Perfekti!nevertell wrote:Ireini, ja tu mazāk spēlētu stalkeru un cod, tu varētu palīdziet tiem, kas mirst no slāpēm un bada.
Krievija - «pirātu cietoksnis Nr.1»
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Es jau tā maz spēlēju.nevertell wrote:Ireini, ja tu mazāk spēlētu stalkeru un cod, tu varētu palīdziet tiem, kas mirst no slāpēm un bada.
- msh
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 3460
- Pievienojies: 06 Apr 2007, 12:21
- Reputācija: 0
- Atrodas: Latvija
Ja jāklausās radio, tad tiešam skonto, jo nekā sakarīgāka te diemžēl nav. Bet nu labāk skonto nekā European sHit Radio.Eudoxus wrote:
Nezinu gudriniek, ko klausies tu (laikam to figņu, ko laiž pa radio Skonto vai kā tur viņu sauca), bet es pamatā klausos instrumentālu mūziku, ko izdod tādas ierakstu kompānijas kā ECM, ja jau tik ļoti interesē.
Bet savus pārspriedumu par mūzikas industrijas problēmām mierīgi vari paturēt pie sevis. Ja jau tāds sūds, tad nepērc. Ja atrodas pircēji kaut kādam trešam, tad būs arī pārdevēji. Tās ir viņu tiesības. Jā, esmu pircis arī mūziku pa taisno no izpildītājiem (nupat nopirku divus Bill Frisell diskus no viņa mājaslapas katru par 13.99$).
Teksts par pirkšanu pa tiešo no izpildītājiem par 14 zaļajiem ruļez
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori
Par radio runājot - tagad tīri patīkams radio vidzemniekiem klausāms, testa režīmā - frekvence laikam bija tieši 97 mhz. Vismaz šobrīd tur daudz skan arī vecāki labie gabali, šis tas interesants - nedzirdēts. Š is tas sakarīgs arī no latviešu mūzikas, un nav reklāmu un ziņu un runāšanas (tas tik pieļauju, ka tikai testa režīmā)
Muahaha, diskusija spārda! Te dažs labs tik tālu iekarst, ka ne tikai gvelž aplamības, bet arī zaudē spēju loģiski/saprotami izteikties.
Man ir priekšlikums! Savācaties pie Laimas pulksteņa un izvēršat diskusiju tur. Kā argumentus drīkst izmantot klaviatūras un laptopus. Uzvarētājs būs tas, kurš pēdējais paliks kājās vai, gadījumā, ja neviens nespēs noturēties kājās, uzvarētājs tiks noskaidrots pēc taustiņu nospiedumiem uz mūļa - jo mazāk, jo labāk.
Man ir priekšlikums! Savācaties pie Laimas pulksteņa un izvēršat diskusiju tur. Kā argumentus drīkst izmantot klaviatūras un laptopus. Uzvarētājs būs tas, kurš pēdējais paliks kājās vai, gadījumā, ja neviens nespēs noturēties kājās, uzvarētājs tiks noskaidrots pēc taustiņu nospiedumiem uz mūļa - jo mazāk, jo labāk.
Š ausmas:
...Ñумма, Ð·Ð°Ñ‚Ñ€Ð°Ñ‡ÐµÐ½Ð½Ð°Ñ Ð½Ð° обновление одной клиентÑкой машины при переходе Ñ Windows Vista на Windows 7, должна находитьÑÑ Ð² пределах от $339 до $510. Ðо, ÑтоимоÑть перехода Ñ Windows XP на Windows 7 оцениваетÑÑ ÑƒÐ¶Ðµ значительно дороже – Ñ $1035 до $1930.
(c) http://pcportal.org.ru/news/2009-10-17-242
Atvainojiet, es par šo naudu labāk kādu jaunu netbooku iegādāšos vai galddatoru upgradošu.
...Ñумма, Ð·Ð°Ñ‚Ñ€Ð°Ñ‡ÐµÐ½Ð½Ð°Ñ Ð½Ð° обновление одной клиентÑкой машины при переходе Ñ Windows Vista на Windows 7, должна находитьÑÑ Ð² пределах от $339 до $510. Ðо, ÑтоимоÑть перехода Ñ Windows XP на Windows 7 оцениваетÑÑ ÑƒÐ¶Ðµ значительно дороже – Ñ $1035 до $1930.
(c) http://pcportal.org.ru/news/2009-10-17-242
Atvainojiet, es par šo naudu labāk kādu jaunu netbooku iegādāšos vai galddatoru upgradošu.
njā te palasot pat smiekli nāk par citiem rakstiem, par tiem kuri saka ka jāpērk viss.
Priekš kam pirkt ja tu nolādē to pirātisko failu un nekas nav jāmaksā, un nav nekāds sods.. saprastu ja tur 5% ka tu dabūsi sodu, ka kāds tevi nostučīs utt, bet te ta nav nekādu sodu.. un uzskatu par muļķiem tos LAtvijas iedzīvotājus kuri pērk softus!
Priekš kam pirkt ja tu nolādē to pirātisko failu un nekas nav jāmaksā, un nav nekāds sods.. saprastu ja tur 5% ka tu dabūsi sodu, ka kāds tevi nostučīs utt, bet te ta nav nekādu sodu.. un uzskatu par muļķiem tos LAtvijas iedzīvotājus kuri pērk softus!
ja tu trubas domā telefonus.. tad tev ir neizdevies sarkasms.. Truba nav virtuāla . telefonu var paņemt rokā un ielaist kādam.. ielaid kādam ar AVi video failu!KaNeiet wrote:Vēl stulbāki ir tikai tie, kas pērk trubas - nu labi, dažreiz nepaveicas, tikai kāda desmitā - divdesmitā izrādas vēlamais modelis, bet pirkt...eriksu2 wrote:uzskatu par muļķiem tos LAtvijas iedzīvotājus kuri pērk softus!