Mele2 vs. Tele2

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Reputācija: 0
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Mele2 vs. Tele2

Post no samurajs » 25 Nov 2009, 19:28

Tele2 uzbāzīgās reklāmas kampaņas izraisījušas plašu sabiedrības masu neapmierinātību, un ir kļuvušas par iemeslu jaunas interneta vietnes MELE2 atvēršanai.
Kā sastāv ar Tele2 pakalpojumu kvalitāti - neņemos spriest, jo nesadarbojos ar šo operatoru. Bet pasmieties jau esot veselīgi... :)

Image
Image

Mopsis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 113
Pievienojies: 06 Nov 2009, 17:19

Post no Mopsis » 25 Nov 2009, 19:55

Atblastu, pats protestējot pāriešu uz o-karti vai kur citur.

TokRa
Mrs. Positivus
Atbildes: 893
Pievienojies: 22 Feb 2009, 09:42
Atrodas: Rīga

Post no TokRa » 25 Nov 2009, 20:01

Regulāri izmantoju Apzeltīto Asaciņu maksas īsziņām.
Jautājumi? Komentāri? Sazinies: +371 22077022
Kvalitatīvs hostings par saprātīgu cenu: Valsts.Lv
Bezmaksas e-pasts visiem: GW.Lv

Wuu
E-žurnālists
Atbildes: 2918
Pievienojies: 23 Aug 2008, 10:32

Post no Wuu » 25 Nov 2009, 20:12

Man gan nez kāpēc tas pilnīgi un galīgi vienalga. Atceros par tele 2 (un meteorītu) tikai kad šitas reklāmas redzu un pēc 2 sekundēm pilnīgi aizmirstu, jo pilnīgi un galīgi nep**s... :]
Image

EzgaJups
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 9
Pievienojies: 20 Mar 2009, 00:05

Post no EzgaJups » 25 Nov 2009, 21:52

Kā tik mele2 ar neizrādas kāda akcija ( kautvai lapas radītāja pašreklāmas akcija )
Все будит хорошо! Особенно будильник.

kaqp
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 545
Pievienojies: 13 Aug 2007, 20:08

Post no kaqp » 25 Nov 2009, 22:44

Un tas nebūtu nekāds pārsteigums, cilvēks tā vai tā nesapratīs der viņam tas vai nē, kamēr pats nepamēģinās... Tele2 panāk to ka par viņu runā.

dzhonsons
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 820
Pievienojies: 23 Apr 2007, 21:30

Post no dzhonsons » 25 Nov 2009, 22:55

krizterzB wrote:Atblastu, pats protestējot pāriešu uz o-karti vai kur citur.
Pret ko protestē? Kāpēc?

P.S. Tā lapa sucks.
Last edited by dzhonsons on 25 Nov 2009, 22:59, edited 1 time in total.

Evers
Vecākais lietotājs
Atbildes: 4340
Pievienojies: 11 Feb 2009, 15:13

Post no Evers » 25 Nov 2009, 22:57

Baigi man vajag to tele2, man personīgajam telefonam iekšā okarte - 5. atlaižu līmenis + mūsējais = 2 santīmi minūtē LMT tīklā, tenkas ar Šmēm nesitu, atliektiem galiem pa piečuku var mēnesi novilkt, pat vairāk, uz tele2 ļooti reti jāzvana.

drunk_lizard
Mr. Positivus
Atbildes: 1892
Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09

Post no drunk_lizard » 25 Nov 2009, 23:03

lmt spirinaas, mhhh
sjon sanjeemu web zinju par akciju...
tjipa paarluuka zinja.
no lmt, kaut gan telefonam NEBIJA piesleegts webs.

lmt IR lielaaki scukas kaa juus domaajat, mhhh
**dritvai kociņ** ta deg...

TokRa
Mrs. Positivus

Post no TokRa » 25 Nov 2009, 23:14

Izklausās pēc wap push ziņas.

