Multi valoda! :)

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

User avatar
Ernijs_E
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 94
Pievienojies: 09 Mar 2008, 17:24
Reputācija: 0
Atrodas: Rīga, Iecava

Multi valoda! :)

Post no Ernijs_E » 12 Nov 2009, 15:47

Sveiki.. :)

Vai kāds nezin kādu pamācību kā izveidot lapai 3 valodas?

Teiksim ka ar roku savada visu info datubāzē un tad kaut kā nolasa, vai arī kaut vai ar html parastajiem!

Kā, Jūs, iesakat?

User avatar
Crow
E-žurnālists
Atbildes: 5391
Pievienojies: 10 Mai 2009, 14:22
Reputācija: 0
Atrodas: Ir

Post no Crow » 12 Nov 2009, 16:09

Nuēē, atkarīgs, cik tev tā lapa liela. Ja tev tur dažus teikumus pārtulkot un tie pārāk bieži nemainīsies, tad jau nav ko ar DB bakstīties.
Дебилы, бл*ть...

User avatar
Ernijs_E
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 94
Pievienojies: 09 Mar 2008, 17:24
Reputācija: 0
Atrodas: Rīga, Iecava

Post no Ernijs_E » 12 Nov 2009, 16:30

Lapa maza trīs sadaļas - Par mums, kontakti, karjera.. :)
Atvainojos, ka nav garumzimes! <p>Nenemiet launa!</p>

User avatar
azazul
Vecākais lietotājs
Atbildes: 706
Pievienojies: 24 Mar 2007, 18:18
Reputācija: 0

Post no azazul » 12 Nov 2009, 21:52

Nu bet ja lapa ir tāpat statiska, tad kur problēma?
Saliec visu pa folderiem /lat/par_mums/ /end/contacts/ utt. un miers.
Nesaprotu par ko tu tur iespringsti.

Protams ja lapa ir ar CMS tad tev būs jātaisa vismaz divas tabulas :
viena priekš UI tulkošanas un otra priekš satura.
[font=9]"Begging for a line drawn in the sand to separate the prophets from the men" - Rishloo[/font]

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 13 Nov 2009, 01:09

Ja google tulkotu super, varētu vēl šādiem gadījumiem Translate API lietot :), bet nu tas jau būtu "izvirtība" :D
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

Pievienot atbildi

Return to “Web veidošana un problēmas”