Bezmaksas flash playeris uz web

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

User avatar
quizzical
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 610
Pievienojies: 28 Apr 2007, 21:47
Reputācija: 0

Bezmaksas flash playeris uz web

Post no quizzical » 18 Okt 2009, 12:33

Vajag bezmaksas flash playeri ko uzlikt uz lapeles, bet tādu, lai stream adresi pats lietotājs var ievadīt.
Toreiz, kad braucu ar PB-70 34-tajā gadā, šitā te nebija, toreiz bija savādāk...

User avatar
Andress
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 567
Pievienojies: 13 Jūl 2009, 15:31
Reputācija: 0

Post no Andress » 18 Okt 2009, 14:54

Jebkurš flash atskaņotājs ar stream iespēju + atļauta javascript pieeja + javascript ievades lauks, kurā lietotājs ievadot adresi var mainīt jau iepriekš defineto caur JS :)
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?

User avatar
quizzical
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 610
Pievienojies: 28 Apr 2007, 21:47
Reputācija: 0

Post no quizzical » 18 Okt 2009, 15:20

Man tur nekas nesanaak. kaads nevar iemest kodu vai tutoriaali iedot norm?
Toreiz, kad braucu ar PB-70 34-tajā gadā, šitā te nebija, toreiz bija savādāk...

User avatar
normis_161
E-žurnālists
Atbildes: 436
Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01
Reputācija: 0

Post no normis_161 » 18 Okt 2009, 18:57

Varbūt šis varētu palīdzēt: http://flowplayer.org/ ?

User avatar
quizzical
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 610
Pievienojies: 28 Apr 2007, 21:47
Reputācija: 0

Post no quizzical » 18 Okt 2009, 19:04

Pats playeris der, bet man nesanāk pielikt klāt lauku ar pogu, lai lietotājs var iekopēt savu video stream'u
Toreiz, kad braucu ar PB-70 34-tajā gadā, šitā te nebija, toreiz bija savādāk...

User avatar
quizzical
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 610
Pievienojies: 28 Apr 2007, 21:47
Reputācija: 0

Post no quizzical » 22 Okt 2009, 23:15

ok, kautko meegjinaaju bet taa kaa no javascript daudzko nejeedzu, nezinu kaa lai noraada flvpvideosourci lai njem no ievades lauka. kaads var paliidzeet?

<script>
var flashvars = {
flvpFolderLocation: "http://flvplayer.com/free-flv-player/flvplayer/",
flvpVideoSource: "TEKSTS NO IEVADES LAUKA",
flvpWidth: "640",
flvpHeight: "375",
flvpInitVolume: "50",
flvpTurnOnCorners: "true",
flvpBgColor: "#FFFFFF"
};
var params = {
bgcolor: "#FFFFFF",
menu: "true",
allowfullscreen: "true"
};
function funkcija(){
swfobject.embedSWF("http://flvplayer.com/free-flv-player/FlvPlayer.swf", "embed_player", "640", "375", "9.0.0", "http://flvplayer.com/free-flv-player/fl ... nstall.swf", flashvars, params);}
</script>

<input type="text" id="adrese"
<input type="button" onclick="funkcija()" value="poga"
Toreiz, kad braucu ar PB-70 34-tajā gadā, šitā te nebija, toreiz bija savādāk...

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 23 Okt 2009, 03:08

Pag, kaut ko te neiebraucu, tev taču ievades lauks ir mainīgais vai ne? Cik reizes tev to flašu vajag parādīt? Pēc tava varianta, izskatās, ka flash tiks rādīts vienu reizi, jo ko dod man ievadīt adresi, ja pēc refreš man viņa atkal būs jāievada. Vairāk info studijā.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

User avatar
quizzical
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 610
Pievienojies: 28 Apr 2007, 21:47
Reputācija: 0

Post no quizzical » 23 Okt 2009, 03:33

nu man vajag lai katru reizi kad gribu skatiities kaadu klipu/filmu, adrese jaavada par jaunu. tipo ievadu stream adresi spiezhu pogu un skatos. nakamreiz atkal citu adresi ievadu.

meegjinaaju rakstiit flvpvideosource: document.getElementById("adrese").value, bet tas neko nedod
Last edited by quizzical on 23 Okt 2009, 03:43, edited 2 times in total.
Toreiz, kad braucu ar PB-70 34-tajā gadā, šitā te nebija, toreiz bija savādāk...

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 23 Okt 2009, 03:40

Taks: Cik noprotu, tad tev vajag strīmeri. Kādus formātus, swf un flv?
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

User avatar
quizzical
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 610
Pievienojies: 28 Apr 2007, 21:47
Reputācija: 0

Post no quizzical » 23 Okt 2009, 03:42

jaa tieshi taa!
Toreiz, kad braucu ar PB-70 34-tajā gadā, šitā te nebija, toreiz bija savādāk...

User avatar
Andress
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 567
Pievienojies: 13 Jūl 2009, 15:31
Reputācija: 0

Post no Andress » 23 Okt 2009, 08:33

tev jaizveido html forma ar input lauku un submit pogu, formai jadod vārds un tad jaizveido funkcija kas no formas inputa pēc button nospiešanas nomaina player value...

kods ar kuru iegūt value:

Code: Select all

value = window.document.forms&#91;'tavas_formas_nosaukums'&#93;.elements&#91;'inputa_nosaukums'&#93;.value; 
Tobiš izveido funkciju kas nomaina flashvars kad nospiests

Code: Select all

<input>
mazliet vēlāk uzrakstīšu precīzu kodu


Edit: Izmantojot JW Media player (google it)

http://paste.php.lv/053bab258bd8074381c ... javascript
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?

User avatar
quizzical
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 610
Pievienojies: 28 Apr 2007, 21:47
Reputācija: 0

Post no quizzical » 25 Okt 2009, 12:26

Sanāca paldies par palīdzību :)

Tikai švaki tas ka piemēram video:

http://v44.vm.intv.ru/w/5669869b8b7de62 ... 77f5da5f0e

uz JW player neiet, bet uz Flvplayer iet.
Toreiz, kad braucu ar PB-70 34-tajā gadā, šitā te nebija, toreiz bija savādāk...

User avatar
Andress
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 567
Pievienojies: 13 Jūl 2009, 15:31
Reputācija: 0

Post no Andress » 25 Okt 2009, 15:41

Nu šis jau vairāk bija domāts kā paraugs kā ats notiek, so tu vari funkciju pielāgot arī flv playerim :)
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?

User avatar
quizzical
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 610
Pievienojies: 28 Apr 2007, 21:47
Reputācija: 0

Post no quizzical » 25 Okt 2009, 16:22

jau pielāgoju :) rekur pagaidaam vinjsh ir
Last edited by quizzical on 25 Okt 2009, 19:44, edited 1 time in total.
Toreiz, kad braucu ar PB-70 34-tajā gadā, šitā te nebija, toreiz bija savādāk...

User avatar
Andress
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 567
Pievienojies: 13 Jūl 2009, 15:31
Reputācija: 0

Post no Andress » 25 Okt 2009, 16:45

Bravo :)
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?

Pievienot atbildi

Return to “Web veidošana un problēmas”