Istenībā to ikviens ar gammu var nosūtīt. E-pasta / balss pasta / faksa paziņojumu arī :)

WerNeo
Lietpratējs
Atbildes: 1805
Pievienojies: 14 Aug 2007, 01:27

Post no WerNeo » 25 Nov 2009, 23:34

hmm... Tele2 aktivitātes? Meteoriitu noviltoja... un viss... tālāk viņus reklamē pati tauta. Arī te! :)

Pārējo reklāmu ziņā, tādi paši kā citi!

TokRa
Mrs. Positivus

Post no TokRa » 25 Nov 2009, 23:43

Meteorists — persona, kas spiež veikt numura portāciju uz Tele2 tīklu, nepakļaušanās gadījumā draudot ar meteorīta nokrišanu (nomešanu) numura lietotāja pagalmā.

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 25 Nov 2009, 23:47

Tu lieto kaut ko stiprāku par alkoholu! :)

drunk_lizard
Mr. Positivus

Post no drunk_lizard » 25 Nov 2009, 23:48

iesaku uzzinaat ko noziimee termins "metioritisms" mediciinaa :>
un vispaari!
Image
Last edited by drunk_lizard on 25 Nov 2009, 23:52, edited 1 time in total.

TokRa
Mrs. Positivus

Post no TokRa » 25 Nov 2009, 23:52

drunk_lizard
Nepatīkama, gaisu piesārņojoša parādība ar asu smaku, kas rodas meteoristu uzdarbošanās procesā.

P.S. Vai papildu ikoniņas mobtela ekrānā ir parādījušās?

drunk_lizard
Mr. Positivus

Post no drunk_lizard » 25 Nov 2009, 23:53

TokRa, skatiit augstaak, mhhhh

TokRa
Mrs. Positivus

Post no TokRa » 25 Nov 2009, 23:54

Māksla :)

aoma
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2601
Pievienojies: 25 Apr 2007, 12:47
Atrodas: LV

Post no aoma » 26 Nov 2009, 12:16

Reklāma kā tāda jau ir samērā smirdīgs pasākums, kā to māca jau pati mārketinga teorija :D
pats labākais reklāmas uztveršanas paņēmiens - to ignorēt
viegls rokenrols pa radio

msh
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3460
Pievienojies: 06 Apr 2007, 12:21
Atrodas: Latvija

Post no msh » 26 Nov 2009, 12:56

Man arī par šo visu dziļi pajāt. Jau kaut kādus, hvz, sešus gadus ir zive un viss. Par cik es neļerkstu vienā gabalā, tad haļavnas sarunas es nemeklēju un parasti man kredīts krājas, jo pēc termiņa beigām nākas nopirkt atjaunošanas karti.
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori

daGrevis
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2343
Pievienojies: 06 Feb 2009, 19:00
Atrodas: Rīga, Latvija

Post no daGrevis » 26 Nov 2009, 16:10

Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. /George Carlin/

http://twitter.com/#!/daGrevis
http://last.fm/user/daGrevis
http://ask.fm/daGrevis

http://dagrevis.lv/

shady
Moderators
Atbildes: 5311
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Reputācija: 1

Post no shady » 27 Nov 2009, 12:43

Man šķiet, ka šiem visiem, kas tagad galvu saķēruši lamā tele2, ir bez jebkādas sajēgas par marketingu/reklāmu. Man kā parastam iedzīvotājam šīs reklāmas nemaz netraucē, īstenībā pat piesaista, jo vismaz ar savu sižetu atšķiras no ierastajām, garlaicīgajām reklāmām.
Un visticamāk lielie bļāvēji ir LMT, Bites savervētie ļautiņi, kam kā jau te teica - pakaļa sāk svilt, jo tele2 ir panācis savu:)
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

TokRa
Mrs. Positivus

Post no TokRa » 27 Nov 2009, 13:32

Mele2.lv krievu valodas versijas adrese būs еле2.lv :)

Еле krieviski nozīmē knapi.

