Tā arī ir vakardieni tu tāds :> Tas pats kas ar memory leeku iekš ff, kad kāds tups devs saveido bezgalīgu ciklu iekš JS kuru pildot FF vienkārši atmet pekas pret sauli un pakaras ābelē līdz 2918 gada rudenim :>Professor35 wrote: bezgalīgā cikla kļūda nozīmē
ka ka kādā saitā kāds izvietojis kodu kuru izlasot FF sāk to bezgalīgi izpildīt un uzkaras
Opera 10 Final lejuplādēta 10 milj. reižu
Moderatori:janis.wd, Vecākie lietotāji
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes:398
- Pievienojies:14:04 / 1. Mai, 2009
- Reputācija:0
usins
nav tik vienkārši regulāri paroles mainīt es piemēram utorrentā sīdoju 155 torrentus
ja es visos trakeros caur kuriem tos novilku sadomāšu mainīt paroles man nāksies
tos torrent failus vilkt no jauna, tā būtu baiga ķēpa
reiz pēc tam kad blakus manai mājai iespēra zibens man nodega dators un stabilizātors es divus mēnešus atcerējos paroli trekerī AnimeReactor kurā biju uzrādījis kāda paziņas e pasta
adresi un kuru vairs nevarēju izmantot tāpec arī nevarēju atjaunot paroli
nav tik vienkārši regulāri paroles mainīt es piemēram utorrentā sīdoju 155 torrentus
ja es visos trakeros caur kuriem tos novilku sadomāšu mainīt paroles man nāksies
tos torrent failus vilkt no jauna, tā būtu baiga ķēpa
reiz pēc tam kad blakus manai mājai iespēra zibens man nodega dators un stabilizātors es divus mēnešus atcerējos paroli trekerī AnimeReactor kurā biju uzrādījis kāda paziņas e pasta
adresi un kuru vairs nevarēju izmantot tāpec arī nevarēju atjaunot paroli
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes:1892
- Pievienojies:18:09 / 19. Mar, 2007
ak tad akkounta paroles mainiisjana anulee torrentus?Professor35 wrote: ja es visos trakeros caur kuriem tos novilku sadomāšu mainīt paroles man nāksies
tos torrent failus vilkt no jauna,
mja...
benziins?
Anubisa sods ir neizbeegams!
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
drunk lizard
ar tevi ir pavisam slikti
klausies trekeros kuri prasa reģistrāciju uz akkaunta bāzes ģenerējas passkey (unikāls skaitļu un ciparu kods), kad tiek lejuplādēts torrent fails no trekera passkey tam tiek automātiski pievienots un kad tiek aktivēts torrent klients un ieslēgta kāda faila augšuplāde (seed) trekeris atpazīstot šo passkey saista šo augšuplādi ar noteiktu akkauntu un uzskaita reitingu(IP nav svarīgs)
nomainot akkauntu nepalielināsies reitings ja nenomainīsi passkey manuāli katram torrentam vai ja arī torrent failus nelejuplādēsi no jauna
drunk lizard vari lepoties ka es tevis dēļ te tulkoju vikipēdiju, varēji jau pats izlasīt
ar tevi ir pavisam slikti
klausies trekeros kuri prasa reģistrāciju uz akkaunta bāzes ģenerējas passkey (unikāls skaitļu un ciparu kods), kad tiek lejuplādēts torrent fails no trekera passkey tam tiek automātiski pievienots un kad tiek aktivēts torrent klients un ieslēgta kāda faila augšuplāde (seed) trekeris atpazīstot šo passkey saista šo augšuplādi ar noteiktu akkauntu un uzskaita reitingu(IP nav svarīgs)
nomainot akkauntu nepalielināsies reitings ja nenomainīsi passkey manuāli katram torrentam vai ja arī torrent failus nelejuplādēsi no jauna
drunk lizard vari lepoties ka es tevis dēļ te tulkoju vikipēdiju, varēji jau pats izlasīt
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
Evers
bet lūk Wikipēdija apgalvo ko citu
meklējot googlē ru šo passkey jau pirmā adrese man piekrīt http://forum.megashara.com/showthread.php?t=1572
bet lūk Wikipēdija apgalvo ko citu
meklējot googlē ru šo passkey jau pirmā adrese man piekrīt http://forum.megashara.com/showthread.php?t=1572
Skaidri un gaiši pateikts, ka mainot passkey, jāpārvelk torrenti no jauna vai arī jānomaina tā atslēga pašam manuāli. Tur nav nekāds sakars ar lietotāja paroli (password), kā arī tas passkey glabājas tikai un vienīgi trakera datubāzē un tavos torrentfailos, nevis pārlūkprogrammas paroļu atmiņā.ЕÑли вы заметили такое раÑхождение в цифрах, немедленно выполните ÑÐ±Ñ€Ð¾Ñ Passkey. Ðто можно Ñделать, Ð·Ð°Ð¹Ð´Ñ Ð² наÑтройки вашего Ð¿Ñ€Ð¾Ñ„Ð¸Ð»Ñ Ð½Ð° Ñайте.
