Pastāstiet man lūdzu par CACHE
Moderatori:janis.wd, Vecākie lietotāji
tātad lasu visādus rekstus par cpu slaīdzināšanām (piem ieksh tomshardware) un liela daļa cpu ir ar 2mb cache un ar 8 ir spēles un dažādas programmas kur nedaudz izpaužas pārākums ir kur neizpaužas (tieši salīdzinot diezgan līdzīgus cpu kā piem. atlonu otro 630 un phenomu arī otro 925-to) tātad kā jūs domājat man ir svarīga jeb svarīgs tas/tā cache ja es neesmu nekāds autocada speciālists jeb mākslinieks - vienkāršs useris tā teikt ja ne tagad varbūt nākotnē?????
Amd Athlon II X4 620, GTA4 benchmark testos uzrādīja 48% procesora noslodzi. Nedaudz zaudējot fps, brīvi spēlējas 800 mHz režīmā. Bet tas protams ir atkarīgs no tā vai pats proces māk lietot visus kodolus.
Ja protams budžets atļauj un ir idejas kā to spēku pielietot, ņem phenomu :] Atšķirība starp Athlonu 620 un Phenomu 925 spēlējot spēles būs ne vairāk kā 5-7 fps.
Ja protams budžets atļauj un ir idejas kā to spēku pielietot, ņem phenomu :] Atšķirība starp Athlonu 620 un Phenomu 925 spēlējot spēles būs ne vairāk kā 5-7 fps.
- RicoPico
- Vecākais lietotājs
- Atbildes:2311
- Pievienojies:12:54 / 9. Jan, 2009
- Reputācija:0
- Atrodas:Jūrmala/Rīga
Cienītais wuu. Ob1 vienu postu pirms tevis jau skaidri un gaiši uzrakstija, ka spēlēm galvenais ir videokarte (uz tās esošo mikroprocesoru skaits, joslas platums atmiņa utt. kas pa lielākai tiesai nosaka fps), un procesors paliek otrajā plānā. A Tu visu ņem, sagriez kājām gaisā.
3GHz takts frekvences viļņa garums ir 10cm