Atkalināti ob1 foto +18 - rezumē, wuu bans
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Atkalināti ob1 foto +18 - rezumē, wuu bans
Topiks ir izveidots prieks Ob1
Last edited by Wuu on 16 Nov 2009, 11:14, edited 3 times in total.
- ob1
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 2959
- Pievienojies: 23 Mar 2009, 22:01
- Reputācija: 0
- Atrodas: Sigulda
Grāmatas darbojas labi? Kā tu to domā? Š ādi?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DXjJxKBx ... re=related[/youtube]
Vispār jau man patīk - C++ 24 stundās. Vai tev nav grāmatas "Kā pabeigt augstskolu 1 mēnesī"? Hmm droši vien plauktā kaut kur mētājas grāmata "Kā kļūt par miljonāru vienā dienā"...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DXjJxKBx ... re=related[/youtube]
Vispār jau man patīk - C++ 24 stundās. Vai tev nav grāmatas "Kā pabeigt augstskolu 1 mēnesī"? Hmm droši vien plauktā kaut kur mētājas grāmata "Kā kļūt par miljonāru vienā dienā"...
- normis_161
- E-žurnālists
- Atbildes: 436
- Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01
ob1. C++ pamatus (sintaksi) var iemācīties ātri... bet hašus mācās visu mūžu. 
P.S. 25Ls katra grāmata?
Novērtēju savas krievu valodas zināšanas. Par 25Ls var nopirkt vairākas labas grāmatas krievu valodā.
P.S. 25Ls katra grāmata?
Last edited by WerNeo on 13 Nov 2009, 22:22, edited 1 time in total.
- ob1
- Reģistrēts lietotājs
opā! kaqp ielīda tēmā, kurā neko nerubī un izsaka man piedāvājumu (izaicinājumu?).
A tu zini, ka man ir melnā josta filozofijā?
WerNeo, tev arī priekā!
Kādā valodā šobrīd raksti?
A tu zini, ka man ir melnā josta filozofijā?
WerNeo, tev arī priekā!
Kādā valodā šobrīd raksti?
Last edited by ob1 on 13 Nov 2009, 22:55, edited 1 time in total.
- normis_161
- E-žurnālists
- Atbildes: 436
- Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01
- ob1
- Reģistrēts lietotājs
-> normis_161
Motivācija sekojoša:
1) Naudas man pietiek, vairāk nevajag;
2) Meklēju cilvēkus, kuriem ir smadzenes, varbūt pēc kāda laika būs kāds ar ko sakarīgi parunāt.
3) Ja es pārdotu visas savas zināšanas, tad pasaulē naudas nepietiktu... tāpēc kaut ko atdodu arī na haļavu.
... jā, jā, ar mazvērtības kompleksu nesirgstu...

Motivācija sekojoša:
1) Naudas man pietiek, vairāk nevajag;
2) Meklēju cilvēkus, kuriem ir smadzenes, varbūt pēc kāda laika būs kāds ar ko sakarīgi parunāt.
3) Ja es pārdotu visas savas zināšanas, tad pasaulē naudas nepietiktu... tāpēc kaut ko atdodu arī na haļavu.
... jā, jā, ar mazvērtības kompleksu nesirgstu...
- ob1
- Reģistrēts lietotājs
Nu vot, WerNeo, Tev tik piķi kāst...

P.S. Ja kas, tad mēģināju paskaidrot cienījamajam Wuu kāda ir sajūta kad tavu topiku piedzen ar vaisādu spamu, kas it kā ir par tēmu... ko Wuu bieži vien piekopj.
P.P.S. hmm, laikam veltīgi vēlu vainu uz adminiem... Wuu vienkārši pārsauca topiku un izvedoja jaunu... lai tev veicas Wuu ar programmēšanas apgūšanu 24 stundās.