KoЯn
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2219
Pievienojies: 18 Jūn 2009, 20:46
Atrodas: Galvaspilsēta

Post no KoЯn » 27 Nov 2009, 17:27

Vai kāds domā tā pat kā es , ka visa šī reklāmas akcija īstenībā pat bija tīri ok , pat saistoša , atšķirībām no tiem mēsliem ko lmt rādija hokeja laikā ?

APOC
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 525
Pievienojies: 05 Feb 2009, 02:51

Post no APOC » 27 Nov 2009, 18:58

Niideejs wrote:Vai kāds domā tā pat kā es , ka visa šī reklāmas akcija īstenībā pat bija tīri ok , pat saistoša , atšķirībām no tiem mēsliem ko lmt rādija hokeja laikā ?
Nē. Kad par to uzzināju patiešām nodomāju, ka tas ir kaut kas fenomenāls, unikāls. Kaut kas tāds, kas notiek samērā reti un pietam tik tuvu. Bija pat doma uz to vietu aizbraukt.
Izrādījās, ka tā bija lēta, aiz neko darīšanas radīta huiņa. Ko PR speciālisti saukā par afigenno pasākumu. Kārtējo reizi tikai pārliecinājos, ka cilvēku **dritvai kociņ** un šaurajai domāšanai nav robežu.

Maris77
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 249
Pievienojies: 10 Dec 2007, 21:04

Post no Maris77 » 27 Nov 2009, 19:14

Niideejs wrote:Vai kāds domā tā pat kā es , ka visa šī reklāmas akcija īstenībā pat bija tīri ok , pat saistoša , atšķirībām no tiem mēsliem ko lmt rādija hokeja laikā ?
Reklāma ir reklāma, man arī nekādu pretenziju pret to meteorītu nav. Latvieši jau tāda mazohistu nācija, vienmēr viss ko paši izdomā ir slikti un sevi visu laiku šausta. Kāds sliktums radās no tās kampaņas? Tikai pozitīvisms, visi bija priecīgi, visos pasaules ziņu portālos rādija Latviju. Mazsalacas krogos un veikalos bija pamatīgs pieplūdums. Vienu dienu neviens nedomāja par krīzi. :) Pats lietoju ZZ un turpināšu lietot.

Lielajiem nosodītājiem iesaku šo brīnumu palasīt un padomāt, kāpēc esam tik stulbi un nesaprotam jokus.

http://www.apollo.lv/portal/news/articles/186783

APOC
Reģistrēts lietotājs

Post no APOC » 27 Nov 2009, 19:57

Maris77 wrote:
Reklāma ir reklāma, man arī nekādu pretenziju pret to meteorītu nav. Latvieši jau tāda mazohistu nācija, vienmēr viss ko paši izdomā ir slikti un sevi visu laiku šausta. Kāds sliktums radās no tās kampaņas? Tikai pozitīvisms, visi bija priecīgi, visos pasaules ziņu portālos rādija Latviju. Mazsalacas krogos un veikalos bija pamatīgs pieplūdums. Vienu dienu neviens nedomāja par krīzi. :) Pats lietoju ZZ un turpināšu lietot.

Lielajiem nosodītājiem iesaku šo brīnumu palasīt un padomāt, kāpēc esam tik stulbi un nesaprotam jokus.

http://www.apollo.lv/portal/news/articles/186783
Apsveicu Mazsalacu ar krogu, veikalu apmeklētāju pieplūdumu. BET, ir lietas par kurām nejoko! Ir lietas uz kurām cilvēki skatās un izturas pavisam savādāk. Meterotīts, dabas kataklizmas, cilvēka veselība, u.t.t. ir tēmas par kurām nekad nedrīkst jokot! Jo tā ir reāla lieta, kas var mūs visus piemeklēt un ne no tās labākās puses.