ПоÑле Ñтого необходимо Ñкачать еще раз раз вÑе *.torrent файлы текущих активных раздач и заменить их в торрент-клиенте.
Š oreiz, Proffesor būsi gan nošāvis nedaudz greizi
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
ups kļūda passkey tiešām ģenerējas nejauši bez saistības ar lietotāja kontu
un tikai atsevišķos trekeros mainot kontu automātiski nomainas passkey tā
man bija dažus gadus atpakaļ ar AnimeReactor vairumā trekeri passkey nemainīsies.
Mjā redzams par daudz šodien iedzēru.
P.S. vienlga drunk lizard ir sliktāks par mani jo es spēju atzīt savas kļūdas bet viņš nē.
un tikai atsevišķos trekeros mainot kontu automātiski nomainas passkey tā
man bija dažus gadus atpakaļ ar AnimeReactor vairumā trekeri passkey nemainīsies.
Mjā redzams par daudz šodien iedzēru.
P.S. vienlga drunk lizard ir sliktāks par mani jo es spēju atzīt savas kļūdas bet viņš nē.
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
aoma
vaina tāda ka Operas torrent klients ir slikts, pierādījums tam ir tāds ka neviens praktiski to neizmanto, arī priekš FF ir addons torrent klients vēl sliktāks
starp citu utorrent ir portatīvs ja izmanto viņu nekas nav jāinstalē
es jau nesaku ka Opera ir slikta es pats to izmantoju paralēli FF kurš tomēr ir mans galvenais brauzeris vienkārši man nepatīk ka te daži nepelnīti nopulgo FF un ceļ Operu debesīs mani tas aizskar un es cīnos pret to kā varu
vaina tāda ka Operas torrent klients ir slikts, pierādījums tam ir tāds ka neviens praktiski to neizmanto, arī priekš FF ir addons torrent klients vēl sliktāks
starp citu utorrent ir portatīvs ja izmanto viņu nekas nav jāinstalē
es jau nesaku ka Opera ir slikta es pats to izmantoju paralēli FF kurš tomēr ir mans galvenais brauzeris vienkārši man nepatīk ka te daži nepelnīti nopulgo FF un ceļ Operu debesīs mani tas aizskar un es cīnos pret to kā varu
sjitais vnk nones. jums kjirbjiem, vajadzeetu atveert iipasju vietu internetaa, ar spilgti izsakosju nosaukumu http://daarzenjiem.lv. varbuut iemaacies paprieksju domaat (kaa arii lasiit), pirms klaji meetaajies ar vaardiem? :>P.S. vienlga drunk lizard ir sliktāks par mani jo es spēju atzīt savas kļūdas bet viņš nē.
nu nevajag di--st ka slikts, vakar tieši ar Operas torrentu novilku filmu, ātri un nekādu problēmu neredzēju.Professor35 wrote:aoma
vaina tāda ka Operas torrent klients ir slikts, pierādījums tam ir tāds ka neviens praktiski to neizmanto
....
vienkārši man nepatīk ka te daži nepelnīti nopulgo FF un ceļ Operu debesīs mani tas aizskar un es cīnos pret to kā varu
nabadziņš, foksīti nopulgojot... :devil: IMHO tieši Operu nopulgo. latvieši jau vispār ir muļķi (diemžēl esmu latvietis ar ...) skrien līdzi visiem, bet nekad nedomā ar galvu, tikai klausās ko citi gvelž un nelieto to, ko tiešām vajadzētu lietot
- ofisos pērk datoros dārgos Intel un pat pārāk veiktspējīgas mašīnas no kuru spējām neizmanto pat pusi, tādejādi izņērnājot lieki naudu. nafig sekretārei Pentium ar 4 gigām operatīvās, ja to pavelk pat semprons ar 1 gigabaitu?
- izmanto FF un lielās ar ekstenšeniem, no kuriem nekādas vajadzības lielāko tiesu nav, tai pašā laikā ar samazgām aplejot Operu un sakot ka tā ir pārbāzta ar nevajadzīgo.
varētu piekrist tam kas ir slikts Operā - pārāk slikts reklāmas menedžments, kaut gan - labas lietas nav jāreklamē.
Ļoti ceru ka būs vairāk brīva laika un pievērsīšos tieši Operas popularizēšanai Latvijā. sāk jau piegriezties tas latviešu kretīnisms sakarā ar pārspīlēto FF "mīlestību".
