Displejs, kurš nebaidījās āmura
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Displejs, kurš nebaidījās āmura
[imgl]https://notepad.lv/userpix/28_145421_1.jpg[/imgl]Kāds "jauks" skats - telefona displejs tiek dauzīts ar āmuru! Protams, ilgi šis prieks nevelkas, drīz vien pašķīst stikliņi. Bet tagad uzmanību - tiks dauzīts jaunais Samsung OLED displejs, kurš ir tikai 0,02 mm biezs, un ar 2,8" diagonāli. Viens sitiens, otrs, trešais - nekā! Rāda, kā rādījis!
Kad nopirksiet kādu jauno Samsung telefona modeli ar šo moderno displeju, nemetiet pret sienu, sarunāts? Ekrāns jau droši vien izturēs, bet var tak saplīst kas cits...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f8S8tbQMp2k[/youtube]
Kad nopirksiet kādu jauno Samsung telefona modeli ar šo moderno displeju, nemetiet pret sienu, sarunāts? Ekrāns jau droši vien izturēs, bet var tak saplīst kas cits...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f8S8tbQMp2k[/youtube]

- elvisburdajs
- E-žurnālists
- Atbildes: 1028
- Pievienojies: 31 Mar 2008, 22:54
- Atrodas: Rīga
- msh
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 3460
- Pievienojies: 06 Apr 2007, 12:21
- Atrodas: Latvija
Nevajag lietot mobi kā loham, tad ekrānam nekas nenotiksEvers wrote:Tiešām lielisks izgudrojums un progress mobīlo telefonu lauciņāKā nekā displeji ir visvārīgākā mobilā telefona detaļa. Kas zin, varbūt pagaidīšu un iegādāšos telefonu ar šādu displeju.
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori
Pat jau ar ne labāks!msh wrote:Nevajag lietot mobi kā loham, tad ekrānam nekas nenotiksEvers wrote:Tiešām lielisks izgudrojums un progress mobīlo telefonu lauciņāKā nekā displeji ir visvārīgākā mobilā telefona detaļa. Kas zin, varbūt pagaidīšu un iegādāšos telefonu ar šādu displeju.
Es esmu vienīgi sapisis vienu ekrānu, un tas pats bija izņemts no klucijas pusķieģeļa lai mēģinātu pieslēgt pie seriālā porta, bet no lodēšanas tas nosprāga
![]()
- msh
- Reģistrēts lietotājs
To nebija žēl sabojāt. Mobī esošam ekrānam vēl pagaidām nav gadījies sabojāt ekrānu.
P.N. Toreiz acīmredzot sajaucu, kuras klucijas ekrānu drīkstēja lodēt un kuru ne
P.N. Toreiz acīmredzot sajaucu, kuras klucijas ekrānu drīkstēja lodēt un kuru ne
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori
Personīgi tik vienreiz man ir tā gadījies, un tad ar tā nebij mana vainamsh wrote: Nevajag lietot mobi kā loham
Bet cilvēkiem gadās visādi, cits nejauši uzsēžas, cits kautkur uzspiežas autobusā ar telefonu kabatā, citam tiešām neveiksmīgi nokrīt uz asas kants ar displeju, cita telefonam atkal tanks pārbrauc pāri, cits ar telefonu aizstāvas pret gopiem
Š is ieviesums būs pavisam aktuāls touchscreeniem, jo tos "nošķilt" ir vēl vieglāk.
- elvisburdajs
- E-žurnālists
- Atbildes: 1028
- Pievienojies: 31 Mar 2008, 22:54
- Atrodas: Rīga
es ar tādu sev gribētu mobilo, iskatās ka varēšu iet droši iedzert 5dienasvakarā un atgriesties ar veselu mobilo

www.milasabece.lv intīmo rakstu portāls par un ap mīlas lietām...
- msh
- Reģistrēts lietotājs
Paprasi mātei lai bikses sašujLoading wrote:Man visiem telefoniem ir saplīsusi pamatplateNetur triecienus pret asfaltu no kabatas augstuma