TV kanālu atkodēšana caur tūneri

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

eriksu2
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 130
Pievienojies: 12 Okt 2009, 19:58
Reputācija: 0

TV kanālu atkodēšana caur tūneri

Post no eriksu2 » 17 Nov 2009, 11:35

Sveiki.. īsti nezināju kur šo tēmu ierakstīt tāpēc ieliku pie video!!! Esmu dzirdējis ka TV kanālus varot atkodēt caur tūneri ( caur internetu.. zinu ka visvieglāk pieejamā pakete ir NTV (krievu pakete ) ) bet visu internetu izmeklējos pat neatradu nekādu info kādas vajadzīgas aparatūras... Ja kāds zina lūdzu padalaties vai arī iedodat linku .. labi būtu ja latviešu vai krievu valodā... bet ja nē tad varētu arī kādu eng linku

Paldies!

archeens
E-žurnālists
Atbildes: 443
Pievienojies: 11 Jan 2008, 00:09
Atrodas: Liepāja

Post no archeens » 17 Nov 2009, 11:45

Nesen man bija visa IPTV pakete ar stream linkiem, palaidu uz VLC un viss rādīja pat labāk nekā gribētos, bet šamie atklāja un nobloķēja.Varēju visu viasat paku uz haļavu skatīties, discovery visus utt.

Stream links bija tieši NTV bija: http://a:b@tv1.ip.lv:1180/?id=30

Iespējams, ka tagad ir tikai portiņs pamainīts.

PS. tas streams nāca no internetapasaules.
Mūžu dzīvo, mūžu mācies...
Neskati vīru pēc cepures...
Twitter Konts - http://www.twitter.com/archeens

aoma
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2601
Pievienojies: 25 Apr 2007, 12:47
Atrodas: LV

Re: TV kanālu atkodēšana caur tūneri

Post no aoma » 17 Nov 2009, 13:58

eriksu2 wrote:visu internetu izmeklējos pat neatradu nekādu info
nu ti dajoš... tur gan jābūt pacietībai un ātram internetam :) lai gan sūdīgi meklēji.

informāciju, ko meklē, nevarētu saukt par īsti legālu lietu, bet pačukstēšu, ka b**t forumā šī tēma ir jo smalki izrunāta.
viegls rokenrols pa radio

drunk_lizard
Mr. Positivus
Atbildes: 1892
Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09

Post no drunk_lizard » 17 Nov 2009, 15:35

hint - card sharing...

eriksu2
Reģistrēts lietotājs

Re: TV kanālu atkodēšana caur tūneri

Post no eriksu2 » 17 Nov 2009, 21:20

aoma wrote:
eriksu2 wrote:visu internetu izmeklējos pat neatradu nekādu info
nu ti dajoš... tur gan jābūt pacietībai un ātram internetam :) lai gan sūdīgi meklēji.

informāciju, ko meklē, nevarētu saukt par īsti legālu lietu, bet pačukstēšu, ka b**t forumā šī tēma ir jo smalki izrunāta.

nevajag būt ātrak te vienma paziņam uzstādīja to nelegālo tv maksā pa 5ls mēnesi uz rokām!!! nets nav
atrs speedtest ja mēra uzrāda ap 4-5 Mbps. un tv iet caur televizoru caur tuneri... bet kā viņam atkodēja viņs nezina.. nejēdz daudz neko!>..
protams ka nelegāli :D

aoma
Vecākais lietotājs

Post no aoma » 17 Nov 2009, 21:48

eriksu2, ne jau tādā ziņā es domāju ātru netu, bet ka tu paspēji tik īsā laikā VISU internetu pārmeklēt :D

Lai skatītos šārētos kanālus, pietiek vienalga kāds nets, kaut vai mobilais.

eriksu2
Reģistrēts lietotājs

Post no eriksu2 » 18 Nov 2009, 00:02

aoma es tev manuprat pm aizsutiju .. bet varbūt arī nē, ja nogļukoja.. varu lūdzu atsūtīt linu uz to b''t..lv

Paldies!

linx
E-žurnālists
Atbildes: 624
Pievienojies: 27 Jūn 2008, 12:10
Atrodas: Latvija

Post no linx » 18 Nov 2009, 07:46

Visu nepieciešamo var iegūt adresē frocus.net .. ja mācēsi atrast šajā lapā, tad viss būs okii :) .. ja meklē fta kanālu sarakstus, tad vislabākā vietne priekš tā ir sat-digest, lai gan fta kanāli reāli sucks .. par brīvu tev neviens neko nedos! Ja gribi legāli, tad ķer to NTV pa kādiem 30 latiem mēnesī un skaties laimīgs :D

eriksu2
Reģistrēts lietotājs

Post no eriksu2 » 18 Nov 2009, 10:05

linx wrote:Visu nepieciešamo var iegūt adresē frocus.net .. ja mācēsi atrast šajā lapā, tad viss būs okii :) .. ja meklē fta kanālu sarakstus, tad vislabākā vietne priekš tā ir sat-digest, lai gan fta kanāli reāli sucks .. par brīvu tev neviens neko nedos! Ja gribi legāli, tad ķer to NTV pa kādiem 30 latiem mēnesī un skaties laimīgs :D

tur tā lieta ar to NTV paķeti!! Kaimiņam uzstādīja to NTV paķeti par 5Ls/mēnesī.. protams maksā uz rokām... sanāk ir dabūjuši pa velti!

