Ingmāru Līdaku par valsts prezidentu!

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

Mr.Death
Lietpratējs
Atbildes: 1780
Pievienojies: 17 Apr 2007, 19:13
Reputācija: 0

Post no Mr.Death » 17 Okt 2009, 01:13

ehex, Tev alinjsj par sjito remixu :>

linx
E-žurnālists
Atbildes: 624
Pievienojies: 27 Jūn 2008, 12:10
Atrodas: Latvija

Post no linx » 17 Okt 2009, 02:12

Ehex remikss vsp tā iespārda :D

Evers
Vecākais lietotājs
Atbildes: 4340
Pievienojies: 11 Feb 2009, 15:13

Post no Evers » 17 Okt 2009, 12:14

Nedaudz uzlaboju viena jau izveidoto līdakas spartas bildi.
Image

daGrevis
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2343
Pievienojies: 06 Feb 2009, 19:00
Atrodas: Rīga, Latvija

Post no daGrevis » 17 Okt 2009, 16:00

Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. /George Carlin/

http://twitter.com/#!/daGrevis
http://last.fm/user/daGrevis
http://ask.fm/daGrevis

http://dagrevis.lv/

shadowmen
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 585
Pievienojies: 06 Jūl 2009, 01:27

Post no shadowmen » 17 Okt 2009, 16:56

deivs001 wrote:Mazliet sasmīdināji!
Latviešu armija, marionetes, kuras aizsūtīt kaut kur, lai izpatiktu kaut kam.
Neticu, ka kāds šodien iestājas armijā tikai patriotisku jūtu vadīts, tā jau šobrīd ir pārvērtusies tikai par profesiju.
oi ka tu berns kludies....uz armiju aiziet kaa patrioti,bet del sadiem laikiem armijaa var ari to patriotismu pazaudet..armijniekiem ari nogriez algas,bet vinji klusi(iznemot vienu vestuli no jaunajiem virsniekiem,kuri pashi nesaprata ko dara) un mierigi to uznem,jo karavirs samierinasies,ja ne tad atradis sev citu variantu.
un par misiju-pats biju misija,nesen atbraucu,pirmkart uz misiju reti kurs tiek,daudzi paliek aiz stripas,otrkart misija profesionalaja karavira darba ir augstakais sasniegums,bet ne galvenais,misija ir vieta kur vari parbaudit ko maki,ko esi iemacijies un ka tas strada realos apstaklos.un nevajag te klausit saviem draudzinjiem,kas sez štabos un stasta cik armija ir viegla un tupa.katram karaviram ir jadoma pasham,vairs nav obligatais dienest,tagad ja nedomasi,neko nesasniegsi....ta ka nevajag te armiju nolikt....
aaa un ja tadi ka mes nebutu bijushi misija,tad tu tagad uz asv bez vizas nebrauktu....ir jasadarbojas,lai kaut ko iegutu un ta ir sadarbiba,kas dod labumu....

ob1
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 2959
Pievienojies: 23 Mar 2009, 22:01
Atrodas: Sigulda

Post no ob1 » 17 Okt 2009, 17:43

shadowmen, tu pats slepkavoji cilvēkus svešā zemē vai vienkārši palīdzēji tiem, kas slepkavo?
Kāda bija Tava misija?

deivs001
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2011
Pievienojies: 14 Mar 2007, 13:45

Post no deivs001 » 17 Okt 2009, 17:43

Tad jau jāpriecājas, ka šoreiz kļūdījos un viss nav tik slikti kā likās. Neesmu nedz stāstiņus par to cik viegli tur iet dzirdējis, nedz pats pabījis tur. Tā kā subjektīvs viedoklis no manas puses!
"You can't expect to hit the jackpot if you don't put a few nickels in the machine" / Flip Wilson
Image

shadowmen
Reģistrēts lietotājs

Post no shadowmen » 17 Okt 2009, 20:47

ob1 wrote:shadowmen, tu pats slepkavoji cilvēkus svešā zemē vai vienkārši palīdzēji tiem, kas slepkavo?
Kāda bija Tava misija?
negribu es tev skaidrot seit gari kas un ka...bet tici man aizbrauktu tur saprastu,ka tas ir vajadzigs,kaut vai tikai tapec,ka cilveki(parasti iedzivotaji,ne talibi)nak tev uz ielas klat uz saka paldies ka esam vinju pilseta,jo vinjus vismaz nechakare talibi(tik daudz ka pirms tam)...tur 95 procenti ir pateicigi,ka armija ir afganistana,atlikushie procenti ir talibi,kas nepareizi tulko korani un izmanto to sava labuma gushanai...
tas ir tas pats,ja Latvija tagad kinieshi saktu spridzinat un terorizet vietejos,ko tu daritu?noskatitos?ir cilveki,kas nenoskatas un kuri rupejas par to lai tu varetu noskatities no malas....
un mana misija,tapat ka parejiem,kas tur atrodas ir aizsargat,nevis slepkavot,ja nakas kadu nogalinat,lai aizsargatu kadu nevainigu,vai iespejams daudz nevainigus,tad esmu gatavs ari slepkavot...ari ja tevi uz ielas 5 urlas spardis,diemzel skrieshu paliga,varbut,.ka pats busi uzbraucis vinjiem,bet tas vienalga nedod vinjiem tiesibas tevi paspardit(lai gan reizem varbut vajadzetu) :)

