Nemainās krāsas

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

kurmitis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 77
Pievienojies: 12 Apr 2008, 10:23
Reputācija: 0

Nemainās krāsas

Post no kurmitis » 02 Okt 2009, 21:01

Ir tāda lieta, ka gribu nomanīt krāsu (bacground) Image
šim,to tumšo, savam phpbb forumam, sāku ar to ka nevarēju atrast kā to vietu atrast kur mainīt krāsu, ņēmu un visiem failus atveru uz notepad++ nomainiju to krāsu uz citu, bet nu ne kādi nenomainījās, izprovējos visādi, beigās ņēmu un datubāzē to pašu izdarīju, tad gan izdevās nomainīt.

Tātad jautājums vai tiešām man krāsa ir datubāzē jāmaina?

Ceru ka saprotat ko īsti jautāju.

drunk_lizard
Mr. Positivus
Atbildes: 1892
Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
Reputācija: 0

Re: Nemainās krāsas

Post no drunk_lizard » 02 Okt 2009, 21:46

kurmitis wrote:Tātad jautājums vai tiešām man krāsa ir datubāzē jāmaina?.
ej prom no interneta!

kurmitis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 77
Pievienojies: 12 Apr 2008, 10:23
Reputācija: 0

Post no kurmitis » 02 Okt 2009, 21:56

Būtu vispār paturējis komentārus pie sevis...

User avatar
Wuu
E-žurnālists
Atbildes: 2918
Pievienojies: 23 Aug 2008, 10:32
Reputācija: 0

Post no Wuu » 02 Okt 2009, 22:13

kurmi uzdot lūdzu jautājumu konkrētāk, un iemet kādu adresi kur to var apskatīt...
Image

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 02 Okt 2009, 22:21

Use FF Firebug, velns pa raus! Neesi nekad neko dzirdējis par css failiem? :D

piem tev varētu būt kaut kas tāds

body
{
background: #000000;
}

Viss ir iekš css faila, phpbb 2 versijai iekš overall_header.tpl

meklē pēc kaut kā tāda
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

kurmitis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 77
Pievienojies: 12 Apr 2008, 10:23
Reputācija: 0

Post no kurmitis » 02 Okt 2009, 22:33

Wuu wrote:kurmi uzdot lūdzu jautājumu konkrētāk, un iemet kādu adresi kur to var apskatīt...
Apskat\it to tu vari Š eit atver pirmo forumu "Normal forum"un tad "Welcome to phpBB3" un tur CODE bbkodam ir tas tumšais fons...


foxsk8:

Ja iekš CSS tas būtu tad šeit nejautātu, bet pirmoreizi tāda lieta, ka nevar tur to atrast......
(provēšu vēlreiz meklēt, bet nu..)


Paldies par to pašu :)

User avatar
Wuu
E-žurnālists
Atbildes: 2918
Pievienojies: 23 Aug 2008, 10:32
Reputācija: 0

Post no Wuu » 02 Okt 2009, 22:40

Code: Select all

code (line 3815)

{

background-color: #666666;

display: block;

color: #ffffff;

padding-top: 10px;

padding-right: 10px;

padding-bottom: 10px;

padding-left: 10px;

margin-top: 10px;

margin-right: 0pt;

margin-bottom: 10px;

margin-left: 0pt;

}
meklē CSS'ā :lala:
Image

kurmitis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 77
Pievienojies: 12 Apr 2008, 10:23
Reputācija: 0

Post no kurmitis » 02 Okt 2009, 23:17

Es atrodu to vietu, nomainu krāsu, bet nu nemainās krāsa vienalga....

User avatar
Aldis
E-žurnālists
Atbildes: 5084
Pievienojies: 21 Nov 2008, 15:55
Reputācija: 0
Atrodas: LV

Post no Aldis » 03 Okt 2009, 09:54

pirms apgūsti web, sāc ar pamatiem! http://www.kasis.lv/ --> pirmaa Web lapa, par to kas ir html, css... jo tur jau tev ir tieshi tas strupceljsh! Apguusi kko no taa, vareesi arii meegjinaat kjerties klat ari kaadam php cms klat! Datubazei tur nekada sakara!

