Firefox ievainojamību pamatcēlonis - «kreisie» spraudņi
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
klaunu brigāde, neviens Jums neko neuzspiež, raksts par FireFox, a Jūs nākat un trokšņojat
Kā jau minēju iepriekšēja komentārā, viss strādās tik droši cik pats droši apiesies ar programmu, vienalga vai tā ir Opera, Chrome, vai Mozilla, ja labi grib, jebkuru var nobrucināt, vienai ar add-oniem, a mož citai ar nepareiziem settingiem!
- msh
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 3460
- Pievienojies: 06 Apr 2007, 12:21
- Reputācija: 0
- Atrodas: Latvija
PALUTINÄ€T?! Man tas mēsls te uz sistēmas ir īpašiem gadījumiem, piemēram, kad ar tabiem pārgruzītā opera neilgi pirms kastes izslēgšanas ir aizvērta bet vajag fiksi kādu lapu apstīties - kaut gan šāda lieta laikam pateicoties flashblockam atkritīs, jo, kā jau teicu, operai pateicoties tam uzradies cits kodiens. FF lietošanu var paciest kā mēreni stipras zobu sāpes, a tu te fantazē par kaut kādu "palutināšanu"Wuu wrote:msh, laiks ir sevi nedaudz palutināt un uzlikti FF
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori
- msh
- Reģistrēts lietotājs
Kā kaut kāds addons var uztaisīt kaut ko šādu?ob1 wrote:Jā, "back" Operai izpildās labi, ar FF nesalīdzināt. Hmm, kāds nezina FF add-on, kas taisa fastback?

PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
warum klaine? grose idiot...rajah wrote:Du bist klaine idiot?Wuu wrote:Bet Operas lietotājus gan man patīk pakaitināti :devil:
Anubisa sods ir neizbeegams!
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
es nudien nevēlētos tēvu, kurš visu dienu spēlē cs'u, vai notepadā bērnišķīgi **dritvai kociņ**Wuu wrote:Nejau tev par to spriesti mazais nūģīti :devil:aoma wrote: neliekas pēc tavu komentāru satura, ka esi tik vecs, lai olas paspētu nobriedināt. Vismaz Darvina prēmija taviem radiniekiem nespīd :devil:
vai nu Wuu tiek nepatiesi nomelnots, vai arī viņš pārstāv vienu zināmu rīdzenieku un citu pilsētu puišeļu sugu, kas patiesībā tik vēl limonādi drīkst pirkt. Bet tēlo pirmos čaļus, esot ahūna mašīna, ahūns darbs, krutie piedzīvojumi, dažam vēl sieva, bērns. A izrādās, ka čiks vien ir. Vasarā viens tāds bij piekomandēts par palīgu, jamējais domāja, ka es laucinieks - tātad muļķis, tad nu gāja vaļā ūberīgās pasaciņas, gribējās uzšaut, bet darbu ar gribējās saglabāt. 
Last edited by Evers on 22 Nov 2009, 16:53, edited 1 time in total.
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5078
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Drīzāk jau spraudņi dod iespēju "pačakarēt" lapas, vienu ko varu minēt ir visiem zināmais Firebug
Atliek vien kādu interneta veikalu uz JS bāzes paņemt
Viegli ērti caur Firebug samainam cenu, mūsu cena aiziet uz pasūtījumu formu un pasūtījums tiek noformēts pa mūsu cenu, tātad reāli, lieliem interneta veikaliem varētu būt problēmas nočekot katram klientam vai cena ir pareiza attiecībā pret produktu. Savādāk piemēram HDD 25 Ls vietā, varam ielikt 20 Ls.
Varbūt izveidošu kaut kādu ieskatu, kā reāli tas darbojās. 
Atliek vien kādu interneta veikalu uz JS bāzes paņemt
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
foxsk8, un ieksj source operaa to nevar izdariit? :>
Anubisa sods ir neizbeegams!
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5078
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
tici man, tie ir tikai maigākie izteicieni, bet vairāk kretinē tas, ka tāds Rīgas "izumruds" ienāk istabā, un ieraudzījis datoru, pajautā - Oooo, tev ir dators un pat internets?! Priekš kam?!!!rajah wrote:visi varbūt nē, bet esmu saskāries ar augstprātīgiem pilsētniekiem, kuru galvenie vārdi - lauki ir tikai čuhņa un tur dzīvo nodzērušies pāķi.
