iepazīšos ar lietu"Š is temts ir ļoti grūts.
Redz.. Ja uz šis zemes viss būtu okei - ne nāves, ne kari u.t.t. Tad kāda jēga no Dieva un debesīm?
Ja nebūtu dator vīrusu , tad jēga no antivīrusa ?
"daudzsološi"Neuztraucies, ja tavs tēvs paļāvās uz Dievu un Tu, tad jūs atkal tiksieties!
you make my day
Ubuntu 11.10
- actimel
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 82
- Pievienojies: 04 Feb 2009, 11:41
- Atrodas: Riga
teksts ko loading izņēma
ichX, paldies, ka padalījies. No katoļu lietam (misem) neko nesaprotu - neesmu katolis. Centīšos atbildēt... Kāpēc ir katastrofas, kari, nāves? Tapēc, ka tika pārkāpts Dieva likums (Ä€dams un Ieva). Kāda ir alternatīva? Uzticēties Dievam un pēcāk pie Dieva uzturēties. Pirms tam šī zeme jāiztur, kurā ir kari un jāpiedzīvo nāve. Jāatcerās, ka Dievs nav seštaks, kuram var prasīt visu. Š is temts ir ļoti grūts. Redz.. Ja uz šis zemes viss būtu okei - ne nāves, ne kari u.t.t. Tad kāda jēga no Dieva un debesīm? Tad lūk, ir visas šīs pāresības, lai visas debesu radības redzētu, ka sātans ir kļūdījies. (Sātans taču agrāk bija Dieva armijā, līdz kamēr izdomāja, ka viņš ir krutāks par Dievu (noteikti esi dzirdējis)). Un tas, ka mēs esam pagadījušies uz zemes, tā ir nejaušība. Neuztraucies, ja tavs tēvs paļāvās uz Dievu un Tu, tad jūs atkal tiksieties!
Ubuntu 11.10
Ticu kosmiskajai enerģijai, karmai.
Savā ziņā ticību un lūgšanu es atzīstu par labu, jo no sirds ticot un lūdzoties cilvēks domā gaišas un labas domas, tā piesaistot sev pozitīvo enerģiju un uzlabojot karmu.
Bet to pašu var panākt arī daudzos citos veidos, viens no tiem - meditēšana.
Savā ziņā ticību un lūgšanu es atzīstu par labu, jo no sirds ticot un lūdzoties cilvēks domā gaišas un labas domas, tā piesaistot sev pozitīvo enerģiju un uzlabojot karmu.
Bet to pašu var panākt arī daudzos citos veidos, viens no tiem - meditēšana.
Last edited by Evers on 20 Okt 2009, 17:59, edited 2 times in total.
- RicoPico
- Vecākais lietotājs
Loading, man tīri profesionāls jautājums. Atbilde, lai arī kāda tā būtu, man ir patiesi interesanta. Tātad- kā Tu skidro šādus pasākumus?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YJxBJS0Nljc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LACyLTsH4ac[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YJxBJS0Nljc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LACyLTsH4ac[/youtube]
RicoPico. Man tev tīri tāds neprofesionāls jautājums. Tev pēkšņi kāds no tuvajiem saslimst ļoti un viņš ierauga vienīgo iespeju, piesaistīties reliģijai. Tas viņam palīdz, jo viņš notic pats sev.. Tu iesi pie viņa un teiksi "beidz, tās visas ir muļķības. Tev ir neizārstējama slimība un tev nav izredžu"..?
Vai nav vienalga kā cilvēks sevi uzmundrina un/vai sagatavo ikdienai? Ne jau Loading un viņa ticības pārliecinātie tev naudu lūdz... Protams, arī šajā jomā mēdz būt krāpnieki, bet nevajag visus ticīgos vienā maisā bāzt!
P.S. Es to saku kā neticīgais. Iemācies sadzīvot ar dažādiem uzskatiem.
Vai nav vienalga kā cilvēks sevi uzmundrina un/vai sagatavo ikdienai? Ne jau Loading un viņa ticības pārliecinātie tev naudu lūdz... Protams, arī šajā jomā mēdz būt krāpnieki, bet nevajag visus ticīgos vienā maisā bāzt!
P.S. Es to saku kā neticīgais. Iemācies sadzīvot ar dažādiem uzskatiem.
- RicoPico
- Vecākais lietotājs
WarNeo, man nav iebildumu pret kristietību, kā arī es ļoti labi sadzīvoju ar citu uzskatiem. Vienīgi, man tie citu uzskati nav līdz galam skaidri, tādēļ arī lūdzu zinošus cilvēkus tos izskaidrot. No neticīga cilvēka viedokļa man ir līdzīgi uzskati kā Tev, tāpēc vēlos uzzināt, ko saka ticīgais. Ko tieši cilvēks iegūst guļot zemē un raustoties konvulsijās? Varbūt tas ir forši, un man arī pievērsties?
Mani joprojām interesē 2. video. Kādēļ tas tiek nodarīts neaizsargātiem bērniem? Kam viņi tiek gatavoti?
Mani joprojām interesē 2. video. Kādēļ tas tiek nodarīts neaizsargātiem bērniem? Kam viņi tiek gatavoti?
http://www.apollo.lv/portal/news/72/articles/195063/0
http://rus.delfi.lv/news/daily/criminal ... d=30086457
False god. Dead false god.
http://rus.delfi.lv/news/daily/criminal ... d=30086457
False god. Dead false god.