Iesmaacies pirmaas klases vielu, lai vareetu tikt mazbik talak! :D
Image Oh My God = OMG
Image Ak Mans Dievs = AMD

kurmitis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 77
Pievienojies: 12 Apr 2008, 10:23
Reputācija: 0

Post no kurmitis » 03 Okt 2009, 11:19

Nu varbūt tad Aldi paprovē pats nomainīt, un ja sanāks, tad piekritīšu taviem vārdiem...

User avatar
Wuu
E-žurnālists
Atbildes: 2918
Pievienojies: 23 Aug 2008, 10:32
Reputācija: 0

Post no Wuu » 03 Okt 2009, 18:25

Neaizmirsti ka interneta parluks saglaba sevi datus lai katru reizi no jauna visu neieladet! Un pec tadiem tekstiem ka "pamegini pats", reali tu doma ka kadam pis** tavas problemas?
Image

kurmitis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 77
Pievienojies: 12 Apr 2008, 10:23
Reputācija: 0

Post no kurmitis » 03 Okt 2009, 19:01

Vairs pat mani nepis** tas...

Paldies par to pašu :)

Susliks
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1
Pievienojies: 06 Okt 2009, 22:08
Reputācija: 0

Post no Susliks » 06 Okt 2009, 22:28

Njā, kā saka - Gudri **dritvai kociņ**, nav malku cirst... Pieregojos šajā forumā ar domu, ka varētu iegūt atbildes uz saviem jautājumiem, bet izskatās - labāk pat neuzdot :D , ka te cilvēki ir viszinoši un vienkārši tādi profesionāļi, ka maz neliekas ( laikam urīns galvā sakāpis... ) :D Visi kaut ko raksta, bet konkrētu atbildi kurmim sniegt neviens nevar, kaut gan ar tādiem tekstiem, kā piemēram:

Aldis: pirms apgūsti web, sāc ar pamatiem! http://www.kasis.lv/ --> pirmaa Web lapa, par to kas ir html, css... jo tur jau tev ir tieshi tas strupceljsh! Apguusi kko no taa, vareesi arii meegjinaat kjerties klat ari kaadam php cms klat! Datubazei tur nekada sakara!
Iesmaacies pirmaas klases vielu, lai vareetu tikt mazbik talak!

Nesaprotu, kurus vārdus no tiem, ka cilvēks ir visiem failiem, kur vien iespējams nomainijis krāsu kodus un tāpat krāsa nav mainijusies tu nesaprati?

PS. Jautājums tev - ko tu saproti ar vārdiem - pirms apgūsti web? kas tavā izpratnē ir web un kā to var apgūt?


Wuu: Neaizmirsti ka interneta parluks saglaba sevi datus lai katru reizi no jauna visu neieladet! Un pec tadiem tekstiem ka "pamegini pats", reali tu doma ka kadam pis** tavas problemas?

Š ie vārdi vienkārši fascinē - reali tu doma ka kadam pis** tavas problemas? Š ajā sadaļā cilvēks jautā pēc palīdzības un tie kuri cenšas sakarīgi atbildēt un palīdzēt cilvēkam, tiem vajadzētu pi**

Bet tagad atpakalj pie tēmas: Am... nēsmu īpašs speciālists šajā jomā, bet par datubāzi ļoti šaubos, varbūt kādā failā nomainiji krāsas, tad kaut ko citu padariji, piemirsi ka nomainiji un pie reizes datubāzē ko pamainiji... tad nu tev šis fails nomainija krāsas, bet tu padomāji, ka tas nomainijās pateicoties datubāzei :)

User avatar
APOC
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 525
Pievienojies: 05 Feb 2009, 02:51
Reputācija: 0

Post no APOC » 06 Okt 2009, 23:50

Nu ja nav problēma vēl atrisināta, tad iedod pieeju savam resursam vai vismaz to ko lieto.
Ir brīvs laiks, varu pačakarēties. Atraksti PM ja kas. Tev ir 2 dienas.

Pievienot atbildi

Return to “PHPBB”