Priekā, Latvija!
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Un при чём te NAIS?
Vienošanās zoodārzā vai Centrāltirgus zivju paviljonā, vai kur citur nenozīmē, ka viņš nav VĒLĒTS! turklāt tā zoo-versija juridiski ir nekas cits kā baumas (info, kuras avots ir nezināms), - sveci neviens neturēja un pierādījumu nav. Pat arī ja būtu pierādījumi - likumā noteiktā IEVĒLĒŠ ANAS PROCEDŠªRA ir notikusi!
P.S. Josta? Man prieks par taviem sasniegumiem, metafizikas sensei!
Vienošanās zoodārzā vai Centrāltirgus zivju paviljonā, vai kur citur nenozīmē, ka viņš nav VĒLĒTS! turklāt tā zoo-versija juridiski ir nekas cits kā baumas (info, kuras avots ir nezināms), - sveci neviens neturēja un pierādījumu nav. Pat arī ja būtu pierādījumi - likumā noteiktā IEVĒLĒŠ ANAS PROCEDŠªRA ir notikusi!
P.S. Josta? Man prieks par taviem sasniegumiem, metafizikas sensei!
Par tēmu - spriežot par Zatleru, es pieturos pie juridiskajām, nevis pagalma klaču kategorijām, un TIESISKI VIŠ…Š IR VĒLĒTS! Vai prezidents ir vai nav marionete, TAS NAV TIESĪBU JAUTÄ€JUMS, filozof! Nu, kā var būt tik cietpaurīgs cilvēks!!! (To es par Tevi).
Davai sarunāsim - es neizteikšos par Sokrātu un Š pengleru, Tu pārstāsi eksponēt diletantismu jurispridencē. Tava paraksta pirmā daļā - ievēro to ;)
Davai sarunāsim - es neizteikšos par Sokrātu un Š pengleru, Tu pārstāsi eksponēt diletantismu jurispridencē. Tava paraksta pirmā daļā - ievēro to ;)
- ob1
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 2959
- Pievienojies: 23 Mar 2009, 22:01
- Reputācija: 0
- Atrodas: Sigulda
Man pofig jurispudence (un diletantisms jurispodencē). Hmm, pieļauju, ka romiešu tiesības zinu labāk par tevi. Es zinu kas ir noticis. Tauta arī zina. A ko, tu mūs turpināsi ļečīt, ka zaglers nav iecelts iekš zoo? Pastāsti vēl, ka šķēle savus mio nopelnīja padomju laikā tirgojot puķes.
P.S. Ko, mūsu juristiņam čura noraustījās? Puišelim nav ko atbildēt? Te nu bija lielā bravūra...
P.S. Ko, mūsu juristiņam čura noraustījās? Puišelim nav ko atbildēt? Te nu bija lielā bravūra...
Last edited by ob1 on 19 Nov 2009, 00:24, edited 1 time in total.
Tu aizvieto pierādītus faktus ar baumām, uzdodot tās par faktiem tā, lai tas būtu izdevīgi tev pašam. Tu esi nožēlojams. Jā, vēl kas... kurā vietā esmu Tevi apsaukājis? Pateiksi man to visu seja, ko nupat pateici forumā, ja satiksi mani? Pietiks dūšas? A?ob1 wrote:P.S. Ko, mūsu juristiņam čura noraustījās? Puišelim nav ko atbildēt? Te nu bija lielā bravūra...
"Kā Tev liekas" tiesiskajā pasaulē maz nozīmē. Pats Š ķēlem blakus tulpes netirgoju (bet, uh kā gribētos), tāpēc nezinu. Bet, papētot vēsturiskus faktus, tas nebūt nešķiet neticami (jo tur ne tikai ar tulpēm ļamus "vārīja", bet ar visu, kas "zarubežnijs" - arī). Vienīgais, par ko viņam oficiāli var "braukt augumā", nodokļu nemaksāšana (bet tas vēl bija tajā citā valstī, kurā šādas komercdarbības vispār bija liegtas).
- ob1
- Reģistrēts lietotājs
Jā es esmu nožēlojams... un sejā es tev neko neteikšu - es to tavu seju sasitīšu tādās lupatās, ka maz neliksies.
Atbildi par vārdiem, ko esi iepostējis. Ja pastāvi uz to, ka zaglers ir ievēlēts, tad pamato to. A uz uzbraucieniem es atbildēšu... hmmm un man šajā ziņā ir priekšrocība - es var tevi atrast (esmu iekš IT kā nekā). Tā ka uzmanīgāk ar uzbraucieniem forumos... tu vari izrādīties mūsu korumpētajā latvijas valsts tiesu zālē.
Atbildi par vārdiem, ko esi iepostējis. Ja pastāvi uz to, ka zaglers ir ievēlēts, tad pamato to. A uz uzbraucieniem es atbildēšu... hmmm un man šajā ziņā ir priekšrocība - es var tevi atrast (esmu iekš IT kā nekā). Tā ka uzmanīgāk ar uzbraucieniem forumos... tu vari izrādīties mūsu korumpētajā latvijas valsts tiesu zālē.
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Klausies, tirliņ! Slēdzējmuskulis neraustās publiskajā forumā (turklāt valsts svētkos!) neglīti locīt prezidenta uzvārdu, izplatīt baumas par viņa ievēlēšanas procedūras leģitimitāti, beztēmā dod mājienus par Tautas partijas dibinātāja, tavuprāt, sodāmām darbībām? DP šad tad VISUS forumus pārlasa, arī šo, drosminiek!
