Ka es varu uninstalet vinu neskarot Xp ?
es vinu uzmetu uz D diska kur man ir visi Xp svarigie faili , jo lai dzesot linux ara nepazaudeju visus vajadzigos failus no D diska ???
HELP
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Lasīju pāris reizes, bet vienalga nesaprotu šo teikumu. Standarta latviešu valodā tas nozīmē, ka tu uzinstalēji ubunta pa virsu xp partīcijai?korneliJs wrote: es vinu uzmetu uz D diska kur man ir visi Xp svarigie faili , jo lai dzesot linux ara nepazaudeju visus vajadzigos failus no D diska ???
"XP Patrīcija" ir jauna Windows versija?prusaks wrote:Lasīju pāris reizes, bet vienalga nesaprotu šo teikumu. Standarta latviešu valodā tas nozīmē, ka tu uzinstalēji ubunta pa virsu xp patrīcijai?korneliJs wrote: es vinu uzmetu uz D diska kur man ir visi Xp svarigie faili , jo lai dzesot linux ara nepazaudeju visus vajadzigos failus no D diska ???
Sāksim ar to, ka ar burtiem partīcijas apzīmē pa lielam tikai windows/dos, līdz ar to linux nu patiešām neatrodas uz "D" diska, bet nu tas tā...es vinu uzmetu uz D diska
Un tagad visi sāksim minēt, kā rakstīs pēc 200 gadiem... un katrs savā versijā? Ja tagad pieņemts tā, tad raksti tā.Evers wrote:Nu šis gadījums vēl jā, bet ir gadījumi, kad piekasās tā, itkā tiešām būtu latviešvalodas skolotājs ar kompleksiem.
P.S Valodu veido tauta nevis noteikumi mācību grāmatās, kā taua runā/raksta un attiecīgi saprot otru cilvēku, tāda valoda un tā mainās. Pēc 200 gadiem varbūt ķirzaktranslits būs officiāla LV rakstība.
Kļūdies, ņemot vērā notikumus pasaulē, pēc 200 gadiem rakstīsim šādi: الخطأ Ùيضوء التطورات Ø§Ù„ØØ§ØµÙ„Ø© Ùيالعالم ØŒ بعد 200 عاما ØŒ كتابة ما يلي: , vai drīzāk šādi: Sai trong ánh sáng cá»§a sá»± phát triển trên thế giá»›i, sau 200 năm, viết như sau:Evers wrote: Pēc 200 gadiem varbūt ķirzaktranslits būs officiāla LV rakstība.![]()
:warn: :warn: :warn:WerNeo wrote:Evers. Tu zini, cik par šādiem teikumiem, kādi ir topika autoram, latviešu valodas skolotāja ieliktu? Liktu apēst lapu un iemestu ar ķieģeli(par atzīmi pat nerunāsim).
Te nav runa par viena komatiņa trūkumu (pat garumzīmes piedotu un komatus, ja vien kaut cik pacenstos cilvēks)! Te ir runa par analfabētismu. Cilvēks uzrakstījis pilnīgi auzās un vēl "bļaustās" pretī, kad kāds aizrāda.
P.S. E-žurnalistam patiesi Samurajs nav uzrakstījis par noteikumiem pietiekoši skaidri un saprotami.. Jeb tā ir vienkārši necieņa foruma noteikumiem?
visai nožēlojami....korneliJs wrote:Saprastu, ja manā rakstībā katrā vārdā būtu kads lieks burts un nesaprotams, [s]un[/s] neizlasāms teksts?, tad es saprastu, ka esmu sarakstijis muļkības :lala: :devil: