Vai arī- esmu dzirdējis, ka ir iespējams visus draiverus eksportēt pirms OS pārlikšanas. Un pēc tam tos atjaunot. Vai kāds ir saskāries ar tādām utilītām? Un varbūt var ko ieteikt?

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
To es arī saucu par jāšanos. Daudz ērtāk būtu palaist softu, lai tas pats visu atrod, novelk, sainstalē. A es tikmēr dzeru kafiju un neiespringstu.rajah wrote:tak saviem dzelžiem uzzini ražotāju mājas lapas un miers.
interesanti, kā xp atradīs draiverus, ja nebūs pieejams internets? Protams, ja vien neinstalē "kreisās" windas, kam šādi tādi draiveri + trojāņi jau ir integrēti.Wuu wrote:Un aoma audz biksēs XP spēj atrast draiverus, īpaši vecākām kastēm. Un vel jau vajag noskaidrot kāda gada XP disku lieto. Xp ir sākts ražot 2001 gadā, ja tev kaut kādā 2002 gada XP disks, tad nav ko velti cerēt par lielu driveru atbalstu pēc instalācijas.
nu tad nevajag brīnīties, ka valsts mums rullē. Pēc noklusējuma xp oriģinālajā diskā (man tāds ir) nav nekādu papildus "fīču" un visi draiveri ir jāsameklē ar "rociņām", tālākais jau ir katra paša ziņā.Wuu wrote:Citiem atrod, citiem nē. Kā paveiksies un ja interneta nav, tad tāpat neviena programma nepalīdzēs. Tad vienīgais variants paliek DVD ripulis ar 5 gb draiveru, pats tādu nelietoju. Bet zinu ka cilvēks valsts iestādes apkalpo un ripuli bez apstājas liela, jo laika ekonomija.,
tad jau var puslīdz saprast ko murmulē, tikai ņem vērā, ka joprojām ārkārtīgi daudz lietotāju līdz tādai platei kā līdz magelāna mākonim minimumsWuu wrote:Konkrēti manai mātesplatei XP uzreiz strādā internets, un pēcāk caur windows update piedāvā nVidia, Samsung monitora un skaņas kartes draiveri.
Par ko Tu vispār runā? Es kā reiz tagad arī mokos ar to TinyXp (Experience rev 09). Un pričom reatlek? Man ir problēmas ar 3COM. Nešaubos, ka viss pārējais griežas rūkdams, bet šobrīd esmu apstājies pie NIC gļuka un 3 unknown device's iekš Device Manager.foxsk8 wrote:Kāds te par tinyXP ieminējāsReāli standartā uzliekas realtek tīkles draiveris, un viss strādā ok. Ob1 biju ielaidis uz savu tiny sistēmu, teica ka ir ok un visu svarīgo varējām izdarīt, jaunākie softi viss šancē ok, taka ja neesi testējis, nepļurksti.
richijsrichijs wrote:Ha ha un izmatojot tādu propresoru pakalpojumus lietotājs dabū savā īpašumā virusainu pārbāztu os ar visu nevajadzīgo, nemaz nerunājot par os legalitāti
Manas pārdomas: tikai tīru instalāciju + nlite un kādu lielo draiveru diskubet nekādās black editon, zver dvd u.c brīnumus... čakars lielāks, bet vismaz nebremzējoša os