Palīdzība vai atšūšana?
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- ob1
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 2959
- Pievienojies: 23 Mar 2009, 22:01
- Reputācija: 0
- Atrodas: Sigulda
Palīdzība vai atšūšana?
Pēdējā laikā esmu pievērsis uzmanību tam, ka pokes regulāri atraujas pa rīkli... sevišķi jau gadījums ar Sandri/WerNeo. Atzīšu, es arī reizēm mēdzu būt ļauns... katram jau gadās, darbā izbesījies, tad uz pokēm var atrauties...
No otras puses - kā lai tie pokes kaut ko iemācās, ja speci šos regulāri atšuj? Nu un neviens no mums nav specs pilnīgi visās jomās... es piemēram esmu lameris web programmēšanā... ķirzaks nerubī algoritmu teoriju...
No trešās puses - ir pokes kvadrātā, kas pat domu nespēj noformulēt un raksta ar baisām kļūdām...
Varbūt sadalīt pokes kategorijās?
Varbūt forumā uztaisīt atsevišķu sadaļu tehniskai palīdzībai?
Varbūt ieviest usera statusu "poke" - ne ļauni, bet tā, lai kāds šamējo ātrumā neapēd brokastīs?
Izsakamies.
No otras puses - kā lai tie pokes kaut ko iemācās, ja speci šos regulāri atšuj? Nu un neviens no mums nav specs pilnīgi visās jomās... es piemēram esmu lameris web programmēšanā... ķirzaks nerubī algoritmu teoriju...
No trešās puses - ir pokes kvadrātā, kas pat domu nespēj noformulēt un raksta ar baisām kļūdām...
Varbūt sadalīt pokes kategorijās?
Varbūt forumā uztaisīt atsevišķu sadaļu tehniskai palīdzībai?
Varbūt ieviest usera statusu "poke" - ne ļauni, bet tā, lai kāds šamējo ātrumā neapēd brokastīs?
Izsakamies.
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Par šo jau ar samuraju spriedām, iekš v3 būs speciāli izcelta tieši iesāceju sadaļa, uz to attieksies īpaši specializēti noteikumi, viss būs radīts, tāda kā maza izolācija, aka kā te dažām labam bija, ka viss vienā masā, tad jaunā versijā domājam kaut kā to visu atdalīt.
Ne nu doma ir laba, man ikdienā ir daudz lietu, ko varētu uzjautāt citiem notepadiešiem, bet mans satuss šeit neļauj zināšanās blamēties, tad nu ja foxsis būs iemetis tēmu iekš attiecīgās sadaļas, tad viss būs skaidrs, ka man poņas par to lietu nav, vai arī kaut ko minimāli tikai zinu.
Sākumā jau notepads bija tieši tā arī domāts, pašam daudzi nāca jautāt pēc help, ar visiem nespēju tikt galā, tāpēc domāju, būtu labi, ja būtu vēl kāds kas palīdz, un prasītāju pārsūtīt uz forumu, portālu, webu, etc
Nu tagad tas arī viss ir. Protams, arī, ja cilvēks skatās no malas, viņam liekas, ka tev vien tik vieni un tie pāsi Teh gurū te perās. Daudzi saka, vai man vajag pokes (iesācējus), portams, ka vajag, tā veidojās laba masa, no iesācējiem jau neizbēgs, labāk viņiem sagatavot pie mums labvēlīgu augsni 
Ne nu doma ir laba, man ikdienā ir daudz lietu, ko varētu uzjautāt citiem notepadiešiem, bet mans satuss šeit neļauj zināšanās blamēties, tad nu ja foxsis būs iemetis tēmu iekš attiecīgās sadaļas, tad viss būs skaidrs, ka man poņas par to lietu nav, vai arī kaut ko minimāli tikai zinu.
Sākumā jau notepads bija tieši tā arī domāts, pašam daudzi nāca jautāt pēc help, ar visiem nespēju tikt galā, tāpēc domāju, būtu labi, ja būtu vēl kāds kas palīdz, un prasītāju pārsūtīt uz forumu, portālu, webu, etc
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
Tā varbūt būtu diskriminācija, bet iesaku minēto Tehnisko palīdzību sašķelt divās daļās:
1) Pirmā palīdzība - tiem, kas korekti noformulē problēmu, vēlas iemācītes
Noteikums nr. 1 - pieklājība, izpratne.