- samurajs
- Administrators
- Atbildes:14988
- Pievienojies:15:04 / 6. Mar, 2007
- Atrodas:Liepājas anomālā zona
Rajah, kuššššš.... 
Opera 10 patiešām ir laba, un man tagad ir izveidotas atsevišķas bukmārku listes speciāli Operai un speciāli Lapsai
Nu ir vēl tādas lapas, kaut vai tas pats nacionālais oranžais portāls, kuras tā pārbāztas ar reklāmu, un kaitinošiem sūdiem, ka bez Adblock Plus un Element Hiding Helper nu nekādi.
Operai nav ne vainas, bet tik filigrāni izvākt mēslus no lapām tur tomēr nevar.
Opera 10 patiešām ir laba, un man tagad ir izveidotas atsevišķas bukmārku listes speciāli Operai un speciāli Lapsai
Operai nav ne vainas, bet tik filigrāni izvākt mēslus no lapām tur tomēr nevar.

Nav vieglāk uzlikt adblock un vis automātiski nobloķējas, kaut vai tas pats notepad.lv ir pārbāzts un bez adblock izskatās drausmīgi... Tas tas pats kas ja tev dotu izvēlēties TV kanālu ar reklāmu vai bez!rajah wrote:da nu beidz.
es nesaprotu ko Tu gribi vēl izvākt? teksta reklāmu? tā datoru nebremzē
flaši - tie gan. labo peles ausi un flaši nobloķēti. dr dr dr (tas tas oranžais vai domāts TVnets?) iet jūtami labāk.
---
uzrakstījis jau biju ātrāk tikai uz 15 minūtēm nets pazuda
Un tas fakts ka visi pārlūki vienkārši iespļauj ģīmī vien ko liecina. Tas pats Google Chrome, kaut arī gadu jauns! Ir daudzkārt populārāks. Es pats kādreiz lietoju Operu, bet tomēr pats IE manās acīs liek Operai izskatīties nožēlojami.
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
Kas tas ir tik efektīvs ko tu tur pēdējā laikā pīpē? Kkādas jaunas alvejas atkal?Wuu wrote:Un tas fakts ka visi pārlūki vienkārši iespļauj ģīmī vien ko liecina. Tas pats Google Chrome, kaut arī gadu jauns! Ir daudzkārt populārāks. Es pats kādreiz lietoju Operu, bet tomēr pats IE manās acīs liek Operai izskatīties nožēlojami.
Na, ierij manu šīs dienas statistiku un beidz vervelēt niekus.

Chromi lieto 4x mazāk kā Opera.
Pirmā vieta kā jau vienmēr MSIE, tad FF 3.0.13, tad Opera, tad Chrome, tad kkāds velsviņzin kas, tad Safari.
:nuke:
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes:1892
- Pievienojies:18:09 / 19. Mar, 2007
iesaku piedomaat par suukaataajbildes iipasjnieka perventiivu banu. siikais mopsjelis arii no saakuma tureejaas :>
izskataas, ka wuudaunjukam bremzes ir nodilusjas....
izskataas, ka wuudaunjukam bremzes ir nodilusjas....
Anubisa sods ir neizbeegams!
Pāris plusi, kas jau nedaudz palietojot labi iepatikās:Evers wrote:Heh, pamēģināšu no šodienas tā nopietnāk padzīvot uz Operas, redzēs kas sanāks
+ Noklusēti var atslēgt animētos attēlus
+ Ērti izveidot savas saīsnes uz jebkādiem meklētājiem
+ Pats pārlūks darbojās raitāk par FF un lapas ar vērās nedaudz ātrāk (varbūt tikai likās)
+ Patīkamāks grāmatzīmju menedžments, patika, ka rīkjoslā neesošajām var atķeksēt lai rāda iekš "personal bar" un rādās grāmatzīmju joslā, FF'am bij tad jātaisa divas grāmatzīmes.
+ Uzliekot , piemēram, jaunu skinu, nav jāpārstartē pārlūks lai viņu lietotu.
Tad bij vēl lietas, kas vienkārši ir laika un pieraduma jautājums.
taču atdūros pret dažiem trūkumiem:
- iekš tīra Firefox peles rullītim funkcionalitāte bija daudz vairāk vietās, piemēram - stāv man tabā atvērta lapa, tajā pašā tabā aizeju uz kādu citu lapu, izdomāju, ka vajag vēl ko paskatīties iepriekšējā, bet negribu aizvērt jauno - uzspiežu rullīti uz "Back" pogas un lapa atverās jaunā tabā. Operā tāda funkcija nava, FF un chrome ir. Vēl arī augšējās izvēles Bookmarks izvēlē ar ar rullīti nevar nevienu saiti atvērt.
Tā kā rullim liela nozīme manā dzīvē, tālāk netestēju, palieku uz FF