laižam uz Alpiem!
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
laižam uz Alpiem!
Š ī gada ziemas aktivitātes VeloTūristi sāks Austrijas Alpos – tām droši vari pievienoties arī Tu!
Slēposim un snovosim slavenajā ziemas kūrortā Zillertal, kur ir 169 kalnu pacēlāji un kopējais nobraucienu garums virs 640 km
Nebūs apdalīti arī distanču slēpošanas piekritēji – kopējais trašu garums pārsniedz 200 km, tās ir perfekti sagatavotas (nogreiderētas) klasiskajai slēpošanai un slīdsolim.
Viss vienuviet!
Brauksim ziemas visinteresantākajā laika posmā, proti, Ziemassvētkos, tāpēc būs mums gan piparkūkas, gan eglīte gan Austrijas Alpi – rokas stiepiena attālumā. Brauciena dalības maksa – 285Ls.
Ja esi izdomājis pievienoties, droši dari tā, un pēc iespējas ātrāk dod ziņu, jo vietu skaits ir ierobežots.
Zvani (26478123) vai raksti (veloturisti@gmail.com). Sīkāku informāciju par VeloTūristiem un braucienu varēsi atrast mājaslapā.
Slēposim un snovosim slavenajā ziemas kūrortā Zillertal, kur ir 169 kalnu pacēlāji un kopējais nobraucienu garums virs 640 km
Nebūs apdalīti arī distanču slēpošanas piekritēji – kopējais trašu garums pārsniedz 200 km, tās ir perfekti sagatavotas (nogreiderētas) klasiskajai slēpošanai un slīdsolim.
Viss vienuviet!
Brauksim ziemas visinteresantākajā laika posmā, proti, Ziemassvētkos, tāpēc būs mums gan piparkūkas, gan eglīte gan Austrijas Alpi – rokas stiepiena attālumā. Brauciena dalības maksa – 285Ls.
Ja esi izdomājis pievienoties, droši dari tā, un pēc iespējas ātrāk dod ziņu, jo vietu skaits ir ierobežots.
Zvani (26478123) vai raksti (veloturisti@gmail.com). Sīkāku informāciju par VeloTūristiem un braucienu varēsi atrast mājaslapā.
Latvijas VeloTūristu Biedrība
+371 26478123
+371 26478123
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
- Reputācija: 0
spams saskanjots ar administraaciju?
Anubisa sods ir neizbeegams!
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
- RicoPico
- Vecākais lietotājs
- Atbildes: 2311
- Pievienojies: 09 Jan 2009, 12:54
- Atrodas: Jūrmala/Rīga
Man alpi kaut kā vairāk ar slēpošanu asociējas, nevis ar velosipēdu.
Otrkārt, pirmo reizi dzirdu par tādu tūrisma kompāniju. Zin kā var uzrauties uz tādiem kantoriem? Samaksā piķīti, un pēc nedēļas firmele pačabējusi. It sevišķi šajos laikos, kad visi viens otru grib piekāst. Nekādas uzticības.
Otrkārt, pirmo reizi dzirdu par tādu tūrisma kompāniju. Zin kā var uzrauties uz tādiem kantoriem? Samaksā piķīti, un pēc nedēļas firmele pačabējusi. It sevišķi šajos laikos, kad visi viens otru grib piekāst. Nekādas uzticības.
3GHz takts frekvences viļņa garums ir 10cm
Tas tāpēc, ka pārāk ekonomē. Vismaz man tā tomēr ir darvas karote - kaut vai medus mucā. Tas liecina par paviršu attieksmi pret potenciālo klientu, kas var izpausties arī pamatpakalpojumā.
Vispār esmu strādājis arī tajā - pārtraucu kad projekts beidzās.
Par tēmu un saistībā ar IT:
"Sīkāku informāciju par VeloTūristiem un braucienu varēsi atrast mājaslapā."
vismaz man neizdodas - ne tikai sīkāku, bet vispār nekādu.
Vispār esmu strādājis arī tajā - pārtraucu kad projekts beidzās.
Par tēmu un saistībā ar IT:
"Sīkāku informāciju par VeloTūristiem un braucienu varēsi atrast mājaslapā."
vismaz man neizdodas - ne tikai sīkāku, bet vispār nekādu.
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Nesaprotu šos cilvēkus, kas, man liekas, to vien meklē kur kādam piekasīties par kļūdu rakstībā vai gramatikā. Tas ir izteikts pedantisms, un cilvēki ar tādu īpašību bieži pārstāv citu orientāciju. Datuvī ar šitā piekasība sit augstu vilni.
Es spēju vairumos gadījumu saprast rakstīto un domu, arī ja tur ir kļūdas. Nezinu, varbūt esmu kāds īpašais ar tādu spēju.
Es spēju vairumos gadījumu saprast rakstīto un domu, arī ja tur ir kļūdas. Nezinu, varbūt esmu kāds īpašais ar tādu spēju.
Hmmm, kā gan ir jāmeklē, lai neatrastu :devil: ?
http://www.veloturisti.lv/kalnu-distanc ... -2009.html
Es gan kalnos neatzīstu ne slēpes, ne velo. Mugursoma plecos, ja vajag, virves, āķi un dzelkšņi - un uz priekšu (t.i. uz augšu).
http://www.veloturisti.lv/kalnu-distanc ... -2009.html
Es gan kalnos neatzīstu ne slēpes, ne velo. Mugursoma plecos, ja vajag, virves, āķi un dzelkšņi - un uz priekšu (t.i. uz augšu).