Tiklīdz tas tiek pārkāpts - prom uz nr.2
2) Atkritne - tiemkasr aksta kka shadi nav gauzimes un jazilekristala bumbaa lai pateikt kur ir prob
Vot kurš uzņemsies filtrēt šos. Nevar jau gluži viennozīmīgi atšķirt. Nē, vispār var gan.
1) Pirmā palīdzība - tiem, kas korekti noformulē problēmu, vēlas iemācītes
Noteikums nr. 1 - pieklājība, izpratne.
Tiklīdz tas tiek pārkāpts - prom uz nr.2
2) Atkritne - tiemkasr aksta kka shadi nav gauzimes un jazilekristala bumbaa lai pateikt kur ir prob
Vot kurš uzņemsies filtrēt šos. Nevar jau gluži viennozīmīgi atšķirt. Nē, vispār var gan.
Дебилы, бл*ть...
kaqp. Nu pasaki man, ko es patiesi izdarīju tādu, lai nepalīdzētu šim eksemplāram? Varbūt atkārtošos, bet cilvēks patiesi uzrakstīja topikā, ka nav datoros nejēga. Ka esot tīri advencēts useris, nevis, ka galīgākais iesācējs.
Nu kā gan es varēju zināt, ka čalis nezina slaveno teikstu "format c:"(to zina pat vispārliecinošākie ūdens sildītāji)?
Cilvēks jau te ienāca ar zināmu bravūru, ka viņš visu zinot, sievas mātes meitas šofera traktorists lūk tā esot teicis, ka HHD ir tāda gumijas detaļa, ko varot staipīt. Un, ka lai nemēģina nemaz viņu pārliecināt par pretējo.
Nu kā gan es varēju zināt, ka čalis nezina slaveno teikstu "format c:"(to zina pat vispārliecinošākie ūdens sildītāji)?
Cilvēks jau te ienāca ar zināmu bravūru, ka viņš visu zinot, sievas mātes meitas šofera traktorists lūk tā esot teicis, ka HHD ir tāda gumijas detaļa, ko varot staipīt. Un, ka lai nemēģina nemaz viņu pārliecināt par pretējo.
hmm... mans ieteikums būtu (nezinu, cik tas būtu sarežģīti no koda viedokļa) forumā, rakstot jautājumu, ļaut izvēlēties savu zināšanu līmeni konkrētajā tēmā... piem. apmēram tā:
rakstot ziņu kkur augšā būtu izvēlēs logs savai zināšanu novērtēšanai:
* Iesācējs - nozīmē, ka šīm cilvēkam būs jāskaidro smalkāk un jāizprot tas, ka viņš konkrēto tēmu nepārvalda labi, un arī nav jāpiekasās tik ļoti pie sīkumiem.
* Vidusmēra - nozīmē, ka šai personai var skaidrot jau nedaudz profesionālāk, tomēr arī nedrīkst pārcensties. Arī jāpieņem šādas tādas neprecizitātes teiktajā (tomēr mazāk, nekā iesācējam, pie neprecizitātēm neietilpst klaja noteikumu pārkāpšana)
* pieredzējis - šai personai jau varētu skaidrot tēmu profesionālā līmenī, jo ar savu izvēli viņš ir parādījis, ka doto tēmu pārvalde tīri labi. Arī par neprecizitātēm jau var droši aizrādīt, jo kā nekā viņš jau dotajā tēmā ir pieredzējis...
Ja kāds bezsmadzeņu kukainis izvēlēsies lielāku līmeni par iesācēju, jums būs tiesības viņam to aizrādīt, jo ar savu izvēli viņš ir apstiprinājis, ka no tēmas kko jēdz... (jūs jau noprotat, par kādu aizrādīšanu tiek runāts)
tā vismaz man liekas būtu ērtāk un arī godīgāk, pret nevainīgiem iesācējiem...
rakstot ziņu kkur augšā būtu izvēlēs logs savai zināšanu novērtēšanai:
* Iesācējs - nozīmē, ka šīm cilvēkam būs jāskaidro smalkāk un jāizprot tas, ka viņš konkrēto tēmu nepārvalda labi, un arī nav jāpiekasās tik ļoti pie sīkumiem.
