Kādas firmas CD|DVD|citamkam matricām dodat priekšroku?
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Kādas firmas CD|DVD|citamkam matricām dodat priekšroku?
Nu tad padalamies ar info par savaam favoriit CD|DVD matricaam.(:
Not this **** again...
Sargājiet sevi paši tad arī Dievs jums nepalīdzēs.
- osh
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 222
- Pievienojies: 05 Jūn 2007, 13:15
- Reputācija: 0
- Atrodas: Belfast, NI
Tātad vidēji vienam Cobalt diskam jābūt 5x lētākam par labas kvalitātes matricu, lai vismaz izlīstu "pa noļam". + vēl lieks čakars.Tvinky wrote:Jā, man bija kaut kā COBALT vesela paka, tad no 25CD laikam 5 iecepās ;D
Tā ka secinājums - nepērcietus lētus sūdus.

I Don’t Trust Anything That Bleeds for Five Days and Doesn’t Die
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5078
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Acmes der mazsvarīgām lietām. Kādam čomam kādu filmu iededzināt, vai kā savādāk. Nopietnkākiem failiem ieteiktu lietot verbatim.
P.S. Ja nu dažreiz kāds disks negrib lasīties, tad labi to var notīrīt ar trauku mazgājamajiem līdzekļiem. Liekas smieklīgi, bet nu pats esmu ar skaidru tīrijis vecus, aizvēsturiskus diskus, lai tikai dabotu laukā kādu noteiktu svarīgu lietu.
P.S. Ja nu dažreiz kāds disks negrib lasīties, tad labi to var notīrīt ar trauku mazgājamajiem līdzekļiem. Liekas smieklīgi, bet nu pats esmu ar skaidru tīrijis vecus, aizvēsturiskus diskus, lai tikai dabotu laukā kādu noteiktu svarīgu lietu.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
Veel sakariigas ir Emtec matricas.
Not this **** again...
Vēl itkā ar "ziļonku" var pasmērēt (ja saskrāpēts), kaut kur biju lasījis. Jeb arī iegādāties to aparātu, kur griez un tas apvīlē disku. Ar parastajiem tīri neko laikam iet, jo viņiem aisargslānis 0,6 laikam bija.P.S. Ja nu dažreiz kāds disks negrib lasīties, tad labi to var notīrīt ar trauku mazgājamajiem līdzekļiem. Liekas smieklīgi, bet nu pats esmu ar skaidru tīrijis vecus, aizvēsturiskus diskus, lai tikai dabotu laukā kādu noteiktu svarīgu lietu.