šitādiem tiešām gribās iedot šņukurā par muldēšanu.
viegls rokenrols pa radio
kas ir "interneta veikals uz JS bāzes"? ja atrodi tādu brīnumu - piefiksē.foxsk8 wrote:Atliek vien kādu interneta veikalu uz JS bāzes paņemtViegli ērti caur Firebug samainam cenu, mūsu cena aiziet uz pasūtījumu formu un pasūtījums tiek noformēts pa mūsu cenu
Tas būtu pret visiem labās prakses noteikumiem, tāpat kā glabāt leveli un jūzera ID kukijā. Parasti ID`us glabā sesijā vai, sliktākajā gadījumā, hidden inputos: 2x prece Nr.123, 1x prece Nr.124. Un cenu + izvēli aprēķina servera pusē. Priekš mainītu datu postēšanas pat firebug nevag. Pietiek ar dajebkuru pārlūku nopostēt paša taisītu formu ar "<base>" un dati aiziet, kādus norādi.
WerNeo, diemžēl konkrētais piemērs bija (kauns pat teikt) mans radinieks, kā arī tas nav vienīgais šāds moments ar ko man nācies sastapties, un parādā jau nu nepaliku, vari man ticēt 
runājot par anonimitāti jebkurš daudz maz zinošs datorlietotājs var mani sastapt draugiem. elvē
un no savām domām neatkāpjos, kamēr man pierādīs pretējo
runājot par anonimitāti jebkurš daudz maz zinošs datorlietotājs var mani sastapt draugiem. elvē
un no savām domām neatkāpjos, kamēr man pierādīs pretējo
WerNeo, NĒ! Par nacionālistu ritīgi mani nenosaukt, jo man daudz ĪSTU draugu nāk tieši no kriev valodigajiem, ja tā drīkst izteikties. Arī to, ka esi Latvijas krievs, zinu, pie tam Tavu (vismaz rakstīto
) valodas prasmi varētu apskaust puse no šī portāla lietotājiem.
Nu gan laikam beztēmā aizbraucām
Nu gan laikam beztēmā aizbraucām
- msh
- Reģistrēts lietotājs
Ir tik vieni baigie sūdi - tā ff vienkāršība ir salīdzināma ar pliku mašīnu bāzes komplektācijā, kur logus tu airē pats un pēc visu izkāpšanas pats aizspied visu durvju pipukusNonmod wrote:Manā sapratnē Opera iziet fīču daudzumu un FF uz "simplicity".
zelta vārdi, zelta vārdimsh wrote:Ir tik vieni baigie sūdi - tā ff vienkāršība ir salīdzināma ar pliku mašīnu bāzes komplektācijā, kur logus tu airē pats un pēc visu izkāpšanas pats aizspied visu durvju pipukusNonmod wrote:Manā sapratnē Opera iziet fīču daudzumu un FF uz "simplicity".- tāpēc arī ffisti aizraujas ar tiem addoniem, jo pliku sūdu, kas savā būtībā ir ff, tomēr negribas
tādā gadījienā firefox varētu būt Tata Nano, Chrome - Golfs, bet Opera - Honda Civic....
katrā ziņā es salīdzināju tos visus ar vienas kategorijas (segmenta) auto - kompaktautomsh wrote:Kāpēc honda civic? Audi S6 avants!![]()
![]()
lab lab
chrome būs golfs (vēl labāk - GTI), jo praktisks, ērts, viegli saprotams un ar izcilu vadāmību, ar klasisku dizainu, nomaināma gandrīz katra detaļa (jo opensorse). GTI - dēļ ātrdarbības
opera būs honda civic typeR - TypeR izcilā ātrdarbība, liels bagāžnieks, praktiskums, vadāmība, tiesa gan, diezgan abstrakta dizaina salons (panelis etc.)
firesux būs tata nano - nav pat kondicionieris un pat rādžiņš, manis pēc vari kabatas rādžiņu ņmt līdzi