* Vidusmēra - nozīmē, ka šai personai var skaidrot jau nedaudz profesionālāk, tomēr arī nedrīkst pārcensties. Arī jāpieņem šādas tādas neprecizitātes teiktajā (tomēr mazāk, nekā iesācējam, pie neprecizitātēm neietilpst klaja noteikumu pārkāpšana)
* pieredzējis - šai personai jau varētu skaidrot tēmu profesionālā līmenī, jo ar savu izvēli viņš ir parādījis, ka doto tēmu pārvalde tīri labi. Arī par neprecizitātēm jau var droši aizrādīt, jo kā nekā viņš jau dotajā tēmā ir pieredzējis...
Ja kāds bezsmadzeņu kukainis izvēlēsies lielāku līmeni par iesācēju, jums būs tiesības viņam to aizrādīt, jo ar savu izvēli viņš ir apstiprinājis, ka no tēmas kko jēdz... (jūs jau noprotat, par kādu aizrādīšanu tiek runāts)
tā vismaz man liekas būtu ērtāk un arī godīgāk, pret nevainīgiem iesācējiem...
Sandris73: vai nu ej atjaunot datus un piestādi rēķinu konkrētajam cilvim, vai arī ciet klusu. Ja tev uzraksta 10 veidus, kā vari nedaudz atbrīvot vietu uz cietā diska, bet tu sakies esam izmantojis pašu tizlāko, tad rodas nopietns jautājums - vai tu āksties vai arī tiešām esi ģeniāli vientiesīgs, ar sevi ļoti apmierināts, kašķīgs pensionārs?
lai gan - ir teikts "muļķis arī baznīcā dabūs pērienu". vot tiešām jautājums - tu to nopietni?
lai gan - ir teikts "muļķis arī baznīcā dabūs pērienu". vot tiešām jautājums - tu to nopietni?
- ob1
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 2959
- Pievienojies: 23 Mar 2009, 22:01
- Atrodas: Sigulda
Tā. Par WerNeo.
Es vēl joprojām esmu pārliecināts, ka Sandris ir feiks. Aizdomas uz ķirzaku... bet neesmu drošs.
Tā. Labi. Tēma Sandris/WerNeo izsmelta. Samaziniet GHz saviem spambotiem.
Tālāk spriežam par lietu nevis kasamies.
Postā nav pateikts ko darīt ar "Y". Pa tiešo ievadot "format d: un Y" dabūsi kļūdas paziņojumu.WerNeo wrote:2) Ja tu nevēlies meklēt, kas jādzēš: Start/Run.. ierakstam cmd ->enter.. format x: (x= tavs disks) un Y ->enter
Es vēl joprojām esmu pārliecināts, ka Sandris ir feiks. Aizdomas uz ķirzaku... bet neesmu drošs.
Tā. Labi. Tēma Sandris/WerNeo izsmelta. Samaziniet GHz saviem spambotiem.
Tālāk spriežam par lietu nevis kasamies.
Ja to dara uz vienas rokas pirkstiem saskaitāms cilvēku daudzums ar patiešām augstām zināšanām un kas spēj objektīvi novērtēt, tad tikai par. Ja visiem dos iespēju vienam otru vērtēt, tad nē. Jo sāksies antipātijas, neobjektīvu, nekorektu +/- likšana un pasarg dievs, ja vēl viss sāksies pēc principa - "tu iedirsi manā smilšu kastē, tagad es tavā".Wuu wrote:Ievieš karmas sistēmu +/- uzreiz redzēs kurā ir vērts klausīties kurā nav. Savāks pa daudz mīnusu = bans :]
p.s. es laikam pirmais noraušu :>
Last edited by APOC on 29 Okt 2009, 20:50, edited 1 time in total.
Atzīsim, ka dažiem biedriem vienkārši patīk paspīdēt ar savām zināšanām uz nezinātāju fona.
Pasmieties par mazāk zinošajiem, protams, ir vienkārši, bet iedomājieties sevi situācijā, kad par jums paņirgājas.
P: Dakter, man man kaut kā slikti ar redzi pēdējā laikā, vai tur kaut ko nevar darīt?
D: Var var..
P: Kas jādara? Būs jāiet pēc brillēm?
D: Novelciet bikses, pagriezieties un pieliecieties.. paskatīsimies..