deivs001-sorry,ka ta uzbraucu,bet vienkarshi biskin aizskara tavs iepriekshejais komentars,bet taja pasha laika saprotu,ka cilveki jau nezin kas un ka ,un vinji jau nav vainigi...diemzel vainiga ir valsts pie ta,ka neizskaidro normali ko armija dara un kapec to vajag...viss oki :)

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 17 Okt 2009, 21:11

-> shadowmen

1) Tu esi tas kurš izlemj kura Korāna interpretācija ir pareizā? Pastāsti mums tumsoņiem...
2) 95 procenti ir pateicīgi? Ja Tu izmanto matemātikas valodu (95%), tad pastāsti arī aprēķinu metodiku... kā nekā IT portāls šeit...
3) Latvijā nevajag nekādus ķīniešus, pietiek ar tiem pašiem latviešiem, kas ir izzagušu valsti un nolaidusi to līdz kliņķim... ak jā Tu jau to nezini, jo bija jāslepkavo citās zemēs... vienkārši paņem stroķi, aizej un sameklē kaut vai to pašu kalvīti un pielieto to, ko tev mācīja... jā, zinu, ir par vēlu, bet vismaz nākošie zagļi raustīsies...
4) Ja džedajam uz ielas piesiesies 5 urlas, tad džedajs pat gaismas zobenu nelietos - tā būtu interesanta izklaide (ja būtu kādi 10, tad to varētu nosaukt par treniņu).
:D

zxcvbnmmn

Post no zxcvbnmmn » 17 Okt 2009, 22:11

:mod: :mod: :mod:
Last edited by zxcvbnmmn on 18 Okt 2009, 12:16, edited 1 time in total.

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 17 Okt 2009, 22:24

Mopsi, piever pāksti, mudak!

deivs001
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2011
Pievienojies: 14 Mar 2007, 13:45

Post no deivs001 » 17 Okt 2009, 22:52

Pacani ceļ savu reitingu, netraucē! :D
Tur jau izklausās, ka Dobelis saka savu un Līdaka grib šim muti aizvērt :D

p.s.
Dziesma suck!

p.s.s.
Varu likt galvu ķīlā, ka tu, zxcvbnmmn, nemaz nezinu, kas ir okupants. Kā arī nesaproti, ka neviens no saeimā esošajiem nemaz tāds nevar būt gadu dēļ.
"You can't expect to hit the jackpot if you don't put a few nickels in the machine" / Flip Wilson
Image

zxcvbnmmn

Post no zxcvbnmmn » 18 Okt 2009, 00:04

deivs001, okupēt manuprāt nozīmē to, ka kāds bez atļaujas kaut ko paņem savā īpašumā un sāk par to valdīt.

Evers
Vecākais lietotājs
Atbildes: 4340
Pievienojies: 11 Feb 2009, 15:13

Post no Evers » 18 Okt 2009, 00:19

Dziesma suck jo
1) Maikls Džeksons vairs nav topā kautvai dēļ tā ka dēļ viņa nāves to viņa mūziku tik pārmērīgi daudz visur skandināja, ka šobrīd, Džeksonu izdzirdot, slikti paliek (pirms tam man tā mūzika patika)
2) Nu nesader kopā jau nu galīgi ar šo mūziku
3) Ideja kopēta
4) Episks FAIL
Last edited by Evers on 18 Okt 2009, 09:54, edited 1 time in total.

izredzētais
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1730
Pievienojies: 22 Dec 2007, 12:22

Post no izredzētais » 18 Okt 2009, 01:53

1) Maikls Džeksons vairs nav topā kautvai dēļ tā ka dēļ viņ a nāves to viņ a mūziku tik pārmērīgi daudz visur skandināja, ka šobrīd, Džeksonu izdzirdot, slikti paliek (pirms tam man tā mūzika patika)
nu, nu... tev gan ātri pietiek :)
visam pārējam gan atļaušos oponēt :seeker:

