Kā sastāv ar Tele2 pakalpojumu kvalitāti - neņemos spriest, jo nesadarbojos ar šo operatoru. Bet pasmieties jau esot veselīgi...

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Nē. Kad par to uzzināju patiešām nodomāju, ka tas ir kaut kas fenomenāls, unikāls. Kaut kas tāds, kas notiek samērā reti un pietam tik tuvu. Bija pat doma uz to vietu aizbraukt.Niideejs wrote:Vai kāds domā tā pat kā es , ka visa šī reklāmas akcija īstenībā pat bija tīri ok , pat saistoša , atšķirībām no tiem mēsliem ko lmt rādija hokeja laikā ?
Reklāma ir reklāma, man arī nekādu pretenziju pret to meteorītu nav. Latvieši jau tāda mazohistu nācija, vienmēr viss ko paši izdomā ir slikti un sevi visu laiku šausta. Kāds sliktums radās no tās kampaņas? Tikai pozitīvisms, visi bija priecīgi, visos pasaules ziņu portālos rādija Latviju. Mazsalacas krogos un veikalos bija pamatīgs pieplūdums. Vienu dienu neviens nedomāja par krīzi.Niideejs wrote:Vai kāds domā tā pat kā es , ka visa šī reklāmas akcija īstenībā pat bija tīri ok , pat saistoša , atšķirībām no tiem mēsliem ko lmt rādija hokeja laikā ?
Apsveicu Mazsalacu ar krogu, veikalu apmeklētāju pieplūdumu. BET, ir lietas par kurām nejoko! Ir lietas uz kurām cilvēki skatās un izturas pavisam savādāk. Meterotīts, dabas kataklizmas, cilvēka veselība, u.t.t. ir tēmas par kurām nekad nedrīkst jokot! Jo tā ir reāla lieta, kas var mūs visus piemeklēt un ne no tās labākās puses.Maris77 wrote:Reklāma ir reklāma, man arī nekādu pretenziju pret to meteorītu nav. Latvieši jau tāda mazohistu nācija, vienmēr viss ko paši izdomā ir slikti un sevi visu laiku šausta. Kāds sliktums radās no tās kampaņas? Tikai pozitīvisms, visi bija priecīgi, visos pasaules ziņu portālos rādija Latviju. Mazsalacas krogos un veikalos bija pamatīgs pieplūdums. Vienu dienu neviens nedomāja par krīzi.Niideejs wrote:Vai kāds domā tā pat kā es , ka visa šī reklāmas akcija īstenībā pat bija tīri ok , pat saistoša , atšķirībām no tiem mēsliem ko lmt rādija hokeja laikā ?Pats lietoju ZZ un turpināšu lietot.
Lielajiem nosodītājiem iesaku šo brīnumu palasīt un padomāt, kāpēc esam tik stulbi un nesaprotam jokus.
http://www.apollo.lv/portal/news/articles/186783
Katram ir tiesības izteikt savu lēmumu, viedokli un pie tā palikt. Pretējā gadījumā nerastos diskusijas un dzīvotu vienā leiputrijā.jazzer wrote:APOC
Pofig, ko tu domā par tiem, kas domā savadāk.
Kapēc par meteorītiem nedrīkst jokot ? Tie ir nosituši vairākus tūkstošus cilvēku ? Cik zināms, uz Zemes katru gadu nokrīt vairākas tonnas dažādu kosmisko mēslu. Nu un ? Svētie akmeņi?
Un tie, kas taisa rimbuļus labības laukos, visādiem lohiem-ufologiem par prieku, arī nedrīkst jokot ? Es arī pirmajā brīdī noticēju, vēlāk tikai pasmējos par to visu. Apbižotie tā arī staigās tādi visu atlikušo dzīvi.
Protams ir lietas par kurām nejoko, bet kāds tur sakars ar meteorītu. Ar tādām lietām visu laiku joko, reizi mēnesī vismaz parādās ziņas, ka kaut kas ir nokritis, ka ir kādā labības laukā apļi sazīmēti u.t.t. Tāpat mans dotais links, ka starp mums ir citplanētieši. Slavenā Nensija. Ko tie joki ir sliktu nodarījuši? :lala:APOC wrote: Apsveicu Mazsalacu ar krogu, veikalu apmeklētāju pieplūdumu. BET, ir lietas par kurām nejoko! Ir lietas uz kurām cilvēki skatās un izturas pavisam savādāk. Meterotīts, dabas kataklizmas, cilvēka veselība, u.t.t. ir tēmas par kurām nekad nedrīkst jokot! Jo tā ir reāla lieta, kas var mūs visus piemeklēt un ne no tās labākās puses.
Kāpēc uzreiz aiziet galējībās? Nē, neticu visam. Bet šim "meteorītam" noticēju, vēl jo vairāk, ka par to rakstīja visi + nakts video, foto. Protams, kā ieraudzīju dienas laikā veiktos uzņēmumus viss uzreiz kļuva skaidrs, ka tā ir pīle.WerNeo wrote:Un līdz šim tu visam akli ticēji, ko uzraksta prese un pasaka TV?APOC wrote:Varbūt mazinājuši cilvēkos ticamību?Maris77 wrote:Ko tie joki ir sliktu nodarījuši? :lala:Arī viņiem ir svarīgs reitings... un jo lielāks skandāls, jo vairāk gatavi žurnālisti noklusēt "neinteresanto patiesību".
Par tādu faktu neesmu dzirdējis. Ja zinātnieki tam dotu apstiprinājumu, ticamus datus, ticētu.WerNeo wrote:Ja nemaldos, pirms gada arī tika sacelta trobele par meteorītu, kas ķipa iekritis kaut kādā dīķī un "izkausējis" caurumiņu. Tam arī akli tici līdz šim? Tur Tele2 nebija vainīgi (vismaz es tā ceru).
Atvaino, par kādu demagoģiju tu runā? Tas ir reāls uzticēšanās faktors, kurš tiek grauts maldinot un melojot.Maris77 wrote:Tādu demagoģiju es vēl nebiju dzirdējis:
"Varbūt mazinājuši cilvēkos ticamību?"