Gribu aicināt profesionālo humoru (format c'n stuff) arī pasniegt kā humoru un pielietot saprātīgās devās.
Pasmieties par mazāk zinošajiem, protams, ir vienkārši, bet iedomājieties sevi situācijā, kad par jums paņirgājas.
P: Dakter, man man kaut kā slikti ar redzi pēdējā laikā, vai tur kaut ko nevar darīt?
D: Var var..
P: Kas jādara? Būs jāiet pēc brillēm?
D: Novelciet bikses, pagriezieties un pieliecieties.. paskatīsimies..
Gribu aicināt profesionālo humoru (format c'n stuff) arī pasniegt kā humoru un pielietot saprātīgās devās.
Eric. Neesmu te nācis paspīdēt ar savām zināšanām uz nezinātāju fona.
Tad jau ietu TVNETā un tur visus(vienalga ko) mācītu, ka neviens neko nejēdz! Esmu par to, lai ceilvēks, ja patiesi neko nesaprot, nesāk oponēt un stāstīt pretējo.
P.S. Ja es aizietu pie ārsta un pateiktu: "Ziniet, es esmu ķirurgs, bet pastāstiet, kā labāk man sev pagarināt krānu?".. un ārsts atbildētu: "nocērt krānu un tad pa vidu iešuj šļūteni!" Es patiesi tā neietu darīt(jo apzinos, ka sameloju par ķirurga statusu)!
P.S. Ja es aizietu pie ārsta un pateiktu: "Ziniet, es esmu ķirurgs, bet pastāstiet, kā labāk man sev pagarināt krānu?".. un ārsts atbildētu: "nocērt krānu un tad pa vidu iešuj šļūteni!" Es patiesi tā neietu darīt(jo apzinos, ka sameloju par ķirurga statusu)!
- daGrevis
- Vecākais lietotājs
- Atbildes: 2343
- Pievienojies: 06 Feb 2009, 19:00
- Atrodas: Rīga, Latvija
+1, ob1
Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. /George Carlin/
http://twitter.com/#!/daGrevis
http://last.fm/user/daGrevis
http://ask.fm/daGrevis
http://dagrevis.lv/
http://twitter.com/#!/daGrevis
http://last.fm/user/daGrevis
http://ask.fm/daGrevis
http://dagrevis.lv/
Atvaino, es patiesi negribēju Tev uzbraukt, to piebildu tāpēc, ka nupat tas jandāliņš bija ar to jefiņu kas cieto tik feini iztīrijaWerNeo wrote:Vēlreiz esmu par to, lai katru esošo lietpratēja statusu izskata caur lietotāju balsojumu. Tāpat arī ar jauno piešķiršanu. Tad patiesi viss būs godīgi no visām pusēm. (aoma. Es neapvainotos, ja arī Tu pateiktu savas patiesās domas, bez: "Ar to nedomāju WerNeo")
viegls rokenrols pa radio
Par karmu, man sjii ideja jau bija radusies sen, un sen sen atpakalj, taalaa pagaatnee arii izstaastiita foxam. Bet es pirms 10 gaismas gadiem sanjeemu tiesji taadu pasju noraidiijumu, kaa juus sjeitanaas "tas buus ieksj V3" :>.
Mana ideja bija sekojosja - ieviest karmu, saakot no nulles, kur iet plus un minus skaitlji, tacju katram, kas liek balsi kaada cita karmai, sjii balss ir arii jaapamato, taadeejaadi, ieejot profilaa, un uzspiezjot uz linka karmiskaa veesture, mees redzam individuaali, katra lietotaaja balsojumu un tam pielikto pamatojumu.
cits jautaajums ir vai sjos pamatojumus vajadzeetu izskatiit, vai pieskjirt balsjosjanas iespeejas tikai lietprasjiem :>
peec karmas, tad arii vareetu automaatiski reguleet kaut kaadas kastas sjajaa vietaa. :>
Mana ideja bija sekojosja - ieviest karmu, saakot no nulles, kur iet plus un minus skaitlji, tacju katram, kas liek balsi kaada cita karmai, sjii balss ir arii jaapamato, taadeejaadi, ieejot profilaa, un uzspiezjot uz linka karmiskaa veesture, mees redzam individuaali, katra lietotaaja balsojumu un tam pielikto pamatojumu.
