Opera 10.20 - ar pilnu jaudu uz priekšu!
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
@rajah Dreamvāvere ir for pussy`s
@migors dragonfly parsit firebug kvai tajā ziņā ka DF praktiski nekļūdās. Nekad! Pie tam Operai sourci var labot no View source. Tieši tā kā azazul teica - ja neproti, tas nepadara rīku par sliktu.
@migors dragonfly parsit firebug kvai tajā ziņā ka DF praktiski nekļūdās. Nekad! Pie tam Operai sourci var labot no View source. Tieši tā kā azazul teica - ja neproti, tas nepadara rīku par sliktu.
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
- Reputācija: 0
heh...
visaadi mazi priduroki
kaukaataa...
visaadi mazi priduroki
kaukaataa...
Anubisa sods ir neizbeegams!
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
Pati labākā Operas īpašība ir tā, ka ja to ievaigas uzlikt uz Linuxa, var jau laicīgi novilkt deb paku, ko zibenīgi var uzmest, nebakstoties pa konsoli un negānot savu lēno internetu, nevis kā FF, kas piedāvā tikai kaut kādu grebannaju taras paku, kur iesācējam jaiziet veseli kursi, kamēr izštuko, kā to piedabūt darboties.
Ja šitā kāds autoražotājs sadomātu par piemēru klaņus un virzuļus dot līdzi maisiņā, lai braucējs ieskrūvē pats, ātri tad gan viņš bankrotētu.
Ja šitā kāds autoražotājs sadomātu par piemēru klaņus un virzuļus dot līdzi maisiņā, lai braucējs ieskrūvē pats, ātri tad gan viņš bankrotētu.
viegls rokenrols pa radio
aoma, tad kapēc visu laiku Opera tiek salīdzināts ar ff nevis ar pagalmā stāvošo opeli? Jei bog, da man pie **dritvai kociņ** kas operai jauns, ja mani tas neinteresē, un man pie **dritvai kociņ** ar ko labaka vai sliktāka ir opera, jo es to nelietoju un zinu, ka prieks manis tas nav labākais pārlūks.
P.S.- firefox uz linux instalējas šādi- novelc tar paku- labais peles taustiņs, un extract kvai home irektorijā vai uz desktop vai da jebkur... un spiežam uz firefox faila... un viss notiek
pat parole nav jāvada ieksā.
P.P.S- jaizmeģina vai opera tagad uz linukša spēj noturēties ilgak par 30 min bez neviena kļudas paziņojuma
P.P.P.S- Opera ražo ļoti labu mobilo pārluku, to gan lietoju savā tālrunī.
P.S.- firefox uz linux instalējas šādi- novelc tar paku- labais peles taustiņs, un extract kvai home irektorijā vai uz desktop vai da jebkur... un spiežam uz firefox faila... un viss notiek
P.P.S- jaizmeģina vai opera tagad uz linukša spēj noturēties ilgak par 30 min bez neviena kļudas paziņojuma
P.P.P.S- Opera ražo ļoti labu mobilo pārluku, to gan lietoju savā tālrunī.
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
- Reputācija: 0
es laikam īsti neiebraucu, ko Tu biji domājis ar svešo lietu, bet whatever. Anyway - cik tukšai dzīvei ir jābūt, lai uztrauktu kādu browseri lieto kaut kāds cilvēks otrā valsts galā? O_ooģiski, kamēr sveša lieta, tikmēr liekas atbaidoša, bet pretinieks taču ir jāpazīst, lai varētu sakaut ar paša ieročiem
hmm, kas tur ko nesaprast? Jebkas, ko paņem rokās pirmoreiz, liekas atšķirīgs no pierastā, sākumā radīsies pat noraidoša attieksme, jo kaut kas vienmēr būs savādāk, ne pierastajās vietās, arī lietošanas paņēmieni atšķirsies, vienalga, vai tā ir OS, interneta pārlūks vai automašīna.Staļins wrote: es laikam īsti neiebraucu, ko Tu biji domājis ar svešo lietu, bet whatever. Anyway - cik tukšai dzīvei ir jābūt, lai uztrauktu kādu browseri lieto kaut kāds cilvēks otrā valsts galā? O_o
Un mani nesatrauc, ko katrs lieto, vienkārši interesanti pavērtēt viedokļu atšķirības.
viegls rokenrols pa radio