PHPBB: Izceļam vēstuļu skaitu

Moderators: Vecākie lietotāji

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5070
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

PHPBB: Izceļam vēstuļu skaitu

Post no foxsk8 » 26 Jūn 2007, 15:31

Š ī būs pamācība, kā phpbb forumu saimniekiem izcelt vēstuļu skaitu citā krāsā. Piem, lai izceltu vēstuļu skaitu atrodam, kur mums ir lang failā rakstīts "Jums ir %s vēstules". Tālāk to %s ieliekam tagos

font style="color:red">%s</font un būs mums izcelts vēstuļu skaits.

Gribētos uztaisīt, lai vēstules ar ajax refrešotos, bet vēl neesmu atkodis.

Š ādi Jūs variet arī citās vietās labi izcelt vārdus.

User avatar
doInsky
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 59
Pievienojies: 05 Mai 2007, 21:32
Reputācija: 0

Post no doInsky » 26 Jūn 2007, 15:41

Paldies, diezgan noderīgi.
Image

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5070
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 26 Jūn 2007, 15:42

Drīzumā būs vēl daudzi tuti, kas saistīti ar phpbb.

User avatar
Mr.Death
Lietpratējs
Atbildes: 1779
Pievienojies: 17 Apr 2007, 19:13
Reputācija: 0

Post no Mr.Death » 26 Jūn 2007, 16:05

eu eu... re kur būs tuts, kā HTML valodā pasvītrot tekstu [ex. svītrotais]

Tātad viss ir ļoti nopietni! Jums jāieliek teksts

Code: Select all

<u></u>
tagos tas ir

Code: Select all

<u>šeit pa vidu</u>
un jā... un kad viss izskatīsies šādi:

Code: Select all

<u>Fox beidz ņemties!</u>
..jūsu teksts būs PASVĪROTS! urrāā, nu kur man ovācijas?


So fucking easy....... yey :D :rofl: - Tu tomēr nemāki izteikties Latviski!

vēlāk piemetīšu arī tutus kā ieboldēt un slīpināt tekstu :duno:

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5070
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 26 Jūn 2007, 16:09

LOL, ne visi zin, kurā vietā iekš phpbb var to izdarīt. Iet runa par to, nevis kā macīt ko iekrāsot, vai kā html slīprakstu likt.

User avatar
Mr.Death
Lietpratējs
Atbildes: 1779
Pievienojies: 17 Apr 2007, 19:13
Reputācija: 0

Post no Mr.Death » 26 Jūn 2007, 16:58

Image

User avatar
Lords
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 43
Pievienojies: 24 Sep 2008, 16:45
Reputācija: 0
Atrodas: Latvia-Liepaja

Post no Lords » 25 Sep 2008, 11:36

Edgar tavs tutorial ir for fun cik saprotu - jo Bold - slīpraksts un pasvītrotais - nospiežot forumā atbilstošās podziņas un nebūs nekas jāraksta! Iezīmē - podziņa - wuolāaa!

Mad182
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 903
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
Reputācija: 0
Atrodas: Latvija

Post no Mad182 » 25 Sep 2008, 15:08

Edgars wrote:eu eu... re kur būs tuts, kā HTML valodā pasvītrot tekstu

Code: Select all

<u></u>
Wrong!

<u> ir deprecated (kā ellē šis normāli skanētu lativski?) tags. http://webdesign.about.com/od/htmltags/p/bltags_u.htm

User avatar
McAnder
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 211
Pievienojies: 13 Apr 2008, 22:11
Reputācija: 0
Atrodas: Bauska

Post no McAnder » 26 Sep 2008, 14:55

noniecināts

Pievienot atbildi

Return to “PHPBB”