Vai jums ir ko teikt? Man ir - mopsis rullē
Vsp links uz šo topiku ir TE!
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
zinu. jamam ir radosjaa kriize :>samurajs wrote:drunk_lizard: tu gadījumā nezini, ko snake5 patreiz dara? Vajadzētu šo problēmu pacelt iekš psihs.lv!
Arī fakts.Staļins wrote:Pag, viņš tak teica, ka nelīdīs pie I-neta vairs vispār jau sen atpakaļ *sigh*Vairs tur nereģistrēšos
Nu, ķipa, jauna personība... Ja vien vini (jā, daudzskaitlis, tikai viens ir sekmīgi mainījies) saprastu, ka jāmian nevis niks, bet gan izturēšanās, bieži domāšanas veids... Pfff =>Evers wrote:man "patīk" viņa stils, visu savu savu virtuālo pasauli pakārto tādam nikam ar kādu pēdējā reizē reģistrējas notepad.lvKā jauns, niks, tā gan blogam jauns nosaukums atbilstoši nikam, gan visos tvīteros ar ganjau utt
Es pareģoju... :seeker:Evers wrote:Jams jau savā blogā lielāko daļu komentāru izdzēsis
daGrevis wrote:Tā, sakara ar to, ka, domājams, ka tā lapa pazudīs, nevēlos zaudēt vērtīgo info, kas tur pagaidām ir...
http://dagrevis.net/perles/mopsis/
Vai tad tev žēl sagādat tam chalim 10 minūšu slavu?WerNeo wrote:daGreivis! Kad Tu reiz beigsi reklamēt tā čaļa blogu??? Š ie Tavi sekojumi viņam līdz un linku postēšana te, tikai liek viņa lapas skaitītājam griezties raitāk. ÄŒalim par to tikai prieks.