P.S. Ja kas, tad mēģināju paskaidrot cienījamajam Wuu kāda ir sajūta kad tavu topiku piedzen ar vaisādu spamu, kas it kā ir par tēmu... ko Wuu bieži vien piekopj.
P.P.S. hmm, laikam veltīgi vēlu vainu uz adminiem... Wuu vienkārši pārsauca topiku un izvedoja jaunu... lai tev veicas Wuu ar programmēšanas apgūšanu 24 stundās.
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
- ob1
- Reģistrēts lietotājs
Izvēles brīvība: gribu lietoju mozgas, negribu - nelietoju.
Hmm, ja jau par mozgi panesās: gribu - zogu, negribu - uz laiku atkāpjos no amata... profesora amats jau ir, ordenis arī, pofig, ka neaizgāju uz pasniegšanu - mana izvēle. Neatteicos no ordeņa, neatteicos no profesora, neatteicos no zagšanas (tikai uz laiku kamēr viss norims). Un pofig, ka visi apkārtējie zina, ka zagu... visi tak zog, kas es sliktāks? Neko daudz jau nenozagu, un vispār - man tas pienācās, jo valsts sūdīgi maksā... to ka savu dēlu iekārtoju par IT vadītāju slimnīcā, to jau datoriķi būs aizmirsuši... pofig, ka slimnīcas servaki gāžas vidēji reizi nedēļā, pofig, ka vieni un tie paši dati māsām ir jāievada 4 dažādās sistēmās ar rociņām, tam jau māsas ir domātas, lai kaut ko darītu... un pofig, ka uzskaites sistēma slimnīcā ir tā samudžināta, ka neviens revidents galus neatradīs, gan jau tie sistēmanalītiķi būs aizņemti ar citiem darbiem un nevienam nepastāstīs...
Hmm, mozgi, a ja nu džedaji atrod sievas baltvīna krājumus un pastāsta kā tur bija?
Eu, veči, samet bērnu slimnīcai, ato termometrus nav par ko nopirkt, jo visa nauda aiziet uz raptoriem.
Hmm, ja jau par mozgi panesās: gribu - zogu, negribu - uz laiku atkāpjos no amata... profesora amats jau ir, ordenis arī, pofig, ka neaizgāju uz pasniegšanu - mana izvēle. Neatteicos no ordeņa, neatteicos no profesora, neatteicos no zagšanas (tikai uz laiku kamēr viss norims). Un pofig, ka visi apkārtējie zina, ka zagu... visi tak zog, kas es sliktāks? Neko daudz jau nenozagu, un vispār - man tas pienācās, jo valsts sūdīgi maksā... to ka savu dēlu iekārtoju par IT vadītāju slimnīcā, to jau datoriķi būs aizmirsuši... pofig, ka slimnīcas servaki gāžas vidēji reizi nedēļā, pofig, ka vieni un tie paši dati māsām ir jāievada 4 dažādās sistēmās ar rociņām, tam jau māsas ir domātas, lai kaut ko darītu... un pofig, ka uzskaites sistēma slimnīcā ir tā samudžināta, ka neviens revidents galus neatradīs, gan jau tie sistēmanalītiķi būs aizņemti ar citiem darbiem un nevienam nepastāstīs...
Hmm, mozgi, a ja nu džedaji atrod sievas baltvīna krājumus un pastāsta kā tur bija?
Eu, veči, samet bērnu slimnīcai, ato termometrus nav par ko nopirkt, jo visa nauda aiziet uz raptoriem.
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
apmeeram skaidrs, kaads ir bijis saakotneejais topic.WerNeo wrote:Wuu ir kļuvis 24 stundās par C++ programmētāju.
katraa zinjaa topic autors ir ar aarkaartiigi smagaam gariigaam probleemaam.
Anubisa sods ir neizbeegams!
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
Nu vispār topiks bija par to lai samainītos ar pāris grāmatām
Par savām ūber spējām programmēt es ne vārda neminēju.
Tad atnāca Ob1, cik saprotams pirmo reiz izbaudīja kas ir alkohols. Tā kā draugu viņam nav, viņš pavada piektdienas vakarus kopā ar savu vienīgo draugu "datoru". No malas tas izskatās stipri nožēlojami... =}
Tad atnāca Ob1, cik saprotams pirmo reiz izbaudīja kas ir alkohols. Tā kā draugu viņam nav, viņš pavada piektdienas vakarus kopā ar savu vienīgo draugu "datoru". No malas tas izskatās stipri nožēlojami... =}
- ob1
- Reģistrēts lietotājs
eu, veči, kāds aliņu nevar pa vadiem atsūtīt? galva sāp, bet uz veikalu negribās iet.
samuraj, jā sajūtas tādas bija... vai arī tādas:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rWnFUSbZ-u0[/youtube]
starp citu - pamācošs video, ja kas.
Vakar nodevu vienu projekta etapu. Vajadzēja restartēt smadzenes. Shutdown process ir cool, sevišķi ja to pastiep garumā... bet startēšanās otrā rītā nepavisam nav jauka... hmm, vajadzēs pieoptimizēt startup procesu, šobrīd izskatās, ka prefetch ar aliņu dod labus rezultātus...
samuraj, jā sajūtas tādas bija... vai arī tādas:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rWnFUSbZ-u0[/youtube]
starp citu - pamācošs video, ja kas.
Vakar nodevu vienu projekta etapu. Vajadzēja restartēt smadzenes. Shutdown process ir cool, sevišķi ja to pastiep garumā... bet startēšanās otrā rītā nepavisam nav jauka... hmm, vajadzēs pieoptimizēt startup procesu, šobrīd izskatās, ka prefetch ar aliņu dod labus rezultātus...