Nelabojams
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1039
Pievienojies: 03 Sep 2009, 12:20
Atrodas: Naukšēnu novads

Post no Nelabojams » 18 Nov 2009, 10:37

Kur var palasīties kādu sistemātisku pamata informāciju par šīm lietām? Viasat neserviss man pieriebies līdz nāvei, bet citas alternatīvas nav... esmu kauko dzirdējis par dreambox'u, bet ar to manas zināšanas arī aprobežojas. Nets man priekš kaut cik kvalitatīvas TV pārāk lēns :(
Mana pieredze rāda, ka nav tādas zodiaka zīmes "Kretīns".

linx
E-žurnālists

Post no linx » 18 Nov 2009, 12:33

Priekš NTV + vēl nesen bija salīdzinoši viegli kodētās kartes iegūt, jo vēl nesen NTV+ kanāli tika kodēti ar Viacess 2.5 versiju, kuram pirātiskās kartes netaisīja vien slinkais satelīttelevīzijas uzstādīšanas meistars. Ko varu tev ieteikt - pameklē sludinājumos, tur ik pa laikam parādās sludinājums, ka tiek kodētas NTV+ kartes...

linx
E-žurnālists

Post no linx » 18 Nov 2009, 12:36

Nelabojams wrote:Kur var palasīties kādu sistemātisku pamata informāciju par šīm lietām? Viasat neserviss man pieriebies līdz nāvei, bet citas alternatīvas nav... esmu kauko dzirdējis par dreambox'u, bet ar to manas zināšanas arī aprobežojas. Nets man priekš kaut cik kvalitatīvas TV pārāk lēns :(
Vai nu skaties savu Viasatu vai arī meklē FTA (free to air) kanālus savā šķīvī, tomēr vienu es tev varu uzreiz pateikt - visi FTA kanāli ir pēdējie sūdi, neko labu tu tur nedabūsi, ja nu vienīgi kādu labu kanālu, kamēr tas iet testa režīmā, tomēr pēdējā laikā pat tādus aizkodē, lai neviens par velti tos neredzētu.

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 18 Nov 2009, 12:57

Pamatprincips ir tāds, ka TV signālu uztvērējs saņem no šķīvja, bet atkodēšanas signālu - šārētu caur internetu. Vispār lieta ir pietiekami sarežģīta, lai amatieriem tur nebūtu ko darīt.
Image

linx
E-žurnālists

Post no linx » 18 Nov 2009, 13:06

Nea.. patiesībā viss ir tā, ka signāls tiek dekodēts caur MPEG enkoderu, tur nav vajadzīgs internets, pareizi sakodējot informāciju kodu kartē, tiek atkodēts digitālais signāls un pārraidīts uz tē vē ekrāniem..

Maris77
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 249
Pievienojies: 10 Dec 2007, 21:04

Post no Maris77 » 19 Nov 2009, 00:39

linx wrote:Nea.. patiesībā viss ir tā, ka signāls tiek dekodēts caur MPEG enkoderu, tur nav vajadzīgs internets, pareizi sakodējot informāciju kodu kartē, tiek atkodēts digitālais signāls un pārraidīts uz tē vē ekrāniem..
Un kāda aparatūra ir vajadzīga , tātad kāds dekoders, kur to karti likt?

aoma
Vecākais lietotājs

Post no aoma » 19 Nov 2009, 07:36

linx wrote:Nea.. patiesībā viss ir tā, ka signāls tiek dekodēts caur MPEG enkoderu, tur nav vajadzīgs internets, pareizi sakodējot informāciju kodu kartē, tiek atkodēts digitālais signāls un pārraidīts uz tē vē ekrāniem..
tas nebūs tas, ko te tauta apspriež, sk. ko teica samurajs, runa ir par skatīšanos bez kaut kādām kartēm.

aoma
Vecākais lietotājs

Post no aoma » 19 Nov 2009, 07:41

Maris77, ja tev ir oriģinālā karte, tad pietiek ar tjuneri, kas prot to karti nolasīt, piem., Viasat tāds nāk līdzi SAT komplektā.

Pievienot atbildi

Return to “Video un Audio”