Protams, viedokļi dalās un tas tā ir visur un vienmēr, bet ir jābūt kaut kādai robežai! Tas, kas tur tika izdarīts, tas nebija kreatīvi, tas bija stulbi. Kreatīvi būtu izveidot milzīgu plakātu ar TELE2 uzrakstu un pakārt to Rīgas televīzijas tornī, lai visi to redzētu. Vot tā būtu reklāma! Bet nevis tas, ko šie izdarīja. Informācijai (internets, radio, TV) mūsdienās ir milzīgs spēks un ietekme, kurā liela daļa civlēku ieklausās un uzticās, jo citu resursu viņiem nav, kas bieži vien var novest pie pārpratuma, un dažādām galējibām. Ar šādām lietām nedrīkst spēlēties! Nedrīkst piedirst ēteru ar visādiem provakatoriskiem mēsliem!

Jā, arī mani parāva uz muļķi, jo atšķirībā no tiem kam par visādiem meteorītiem ir nospļauties man nav. Mani tas interesēja, domāju noticis kaut kas fenomenāls. Izrādās, kāds izdomājis paākstīties un paspēlēties ar cilvēku prātiem.

Kr4, šodien sūdīgs garīgais, gribējās beidzot padiskutēt par šo jautājumu. Savu nostāju nemainīšu un visus kam tas likās "forši" turpināšu uzskatīt par **dritvai kociņ**.
Atcerējos kādu PSRS laika filmu: Links
Kā jau teicu, ir lietas par kurām nejoko, kuras uztver divejādi. Vienam tas liekas afigenna forši, otram pavisam nē...

P.S. Gribētos redzēt sabiedrības reakciju, ja tas atkārtotos, bet šoreiz pa nopietnam. Ja pirmstam bija 50/50, tad šoreiz būtu 100, jo visi to uzskatītu par kārtējo reklāmas triku. Izņemot TELE2 darbiniekus...
Last edited by APOC on 27 Nov 2009, 20:20, edited 1 time in total.

Jaunzems
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3935
Pievienojies: 20 Apr 2008, 12:19

Post no Jaunzems » 27 Nov 2009, 19:59

lapa ciet jau divas dienas :P

jazzer
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 201
Pievienojies: 15 Feb 2008, 14:19
Atrodas: netālu

Post no jazzer » 27 Nov 2009, 21:00

APOC
Pofig, ko tu domā par tiem, kas domā savadāk.
Kapēc par meteorītiem nedrīkst jokot ? Tie ir nosituši vairākus tūkstošus cilvēku ? Cik zināms, uz Zemes katru gadu nokrīt vairākas tonnas dažādu kosmisko mēslu. Nu un ? Svētie akmeņi?
Un tie, kas taisa rimbuļus labības laukos, visādiem lohiem-ufologiem par prieku, arī nedrīkst jokot ?
Es arī pirmajā brīdī noticēju, vēlāk tikai pasmējos par to visu. Apbižotie tā arī staigās tādi visu atlikušo dzīvi.

APOC
Reģistrēts lietotājs

Post no APOC » 27 Nov 2009, 21:09

jazzer wrote:APOC
Pofig, ko tu domā par tiem, kas domā savadāk.
Kapēc par meteorītiem nedrīkst jokot ? Tie ir nosituši vairākus tūkstošus cilvēku ? Cik zināms, uz Zemes katru gadu nokrīt vairākas tonnas dažādu kosmisko mēslu. Nu un ? Svētie akmeņi?
Un tie, kas taisa rimbuļus labības laukos, visādiem lohiem-ufologiem par prieku, arī nedrīkst jokot ? Es arī pirmajā brīdī noticēju, vēlāk tikai pasmējos par to visu. Apbižotie tā arī staigās tādi visu atlikušo dzīvi.
Katram ir tiesības izteikt savu lēmumu, viedokli un pie tā palikt. Pretējā gadījumā nerastos diskusijas un dzīvotu vienā leiputrijā.
Tev mans skaidrojums nav pieņemams, gluži kā man tavs. Tu nesaproti man līdzīgos, gluži kā es nesaprotu un nesapratīšu tādus kā tu.
Peace.