shadowmen
Reģistrēts lietotājs

Post no shadowmen » 18 Okt 2009, 09:20

ob1 wrote:-> shadowmen

1) Tu esi tas kurš izlemj kura Korāna interpretācija ir pareizā? Pastāsti mums tumsoņiem...
2) 95 procenti ir pateicīgi? Ja Tu izmanto matemātikas valodu (95%), tad pastāsti arī aprēķinu metodiku... kā nekā IT portāls šeit...
3) Latvijā nevajag nekādus ķīniešus, pietiek ar tiem pašiem latviešiem, kas ir izzagušu valsti un nolaidusi to līdz kliņķim... ak jā Tu jau to nezini, jo bija jāslepkavo citās zemēs... vienkārši paņem stroķi, aizej un sameklē kaut vai to pašu kalvīti un pielieto to, ko tev mācīja... jā, zinu, ir par vēlu, bet vismaz nākošie zagļi raustīsies...
4) Ja džedajam uz ielas piesiesies 5 urlas, tad džedajs pat gaismas zobenu nelietos - tā būtu interesanta izklaide (ja būtu kādi 10, tad to varētu nosaukt par treniņu).
1)nee vietejie pashi stasta un zin kadu no korana veidiem piekopj talibi,tas ir tapat ka bibele,un visas sektas,kas bibeli tulko pa savam un saskata tur savu taisnibu...
2)tas bija piemers,lai tads IT pargudrnieks kaa tu saprastu,ka lielaka dalja(jutami lielaka)ir par,nevis pret...
3)es zinu kas seit notika loti labi,bet nav mans darbs ne vinjus slepkavot,ne man tada velme...kipa doma tevi ieliktu valdiba izdaritu ko labak?butu tapat un vel drankigak,neesmu no tiem,kas chikst par politiku,zinu,ka viss tur ir galigi sagajis sviesta,bet ja nevaru to mainit,tad nechikstu ari...
4)nesmidini-noteikti pietiktu ar 2 urlikiem....

drunk_lizard
Mr. Positivus
Atbildes: 1892
Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09

Post no drunk_lizard » 18 Okt 2009, 09:52

kursj garaa vaajais atljaava mopsim atkal te cuukoties???!

Snorx
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 358
Pievienojies: 24 Nov 2008, 22:25

Post no Snorx » 18 Okt 2009, 22:04

shadowmen- visu cienju LV armijas centieniem ielīst visiem, kaut vai tāpēc, ka viņiem NATO ir vajadzīgs. Man ļoti daudz paziņu strādā profesionālajā armijā un NBS rotās/bataljonos(nejēdzu un negribu jēgt par to iekārtojumu/hierarhiju), tajā skaitā paziņas, kas kalpo savu darbu Afgāņos un Irākā, es neuzskatu, ka tas ir kaut kas uzslavējams, bet tas ir tikai darbs, un, lai piedod man d_l, bet d_l, es nepārzinu un negribu pārzināt tavu dzīvi, bet, "thats the fucking work" un nekas vairāk, ja tu neesi gatavs to darīt- tā ir tava problēma, turklāt visi nav tik izglītoti, lai darītu tavu darbu- profi savā ziņā ir visi, bet ir jāapzinās, ka "nobody is perfect"...
P.S. Nothing personal- just keep trying
P.S.S. Nav motivācijas- tad varam sēdēt un dir*t, neatkarīgi no nostājas, un bez vēlēšanās kaut ko mainīt, vai darīt. Varam sēdēt un **dritvai kociņ**, kā pesimistiski kadri, un varam kaut ko mainīt- atšķirība ir tikai attieksmē, nevis daiļdiršanā...

TokRa
Mrs. Positivus
Atbildes: 893
Pievienojies: 22 Feb 2009, 09:42
Atrodas: Rīga

Post no TokRa » 19 Okt 2009, 06:55

Image
Jautājumi? Komentāri? Sazinies: +371 22077022
Kvalitatīvs hostings par saprātīgu cenu: Valsts.Lv
Bezmaksas e-pasts visiem: GW.Lv

shady
Moderators
Atbildes: 5311
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Reputācija: 1
Atrodas: Rīga

Post no shady » 19 Okt 2009, 11:17

Heh, es pilnībā piekrītu Līdakas sulīgajam teicienam...pateica pilnīgi pareizi!
Bet, ja pa humoru, tad šis klips ir labs:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fjoLPEkP ... r_embedded[/youtube]
Link: http://www.youtube.com/watch?v=fjoLPEkP ... r_embedded
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 19 Okt 2009, 11:21

Shady +1
Klips tiešām labs.

drunk_lizard
Mr. Positivus
Atbildes: 1892
Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09

Post no drunk_lizard » 19 Okt 2009, 11:42

Snorx wrote: un, lai piedod man d_l, bet d_l, es nepārzinu un negribu pārzināt tavu dzīvi, bet, "thats the fucking work" un nekas vairāk, ja tu neesi gatavs to darīt- tā ir tava problēma, turklāt visi nav tik izglītoti, lai darītu tavu darbu- profi savā ziņā ir visi, bet ir jāapzinās, ka "nobody is perfect"...
esmu apvainojies!
sajaukt mani ar ob1? O_O
nu, bljodinja!

Pievienot atbildi

Return to “Off-topic”