Windows 7 "Upgrade"
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Windows 7 "Upgrade"
Jautājums par Windows 7 "Upgrade" versiju (ko var dabūt stipri lētāk par "full" ).
Ja man uz datora šobrīd ir Windows 7 RC (build 7100), bet pirms tam bijusi Vista Home Basic (oficiāla, protams), vai es varu apgreidoties uz Win7 Home Premium, NEINSTALĒJOT atpakaļ to Vistu (bet, piemēram, ievadot kaut kur Vistas oficiālo kodu, kas ir bijusi instalēta uz šī datora)? Tas ir, vai šis apgreids ir vairāk "tehnisks" (kad reāli uz datora jāstāv Vistai, lai vispār varētu notikt apgreida process) vai "idejisks" (kad pietiek, ka uz šī datora oficiāla Vista ir bijusi un vasarā aizstāta ar Win7 RC)?
Š is pats jautājums arī attiecībā uz otru datoru, uz kura iepriekš bija XP Home Edition (arī oficiāls), bet tagad ir Win7 RC.
Ja man uz datora šobrīd ir Windows 7 RC (build 7100), bet pirms tam bijusi Vista Home Basic (oficiāla, protams), vai es varu apgreidoties uz Win7 Home Premium, NEINSTALĒJOT atpakaļ to Vistu (bet, piemēram, ievadot kaut kur Vistas oficiālo kodu, kas ir bijusi instalēta uz šī datora)? Tas ir, vai šis apgreids ir vairāk "tehnisks" (kad reāli uz datora jāstāv Vistai, lai vispār varētu notikt apgreida process) vai "idejisks" (kad pietiek, ka uz šī datora oficiāla Vista ir bijusi un vasarā aizstāta ar Win7 RC)?
Š is pats jautājums arī attiecībā uz otru datoru, uz kura iepriekš bija XP Home Edition (arī oficiāls), bet tagad ir Win7 RC.
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Bono, tu maldies gan
Kurš tad pirks to dārgo kastīšu versiju, ja tik viegli varētu tikt cauri ar upgrade? ;)
Tātad uz PC jābūt virsū aktivizēta Vista, citādi Win7 Upgrade nemaz palaist nevarēs. Install procesā tiks vēl pārbaudīts, vai tā Vista nav crackota, un tikai tad kaut kas notiksies...
Tik lieli muļķi jau tie tur Maikrosoftā arī nav
Tātad uz PC jābūt virsū aktivizēta Vista, citādi Win7 Upgrade nemaz palaist nevarēs. Install procesā tiks vēl pārbaudīts, vai tā Vista nav crackota, un tikai tad kaut kas notiksies...
Tik lieli muļķi jau tie tur Maikrosoftā arī nav

neviens tev nedos pa lēto upgreidoties no bezmaksas testa versijas, kurai bezmaksas pulbiskie key'i ir.Bono wrote:Ok, bet reāli, ko darīt tiem, kas uzlika W7 beta versiju? Viņi arī nevar tagad pāriet uz W7 legāli par tiem 30 LS?
120 dienu evaluation - kur tu tādu briesmoni uzraki ? Vakar skatījos, bija tik Enterprise uz 90 dienām, tiesa gan, tas pats tikai piereģistrējoties un nenokļudoties viņu aptaujā.Wuu wrote:offtopic..
Tas ir normali 4 minutes boots? Nu es domaju lidz bridim kad sistema ir pieejama darbam..
Jebkurā gadījumā, 4 minūtes ir tā kā nedaudz par ilgu .. neesi mēģinājis Aero izslēgt ( pārslēgties uz Basic tēmu ) ?

Dīvaini .. 1.6GHz | 512MB RAM - 1-1.5 minūtes līdz atvērtam Firefox :lala:Wuu wrote:Ja ir 90 dienas, failoju... Bet tu doma ka 4 kodolu procis, 2gb ddr3 un HD 4650 nevelk Aero? Cik atri jastartejas?
P.S. - 90 day evaluation copy

Š obrīd varu apliecināt, ka Upgrade izdevās tieši no Win 7 RC, bez iepriekšējas XP atjaunošanas. Uz Upgrade kastītes stāv rakstīts, ka "All editions of Windows XP and Windows Vista qualify you to upgrade". Oficiālais XP man bija uz šī datora tieši pirms instalēju vasarā Win 7 RC, par ko liecina arī uzlīme uz datora. Š ādā veidā es neuzskatu, ka būtu pārkāpusi noteikumus, lieki netērējot kādu stundu laika, lai formāli no ražotāja recovery diska atjaunotu XP, un tikai tad instalētu Windows 7 upgrade. Veicu "Custom" (nevis "Upgrade" ) instalāciju, un tehniski viss notika tieši tāpat, kā savulaik uz XP instalējot Win 7 RC.