Kjepleps: Fujitsu Siemens AMILO Pro v2030
Nu nekaadiigi nevaru piedabuut laptopa ventilatoru straadaat taa, kaa tam buutu jaastraadaa, proti, tas mauc pilnaa rezhiimaa nepaartraukti, liidz ar to lapsis paliek skaljsh un ventikja dienas skaitaas aatraak.
Meerkjis ir panaakt grieshanaas aatrumu baazeetu uz temperatuuru, kaa tas smuki darbojas XP.
Parakaajoties pa netu, uzraku vecu manuaali, kur visa veina novelta uz DSDT, ko ekstraktee no biosa. Nu ko, ja jau biosa dotais ir bugains, tad tas ir jaasalabo, visu izdariiju peec shiis pamaaciibas. Iznjemot to dalju, kur kernelim tiek likts lietot izlaboto DSDT.aml. Jo skripts, kas to ljauj izdariit, ir pazudis bez veests. Peec ilgaakiem mekleejumiem, atradu apgalvojumu, ka Linux kernelis kopsh 2.6.30 versijas, neljaus izmantot pachotos dsdt. Jautaajums, ko tad, lai es daru, man vairs nav izredzju uz normaali straadaajoshu ventilatoru?
Otra probleema, nu nekaadi nevaru piedabuut openchrome draiverus darboties, draiveru paka ir uzstelleeta, bet ko liidz pakorigjee xorg.conf un paarstartee x paraadaas melns ekraans i vsjo. Palasiijos ieksh vinju maajaslapas, ieksh faq ir taada lieta aprakstiita un varianti kaa to noveerst, bet, protams, izmeegjinaati ir visi tur mineetie un neviens nedarbojas..
Viss paareejais ir salikts un straadaa lieliski, vieniigi shiis lietas mani nomoka..