Kâ jûs domâjat ar kâdu CPU darbinât savu datoru (saprotu, ka mâtesplate visam pamatâ)?
Un kâ jûs domâja kâda varçtu bût datora komplektâcija uz 280-300 Ls , ja pçrk tikai Mainboard, CPU, RAM, Video.
Lûdzu atsaucieties!
K
Moderatori:janis.wd, Vecākie lietotāji
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes:5080
- Pievienojies:12:33 / 22. Feb, 2007
- Reputācija:0
- Atrodas:Liepāja, www.notepad.lv
NU es saku tâ AMD ir jau nokrituðâs cenas dualajiem. un man nevajag datoru super-puper jaudîgu, lai zipinâtu neþçlîgâs spçles, vienkârði vajag mainît datoru uz kko jaunu un spçcîgu. Un cik zinu dators stellçts no AMD un ATI bûtu lçts un pietiekoði jaudîgs manâm prasîbâm. Vienkârði gribu dzirdçt viedokïus. Paldies, ka vismaz kâds kaut ko pasaka, tas man noder.
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!
Nû... Par tâm video kartçm ir cita runa! Tur jau ir grûtâk pateikt ATI vai ko citu.
Es tomçr vienmçr bûðu par Intel procesoriem. Jo fakts, ka viòi jau no paða sâkuma rûpçjâs par klientiem (pret nodegðanas ierîce, celeron), ir laba zîme. Celeronam ir spçks
Bûtu man tagad lieki 300ls, òemtu kompi, ar 775 slotu un kaut kâdu Celeron uz 2ghz! Un DAUDZ RAM
Es tomçr vienmçr bûðu par Intel procesoriem. Jo fakts, ka viòi jau no paða sâkuma rûpçjâs par klientiem (pret nodegðanas ierîce, celeron), ir laba zîme. Celeronam ir spçks
Bûtu man tagad lieki 300ls, òemtu kompi, ar 775 slotu un kaut kâdu Celeron uz 2ghz! Un DAUDZ RAM