Ehh... kkā mani tolaik tas brīnums neīpaši aizrāva, pat neatceros kādēļ... zinu, daudzi mani paziņas ar šamo spēlējās... pats ar biju provējis, bet nebija tā kaifa...
Aoma, piekrītu, pats viscaur esmu laucinieks... visa dzīve laukos nodzīvota, tikai tagad biežāk sanāk dzīvoties pa pilsētu, lai saka ko grib, bet laukos tomēr ir vislabāk... arī ap dzīviem majlopiem visa bērnība aizvadīta... ehh, skaista bij ' jaunība (bērnība), kā saka tai vecajā dziesmā...
Mr.Death, man vairāk patika citronskābes un sodas savienojums... ja tam pievienoja ūdeni, tad sākās līdzvērtīga reakcija...
ehh... savulaik skolā ar šo maisījumu paņēmis mutē, tēloju, ka man ir trieka (tagad tas izklausās galīgi muļķīgi, kā nekā mazs bērns tad biju), arī savulaik bija gadījies šo maisījumu skolā uz grīdas izbērt... tad apkopēja nevarēja nekādi saprast, kāpēc grīda pēkšņi tā sāka putoties
no elektriskajām spēlītēm savā bērnībā tiku lietojis tikai Tetri (cipa to spēļu komplektu, kur bija tetris, gonkas u.c. spēlītes) un " Nu Pogodi" olu ķeršanu (domāju, ka daudzi no jums zina to spēlīti). Tikai vēlākos gados parādījas man pirmie pie TV pieslēdzamie kompīši (ziljtoni vairāki un 1 pat sega)...
un atkal šī skaistā bērnība... kā man tās pietrūkst...