cits jautaajums ir vai sjos pamatojumus vajadzeetu izskatiit, vai pieskjirt balsjosjanas iespeejas tikai lietprasjiem :>
peec karmas, tad arii vareetu automaatiski reguleet kaut kaadas kastas sjajaa vietaa. :>
Karmas sistēma būs tikai papildus agresija vienam pret otru. Un ko viņa vispār dos ? Ja normāli spriež, tad karmas sistēmu vajadzētu ieviest tiem lietotājiem, kuriem rangs augstāks par parastu lietotāju, tb parastie lietotāji vērtē viens otru un visus lietpratējus, vecākos lietotājus utt. bet paši lietpratēji vērtē sev līdzīgus un augstāk.
Kādēļ tā ? Jo kādā jēga ja visi džedaji, ķirzakas, IT špečiālisti saliks p0kēm mīnusus ?
P.S. Karmas sistēma izraisīs arī nenormālus offtopic, tu ieliki man - es tev arī, par ko tu man ieliki - , utt, un būs tik jādzēšs un jādzēšs.
Viss sarežģītais ir ļoti vienkrāršs, kā jau samurajs labi pateica "Ignorēšana" ir labākās zāles
Kādēļ tā ? Jo kādā jēga ja visi džedaji, ķirzakas, IT špečiālisti saliks p0kēm mīnusus ?
P.S. Karmas sistēma izraisīs arī nenormālus offtopic, tu ieliki man - es tev arī, par ko tu man ieliki - , utt, un būs tik jādzēšs un jādzēšs.
Viss sarežģītais ir ļoti vienkrāršs, kā jau samurajs labi pateica "Ignorēšana" ir labākās zāles
kaqp tie kas ir pelniijusji miinusus, tos arii dabuus - neviens nerunaa par normaaliem cilveekiem, kas sjeit tiktiiesjaam naak uzdot jautaajumus, par sev nekompetentaam teemaam. nekaadas agresijas - vnk ar karmas sisteemu visi tiks atbilstosji noveerteeti un savu veerteejumu citu viduu apzinaasies, it seviskji ja sie veerteejumi buus pamatoti, cilvis redzees kur vinjam ir jaamainaas :>
- actimel
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 82
- Pievienojies: 04 Feb 2009, 11:41
- Atrodas: Riga
Ko jūs te var ņemties, izejat ārā paelpot svaigu gaisu. Problēma jau slēpjas pašā saknē, ja jau admini visus jaunos uzskata par "pokemoniem" nu tad sorr, izkariet augšā virsrakstu "Avanced users only" vai arī izturieties pret visiem, kā pret personām kas lieto jūsu forumu.
Protams noteikumiem jāklausa , problēmas apraksta piemērs , kā arī atbildēm +/- jābūt par tēmu un viss - beigta balle. [tiem kas te dzīvo forumā uzveidojiet speciālu sadaļu "Tvaika iela" un advancētos filtrus, karmas untt lai šie tur peras]
Protams noteikumiem jāklausa , problēmas apraksta piemērs , kā arī atbildēm +/- jābūt par tēmu un viss - beigta balle. [tiem kas te dzīvo forumā uzveidojiet speciālu sadaļu "Tvaika iela" un advancētos filtrus, karmas untt lai šie tur peras]
Ubuntu 11.10
- foxsk8
- Moderators
gygy. Nē - pokemons ir jaunietis, kura dzīves sastāvdaļas ir Sīrupa jaunākie numuri, draugiem.lv un nevēlēšanās pašam mācīties un lasīt. Ne jau iesācējus tā sauc. Tā sauc cilvēkus, kas paši nespēj saprast, kas no kā sastāv, bet kam vajag visu un uzreiz. Un bez piepūles. Ja tāds tiek pie interneta, tad spēj izpaust visu savu personību.foxsk8 wrote:IT vidē, iesācējs = pokemons, par to nav jāapvainojās, ka kāds iesācēja vietā lieto vārdu poke.
Tu domā, ka tīņi neietu uz būvlaukumiem pieteikties darbā par būvdarbu vadītājiem, ja viņus tur būtu gatavi ņemt par pilnu? Tu domā, ka tādi nebļautu "HEEELP, MAN TE MÄ€JA JÄ€UZBLIEŽ PA NEDĒĻU, ES SARUNÄ€JU VISU, PAŠ…ĒMU AVANSÄ€ 100 STABUS, KÄ€ ES VARU UZBŠªVĒT MÄ€JU!!!!???!!!!??? PLZZZZ, HĒĒĒĒLPPP!!!
