o.0 muah! dievinu cilveeku psihi. kad es izspljaavu vaardu "sveetaisteevs", es to nebiju domaajis, kaa ironisku uzbraucienu tavai slimajai apmaatiibai ar kristietiibu, bet gan kaa "paaraakaa pareizuma" epitetu. (tava reakcija jau vien pieraada, ka tu veel no taas neesi izliidis. saki man, tu joprojaam ej uz bazniicu aiz pieklaajiibas pret citiem sev liidziigiem? :>). turklaat kur ir rakstiits, ka tas ir lamuvaards? :> tu mani gan apmeloji, kas savukaart aizskaara manu cienju un godu :>.
treškārt: nepieminu, bija jau pasen, Samurajs vai Fox8 savulaik aizrādīja, ka linki uz šīm saitēm arī ir līdzvērtīgs pārkāpums...
mani absoluuti neinteresee "viena tante teica" tipa sarunas. varbuut arii kaiminju deputaats peecja, teica, ka ir atljauts arii urineet pie Briiviibas Piemineklja, bet tas LR likumdosjanaa joprojaam skaitaas paarkaapums. (nezinu vai tikai administratiivs, varbuut arii kriminaals :>). taapat arii sjeit noteikumi ir drukaati rakstiski, kurus liidz sjim briidim attieciibaa pret tevi un vsp sjajaa topikaa veel neesmu paarkaapis.
End of the offtopic. Kauns vsp rakstiit sjito tuftu. Taa grauj manu karmu :>