Maris77
Reģistrēts lietotājs

Post no Maris77 » 27 Nov 2009, 21:14

APOC wrote: Apsveicu Mazsalacu ar krogu, veikalu apmeklētāju pieplūdumu. BET, ir lietas par kurām nejoko! Ir lietas uz kurām cilvēki skatās un izturas pavisam savādāk. Meterotīts, dabas kataklizmas, cilvēka veselība, u.t.t. ir tēmas par kurām nekad nedrīkst jokot! Jo tā ir reāla lieta, kas var mūs visus piemeklēt un ne no tās labākās puses.

Protams ir lietas par kurām nejoko, bet kāds tur sakars ar meteorītu. Ar tādām lietām visu laiku joko, reizi mēnesī vismaz parādās ziņas, ka kaut kas ir nokritis, ka ir kādā labības laukā apļi sazīmēti u.t.t. Tāpat mans dotais links, ka starp mums ir citplanētieši. Slavenā Nensija. Ko tie joki ir sliktu nodarījuši? :lala:

APOC
Reģistrēts lietotājs

Post no APOC » 27 Nov 2009, 21:34

Maris77 wrote:Ko tie joki ir sliktu nodarījuši? :lala:
Varbūt mazinājuši cilvēkos ticamību? :wink:

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 27 Nov 2009, 21:47

APOC wrote:
Un līdz šim tu visam akli ticēji, ko uzraksta prese un pasaka TV? :) Arī viņiem ir svarīgs reitings... un jo lielāks skandāls, jo vairāk gatavi žurnālisti noklusēt "neinteresanto patiesību".

APOC
Reģistrēts lietotājs

Post no APOC » 27 Nov 2009, 21:50

WerNeo wrote:
APOC wrote:
Un līdz šim tu visam akli ticēji, ko uzraksta prese un pasaka TV? :) Arī viņiem ir svarīgs reitings... un jo lielāks skandāls, jo vairāk gatavi žurnālisti noklusēt "neinteresanto patiesību".
Kāpēc uzreiz aiziet galējībās? Nē, neticu visam. Bet šim "meteorītam" noticēju, vēl jo vairāk, ka par to rakstīja visi + nakts video, foto. Protams, kā ieraudzīju dienas laikā veiktos uzņēmumus viss uzreiz kļuva skaidrs, ka tā ir pīle. :D

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 27 Nov 2009, 22:19

Ja nemaldos, pirms gada arī tika sacelta trobele par meteorītu, kas ķipa iekritis kaut kādā dīķī un "izkausējis" caurumiņu. Tam arī akli tici līdz šim? Tur Tele2 nebija vainīgi (vismaz es tā ceru). :)

APOC
Reģistrēts lietotājs

Post no APOC » 27 Nov 2009, 22:57

WerNeo wrote:Ja nemaldos, pirms gada arī tika sacelta trobele par meteorītu, kas ķipa iekritis kaut kādā dīķī un "izkausējis" caurumiņu. Tam arī akli tici līdz šim? Tur Tele2 nebija vainīgi (vismaz es tā ceru). :)
Par tādu faktu neesmu dzirdējis. Ja zinātnieki tam dotu apstiprinājumu, ticamus datus, ticētu.
Š ķiet tu pilnīgi un absolūti neiebrauc par ko ir šis stāsts. Vienkārša preses pīle vai reālas situācijas imitācija, ir pavisam dažādas lietas.
Vienkāršai prese lažai, bez pierādījumiem, neviens neticēs. Kāds arī varbūt noticēs.
TELE2 gadījumā tika uztaisīts perfekts teātris, ar tā mirkļa reāliem pierādījumiem, kas nopietni ievilka skatītājus līdz savā uzvedumā. Tikai vēlāk bija skaidrs, ka tas ir bijis safabricējums. Brīdis pirms viss nāca gaismā bija iespaidīgs, daudziem ārkārtīgi interesants (iespējams tev bija pie **dritvai kociņ**) un daudzi patiešām noticēja, ka mūsu mazajā Latvijā ir notikusi šāda neikdienišķa lieta. Ne velti uzmanību pievērsa arī citas valstis. Bet beigu beigās izrādās tas bijis kaut kāds lēts, cilvēkus apmānošs "joks".

