Nu visi, vai vismaz lielākā daļa zin kas ir outlaw.lv. Tad nu lūk. Pats lizards- sistēmas administrātors ir ielicis, ka viņš pārdod portatīvo datoru Dell- kurš ir triecien izturīgs un arī šķidrumu noturīgs. Veikalā pēc viņa sniegtās informācijasportatīvais dators maksā 1800 ls ar visu garantiju- itkā normāli- dators ar zemē nav metams. Nu bet lizards šo grib notirgot pa 1200 ls, un apgalvo, ka jauns bez garantijas. Un uzsver- tas ir dell un nekādu komentāru! Protams bildes ar iemetis- visas vienādas, tikai nedaudz attālums mainās. Itkā viss kārtībā, lai jau puisis cenšas nabadzīgajai tautai notirgot portatīvo bez garantijas pa 1200 ls. Protams tauta salipa kā mušas ap sū*u. Sākās offtopic, nu domāju ar izteikt savu viedokli. Es viņam uzreiz pateicu- zem tūkstots latiem atradīsi cilvēku kurš ņems bez garantijas. Tad jau lai labāk iegriežas lombardā, vai kādā datorveikalā. Protams izdzēsa manu komentu, nez kāpēc. Uzreiz PM (jutos pagodināts saņemt pm no sisadmina

). Tur viņš man tā nedaudz uzbrauca par offtopic, tas nekas, ka tur 4 piedāvājumi no 30 komentiem bij par tēmu. Nu es šim saku, nu tad saki, kas un kā, lai neuzdod viāprāt stulbus jautājumus. Nu atbildēja, ka vienam čomam no kievijas radi esot atsūtījuši kā dāvanu tādu laptopu, a šim jau esot, bet vajag mašīnu un ss.lv jau noskatīta, vajag naudu. Tad radās ne tik gudra ideja tirgot tādu monster-laptop bez garantijas utt. Nu es viņam pateicu, lai pamēģina iemainīt utt. Nu es pat nebraucu augumā. Tad uzradās vēl viens admins, laikamjau tas draugs, un sāka nežēlīgi braukt augumā par to oftopic. Nu aizgāja tik tālu, ka šis jau piedāvāja garantiju no tā veiča, kur strādā. Nu nezin, vai hosta firma to var darīt (visticamāk nevar, ja nav licenzes pārdod datortehniku). Nu es viņam tā ar pasaku. Abi ar lizardu sāk man braukt augumā tā un šitā, bet nu es aizstāvos un beidzot beidzas sarakste. Bet nu man jau warning sola,dzēšanu arī. Nu šodien lasu- lizards jau pa 900 Ls tirgo to portatīvo, un sadaļā (topikā) valda totāls haos. Nu es jau atkal pierakstu komentu- nu diez vai kāds ņems datoru ja maksās krietni virs 700 Ls- te jau var uz lombardu stiept, un tā mašīna ar laikam būs nopirkta kogribējāt. Nu un tad vēl bija normāls topiks, kur runāja par administrācijas bezatbildību, kur bija teikts par to, kā tiek likti warn bez iemesla.
Vienkārši atvainojos par šo garo rakstu, bet my poin is- administracijā ir daži normāli, ar kuriem var sarunāt, bet lielākā daļa ir tādi kropļi (atvainojos par izteicienu), kuri warno, bano tos, kuri ir viņus piespieduši ar saviem argumentiem līdz sienai! Es piem dabūju 8 nedēļu warn, jo viens admins man brauca augumā par tēmu SPAM. man piebesīja, ka šis lamājas un uzrakstīju- a tu vispār zini, kas ir SPAM, vai arī skolā nemācīja? un atbilde bija 8 nedēļu warn.
Un gala rezultāts profils usins ir disabled, bet nu drīz būs jauns- usinsreload

lai aizrijas tas lizards, es nekur nepazudīšu

Dabūs viņi man.
Tā gadās ar puņķainiem adminiem
(kirzaka-lizards)