P.S. Ja tas būtu manā kompetencē, tu atrautos kārtējo BANu, kā daudzviet citur!
P.P.S. Pārējiem priecīgus svētkus!
P.S. Ja tas būtu manā kompetencē, tu atrautos kārtējo BANu, kā daudzviet citur!
P.P.S. Pārējiem priecīgus svētkus!
- Genādijs
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 546
- Pievienojies: 07 Mai 2008, 14:14
- Atrodas: Limbaži
Impotemp, šķēle tas mūdzis vienmēr publiski mētājies ar apgalvojumiem ka jams visu darījis likuma robežās - sorry bet kurš **dritvai kociņ** ir atbildīgs par tādiem cauriem likumiem? Pateikt tev priekšā? Jeb spēsi pats izdomāt?
Šis ir teksts, kuru varat pievienot visām savām publikācijām. Šim tekstam ir 300 zīmju ierobežojums
Lai vai kā tur būtu, juridiska vērtība ir tikai un vienīgi PIERÄ€DĪJUMIEM. Viss pārējais ir KLAÄŒAS, tukša skaņa. Jā, varam patrīt mēlēs virtuvē pie 0,7, bet, kamēr pierādījumu nav, publiskajā telpā muldēt var būt riskanti. Š trunts par šķēlēm un kalvīšiem un citiem no "kompānijas", tomēr valsts svētkos pret prezidentu kaut nedaudz cieņas jāizrāda, tas jau nu ir par traku.
Jā, Zatlers nav diez ko daiļrunīgs, jūtams speciālo zināšanu trūkums, bet aktīvā politikā viņš līdz ievēlēšanai nav bijis, tāpēc nav pelnījis zvaigžnu karus salasījušās kretīna lamas un mājienus par zagšanu.
P.S. Par juristiņiem... No sirds nenovēlu nevienam nonākt zem sistēmas papēža, bet, ja kāds šejienes gudrinieks nonāktu kaut vai īslaicīgās aizturēšanas izolatorā vai izturētu kaut vienu nopratināšanu, tad nu gan "juristelis" būtu pirmais, par ko kliegtu, lai sagādā! Dvēseli būtu gatavi pārdot, lai tāds kā es būtu klāt, pateiktu priekšā, ko runāt, kā uzvesties, vārdu sakot - izpestītu. Bez windows XP šķūninga var iztikt, bez "juristeļa" padoma bieži vien nevar. Vēlreiz - nenovēlu!
Jā, Zatlers nav diez ko daiļrunīgs, jūtams speciālo zināšanu trūkums, bet aktīvā politikā viņš līdz ievēlēšanai nav bijis, tāpēc nav pelnījis zvaigžnu karus salasījušās kretīna lamas un mājienus par zagšanu.
P.S. Par juristiņiem... No sirds nenovēlu nevienam nonākt zem sistēmas papēža, bet, ja kāds šejienes gudrinieks nonāktu kaut vai īslaicīgās aizturēšanas izolatorā vai izturētu kaut vienu nopratināšanu, tad nu gan "juristelis" būtu pirmais, par ko kliegtu, lai sagādā! Dvēseli būtu gatavi pārdot, lai tāds kā es būtu klāt, pateiktu priekšā, ko runāt, kā uzvesties, vārdu sakot - izpestītu. Bez windows XP šķūninga var iztikt, bez "juristeļa" padoma bieži vien nevar. Vēlreiz - nenovēlu!
- foxsk8
- Moderators
- ob1
- Reģistrēts lietotājs
Ierosinu mainīt valsts himnu. Varētu izmantot šo:Genādijs wrote:Līdz aknām visa tā dieva piesaukšana imho satversmē melns uz balta stāv rakstīts par banīcas un valsts atdalīšanu! Man kā ateistam tas reāli kretinē ka šodien visi valstvīri katras uzrunas beigās slavē "dievu".
Kas dzīvo tanī pusē
Kas dzīvo tanī pusē,Kur vakarā ir rīts,
Kur piepūsts ods pūš tauri, Bet zilonis kur sīc.
Kas dzīvo tanī pusē,Kur jūrā paisums plok,
Kur saknes stāda gaisā,Bet asnus zemē rok.
Kas dzīvo tanī pusē,Kur kuģis vagu ar,
Bet traktors stāv uz enkura Pa ziemu šovasar.
Kas dzīvo tanī pusē, Kur lidmašīnas lien,
Kur gliemežiem liek spārnus, Lai tie pa gaisu skrien.
Kas dzīvo tanī pusē,Kur muti pirkstā bāž,
Kur veselie guļ gultās,Bet slimie kalnus gāž.
Es nezinu, es nezinu, Es kļūdīšos varbūt,
Bet vai tev, draudziņnešķiet, Ka tā var arī būt.
Kas dzīvo tanī pusē, Kur vakarā ir rīts,
Kur piepūsts ods pūš tauri, Bet ziloņi kur sīc.
Kas dzīvo tanī pusē, Kur kurpes galvā mauc,
Kur neatļauts ir atļauts, Kur klusēdami sauc.
Hmm, nevaru atrast video, kāds var palīdzēt?
- foxsk8
- Moderators