Personīgi es šo konkrēto gadījumu par "joku" neuzskatīju un uzzinot, ka notikusi ņirgāšanās, tas mani acīmredzot aizskāra. Un ne tikai mani. Ne velti dažās balsošanās, kas notikušas cilvēku viedokļi dalās ~50/50.
Tevi iepriecināja kreatīvisms un visa šī pēc meteorīta PR smaka. Mani vairāk interesēja zinātniskais faktors, bet tā vietā dabūju ablomu. Tu apmierināts, es nē.

Vēl jautājumi?

Maris77
Reģistrēts lietotājs

Post no Maris77 » 27 Nov 2009, 23:16

Labības laukā Oksfordšīrā parādījusies milzīga medūzas figūra
Figūras atklāšana izraisījusi citplanētiešu meklētāju intensīvu rosīšanos. 250 metrus garā un 60 metrus platā figūra Berikroftas fermas miežu laukā parādījusies pagājušajā nedēļā. Kā skaidroja labības lauku figūru eksperte Kārena Aleksandra, medūzas figūra šādā veidā parādījusies pirmo reizi. "Parasti laukos redzēti dažādi riņķi, reizēm tauriņu vai putnu formas, bet šī ir pirmā medūzas formas labības lauka figūra pasaulē," apgalvoja Aleksandra.

Ko Tu nesatraucies par šo zinātnisko faktoru? :) Vai par šo?

Kāds britu tabloīda The Sun lasītājs apgalvo, ka, programmā Google Earth aplūkojot no pavadoņa uzņemtos attēlus, viņam izdevies saskatīt Nesiju – leģendāro briesmoni, kas it kā mitinās Skotijas ezerā Lohnesā.

Tādu demagoģiju es vēl nebiju dzirdējis:

"Varbūt mazinājuši cilvēkos ticamību?"

Tu vispār saprati ko pateici? Katru dienu pa TV tiek melots tiešām par lietām, par ko nejoko, teiksim pensijām, bērnu pabalstiem, Irākas kodolieročiem ar ko viņi pasauli taisījušies iznīcināt. Bet Tu pasaki, ka bedre mežā ir mazinājusi cilvēku ticību. Tak nolaidies uz zemes un padomā kas ir dzīvē svarīgs un kas nē.

shady
Moderators

Post no shady » 27 Nov 2009, 23:21

+1
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

APOC
Reģistrēts lietotājs

Post no APOC » 27 Nov 2009, 23:45

Savu skatu par šo situāciju esmu augstākminētajos postos uzrakstījis. Vari oponēt un celt gaismā savas pērles cik vien daudz un ilgi gribi. Man par šo lietu ir savs skatījums un viedoklis pie kura arī palikšu. Un tava ņirgāšanās manas domas nemainīs.
Maris77 wrote:Tādu demagoģiju es vēl nebiju dzirdējis:
"Varbūt mazinājuši cilvēkos ticamību?"
Atvaino, par kādu demagoģiju tu runā? Tas ir reāls uzticēšanās faktors, kurš tiek grauts maldinot un melojot.

Runa ir par konkrēto "Meteorīta" gadījumu, kuram es noticēju, bet rezultātā tiku maldināts. Visādas pensijas, Lohnesas ezera briesmoņus nevajag te pīt iekšā. Brīnums, ka vēl 911 nepieminēji.

Ja tev ir cits viedoklis par visu šo, man tikai prieks.