?
Internetā ir sevišķi viegli atnākt un tēlot no sevis specu, prasīt padomus, apvainoties un kviekt, kad kāds seniors bilst skarbāku vārdu, sak "vispirms iemācies javu jaukt, pirms tēlo kruto veci, kas ša, neko nezinot, grib šedevru uzbūvēt kā arhitektūras žurnālā vakar redzējis".
P0ke - tā ir attieksme pret dzīvi, nevis jebkurš iesācējs. P0ke ir tas, kurš prasa ""kā uztaisīt pašam savu CS serveri???!!!! neko negribu zināt par IP un forvardu, MAN VAJAG SERVERII!!!!!!!!!".
actimel: nadirš. tā vietā, lai skaidri pateiktu, kas tev sāp, tu lecies un bārsti jēlības. tipiska puikas attieksme "**dritvai kociņ**$#$jūsvisi%#$#ejietE#@#$@#!!!!!!!". kaut kam tekstā nepiekrīti? tad tā arī pasaki.
vai arī Tu satraucies, jo p0ke aprakstā kaut kas aizskāra personīgi?
vai arī Tu satraucies, jo p0ke aprakstā kaut kas aizskāra personīgi?
Last edited by usver on 30 Okt 2009, 14:17, edited 1 time in total.
Es nesleepsju savu viedokli par to, ka muusdienaas - pasjlaik, aug jaunaa daunju eera :>. Paveerojot agraakos laikus un saliidzinot, tos ar tagadeejiem, man skjiet, ka pasaule zaudee kultuuru, un ap 2050. gadu pasaulee valdiiis jaunaas sjimpanzes :> Juus visi jaunie paargudri domaajosjie mudaki noaugsiet ar spalvaam, eediisiet banaanus un lasiisiet viens otram no kazjokiem utes :> Juus esiet visur! Aamen! :>Pokemons. pokemons ir beerna pienaaciigas neaudzinaasjanas tipiskaakais rezultaats. Gjimene un cilveeki ap beernu - taa dziives paraugmodelis. Visas degradaacijas pirmssaakumi ir mekleejami taalajos devinjdesmitajos, kad latvijaa oficiaali aizliedza beerna "fizisko sodiisjanu" skolaas un maajaas. :> Peec sjii solja beerniem pieauga eerglja spaarni, un tie saprata, ka ucjuki/ucjenes, kaa arii vecaaki nu ir palikusjas bezspeeciigas - WAR33Z D1RZT V1RSUU!
Peec tam jau dzimumdziives konsultaacijas 6 klasee, peec kuraam strauji meedijos paraadaas sjaada veida, jauno cilveeku sasjutums:
http://www.apollo.lv/portal/life/articles/171633
un 15 gados jau masveidaa paraadaas pirmaas maaminjas. :> pasarg dievs! tu neesi dabuujusi, vai dabuujis otro pusi liidz 18 - VECMEITA/VECPUISIS. Pensionaars! Jaaajaaaaa.
Veel tik valstij vajadzeeja alkahuolam un ciigaam nonjemt vecuma ierobezjojumus. Kaa. Visiem tacj tiesiibas! Jaunie cilveeki juuutaas diskrimineeti!
- foxsk8
- Moderators
Katra 3 vai 5 tēma notepad komūnā ir šāda veida tipa, kur atkal tiek bārstītas vecas, sen izrunātas lietas. Varbūt vajadzētu vienreiz beigt un pievikt skrūves ciešāk. Ob1 un Dead, esmu bijis iecietīgs pret Jums un visiem citiem, netā Jūs esiet savādāki nekā dzīvē, tāpēc varbūt tas mīkstums turās, bet ja aiziet par traku, tad nu sorry.
Visi kas izteicās, paldies, izdomāsim kā to lietu labāk atrisināt ar iesācējiem, utt...
Tēma slēgta
Visi kas izteicās, paldies, izdomāsim kā to lietu labāk atrisināt ar iesācējiem, utt...
Tēma slēgta
WPX.lV - E-komercijas risinājumi