ATI Radeon HD 3650 prob.
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
ATI Radeon HD 3650 prob.
Vakar ieliku jaunu HD 3650 karti. Tad dažās spēlēs ir ta, ka spele, spele, tad uz 10 sec iesprust bilde un melns ekrans. Skana ir, bet bildes nav. Tad jarestarte PC. Kad atkal ir parestartes, tads uz Desktop resultions ir uz 1024X768. Parasti ir 1440X900. Tad ari saka dators pats restarteties no nekā. Ventirlatoru ari ieliku, kad liku v- karti...
Paldies ieprieks par palidzibu... ;)
Paldies ieprieks par palidzibu... ;)
Es tik pārliecināts nebūtu- pats esmu "iepircies" tur un bieži vien dēļ no-cd vai līdzīgu brīnumu dēļ spēļuks ir nelietojams- sākās mistiskas izlidošanas, mistiski restarti utt. Paskaties pats kaut vai uz GTA4 laušanas vēsturi un novērotajiem bugiem cracku dēļ. Tagad pat populārais NFS:SHift- tieši cracku dēļ ir novērojams bugs vienā no sacensībām, kur tu nevari izvēlēties otru mašinu, jo tad tu vienkārši nevari pat uzsākt braukt. No personīgās pieredzes- MOH: Airborne- sākumā "nopirku" augstāk minētajā kantorī un izmēģināju lērumu ar dažādu "kantoru" ripiem un relīzēm, un crackiem, bet spēļuks vienā konkrētā vietā vienkārši izmeta mani. Nenocietos un nopirku oriģinālo- 0 problēmu. Vai tu tiešām domā, ka spēļu ražotāji, pavadot baisu laiku veidojot pašu spēļuku, veidojot to aizsardzību, rīkojot reklāmas kampaņas un tādejādi izgāžot baisas summas būtu tik "tupi", lai jau oficiālās relīzes dienā pēc pāris stundām TPB būtu pieejams jau crackota pilna versija? Tas ir tikai reklāmas līdzeklis, lai paķertu topošo pircēju piesaistītu šim gamucim. Tad paskaidro lūdzu kā var jebkuras "Reloaded" lauztas spēles serial key saturēt burtu salikumu RLD, neatkarīgi no spēles ražotāja vai izdevēja? Jeb varbūt tu uzskati, ka "Reloaded" ir god-like un ir izdomājuši laušanas veidu, kas nu jau gadus 8 strādā bez izņēmumiem, turklāt pat ražotājiem nav skaidrs kā viņi to dabū gatavu?
Nu opreģeļis že- pats rakstīji: "Tagad tas tikai notiek ar FIFA 09 un 10. BET tas notiek tikai, tad kad nevis pats spēlē, bet CPU vs CPU. Kad pats spēlē, tad nekas nav, bet kad dators abas komandas vada, tad citreiz crash." Tad nākamreiz tā arī raksti, ka murgo visas, bet tevi īpaši uztrauc tieši šīs...
Nu ja jau tā karte ir jauna, tad es daudz nedomātu- kasti padusē un uz veikalu- eku gļuko- mainiet nost, vai dariet kaut ko lietas labā, lai viss notiek. Lai nesanāk, ka aiznesīsi tikai pliku karti un šie pateiks- mums viss lido un griežas. Man tā te ar HD3870X2 bija- aizsūtīju pa garantiju- atnāca ar tādu servisa papīru atpakaļ, ka, ja tiktu kādam no tiem testētājiem klāt, tad kājas no pakaļas izskrūvētu. Testēta uz plates ar tikai PCI-E 1.1 atbalstu, kaut karte 2.0- tātad izmanto tikai 1/2 no kartes piedāvātās datu apmaiņas ātruma, testēta ar 3DMark06, kas tikai DX9 pazīst, uz Windows XP- arī attiecīgi tikai DX9 un testa spēļuks NFS: Most Wanted, ko pat 1600xt paceļ uz max settingiem. Tad pasaki- nafig man būtu vajadzīga DX10 karte par tādu naudu, ja gribētu spēlēt tikai DX9 spēļukus? 
Nu mēģināts nav zaudēts- sataisi backupus un aidā, kaut gan es īpaši lielas cerības uz to neliktu. Ja jau tā karte ir gļukaina, tad tāda viņa būs arī pēc reinstall. Tikai, Dieva dēļ, krāmē tīru Windows bez da jebkādām modifikācijām, atskaitot integrētus sata driverus. Ir redzēti visādi brīnumi ar modificētajām versijām. Viens no tiem bija, kad windows izmeta paziņojumu, ka baterijas driveris nav izgājis WHQL- mēs ar kolēģi gandrīz bikses no rēkšanas pielaidām 
Tāpēc jau rēcām, jo tas bija desktops
Un baterijai pašai, pat laptopam, nav atsevišķs driveris, bet gan barošanas kontrolierim, kas nosaka, kad un ko lādēt/darīt... Patiesībā pareizrakstība ir kā astroloģija
Prasījis esmu dafiga lat.val. skolotājām, kā tad ir pareizi, bet domas dalās- kā tad ir pareizi- batereja, jeb baterija
Līdzīgi kā ar pareizrakstību bija nummuri kā kādreiz mācija, vai numuri, tāpat kā licenze un licence. Koks ar diviem galiem, un pierādījums, ka pašiem viņiem nav skaidrs