Maris77
Reģistrēts lietotājs

Post no Maris77 » 28 Nov 2009, 00:10

Es arī noticēju meteorītam, bet nu kas par to? Tā ir bedre pļavā. 80% no visām ziņām pasaules un Latvijas ziņu portālos ir klaji meli. Un lielākā daļa tam visam notic, lūk tā ir ticamības graušana. Nevis joks, kas atklājās nākamajā dienā. :) Ir daudz svarīgākas lietas par ko nedrīkstētu melot, bet kur tiek melots. Rīdzinieki noticēja Š leseram, domā tas ir normāli, ko viņš tagad dara? Tā jau Rīgai ir bankrots, viņš vēl vienu Pasaulē daŠ—gāko tiltu taisās būvēt. Krievi ticēja un tic Ušakovam, domā savs džeks, bet šis delegācijā uz Maskavu paņem tikai latviešu uzņēmējus, nav ticamības graušana? Bet te tādu skandālu sacēla par kaut kādu bedri. Tu jau sāc kā mūsu ministre Mūrniece, kas bedri sauc par kriminālnoziegumu, bet laikā kad palielinās noziedzība pati slēdz Policijas akadēmiju.

TokRa
Mrs. Positivus

Post no TokRa » 28 Nov 2009, 00:42

Maris77 wrote:Es arī noticēju meteorītam, bet nu kas par to?
Man prātā neienāca, ka tas ir teātris, taču ļoti brīnījos par seismotrieciena neesamību, kuram pavisam noteikti vajadzēja būt.

shadowmen
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 585
Pievienojies: 06 Jūl 2009, 01:27

Post no shadowmen » 28 Nov 2009, 23:24

ja kadam besi varoni.lv tad var ieiet papetit varoniem.lv Nju kadam humora izjuta strada...domaju daudzi kludas pec seit ir iegajushi....
Un traka kirzaka beidz aizstavet gotinju un liec nju mieru lmt...
Whiskey for my men, beer for my horses!

shady
Moderators

Post no shady » 01 Dec 2009, 20:22

He, he, re kas notiek Tele2 meteorīta akcijas laikā:
Image

Aldis
E-žurnālists
Atbildes: 5084
Pievienojies: 21 Nov 2008, 15:55

Post no Aldis » 02 Dec 2009, 14:13

nestrādāja... bet tagad..
welcome back...

Image
Image Oh My God = OMG
Image Ak Mans Dievs = AMD

dzhonsons
Reģistrēts lietotājs

Post no dzhonsons » 02 Dec 2009, 15:23

Vēljoprojām nekā smieklīga :>

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 04 Dec 2009, 14:36

Tele2 jau kļuvis par nacionālās folkloras objektu; mjā - labāku reklāmu pat grūti iedomāties! :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RKKCLzYPgjI[/youtube]
Image

dzhonsons
Reģistrēts lietotājs

Post no dzhonsons » 04 Dec 2009, 15:22

Murgs kkāds :D

Snorx
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 358
Pievienojies: 24 Nov 2008, 22:25

Post no Snorx » 04 Dec 2009, 17:24

Mjā- tas jau ir slimi, nevis smieklīgi. Gluži kā "letiņu bāleliņi" ar savu modi- dziesmu vārdu mainīšana- jo rupjāk, jo "krutāk"...

aoma
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2601
Pievienojies: 25 Apr 2007, 12:47

Post no aoma » 05 Dec 2009, 07:48

Reklāmu var paciest, kamēr tā nekļūst pārāk uzbāzīga, no vienas puses var saprast, ka katrs operators vēlas visus konkurenta klientus dabūt zem sava logo, bet vai vispirms tomēr nevajadzētu nodrošināt, lai aparatūra, respektīvi tīkls, var to pārslodzi arī izturēt?

Par reklāmas ētiku un atklātu potenciālo klientu krāpšanu nemaz labāk nerunāt, šajā ziņā mūsu valstī vispār ir bezpreģels.
viegls rokenrols pa radio

Pievienot atbildi

Return to “Operātori un Sakari”