Ubuntu Uninstal

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

korneliJs
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 61
Pievienojies: 27 Nov 2009, 00:03
Reputācija: 0

Ubuntu Uninstal

Post no korneliJs » 27 Nov 2009, 19:12

man ir tada fica karoc pa maz vietas atstaju linuxam un sis nevarej visus driverus noka4at , tgd sledzot ieksa man vins parada tik ielagoties un melnu ekranu peles kursors ir redzams bet vairs nekas nenotiek esmu izmieginajies visadi bet nekdigi netieku vairs ieksa.
Ka es varu uninstalet vinu neskarot Xp ?
es vinu uzmetu uz D diska kur man ir visi Xp svarigie faili , jo lai dzesot linux ara nepazaudeju visus vajadzigos failus no D diska ???
HELP :(

Andress
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 567
Pievienojies: 13 Jūl 2009, 15:31

Post no Andress » 27 Nov 2009, 19:20

Tagad vēlreiz, literāli pareizi, ar garumzimēm, pieturzīmēm un visām tehniskajām detaļām. :) Paldies!

P.S POK3POK3POK3ONELEV111111N
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?

korneliJs
Reģistrēts lietotājs

Post no korneliJs » 27 Nov 2009, 19:26

ja nemaki lasit nav mana dala ;)
vell gribesi lai pareiz salieku komatus utt. vnk uz atro rakstu un vis

WerNeo
Lietpratējs
Atbildes: 1805
Pievienojies: 14 Aug 2007, 01:27

Post no WerNeo » 27 Nov 2009, 19:38

Ja nemāki rakstīt, ej izglītoties, nevis nejūties vainīgs.

shady
Moderators
Atbildes: 5311
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Reputācija: 1
Atrodas: Rīga

Post no shady » 27 Nov 2009, 19:58

Es ar īsti nesapratu, kas tev tur notiek un kristāla bumba nav pie rokas, bet ar gParted saved kārtībā sev failsistēmas un kaut ar Super Grub disku salabo sev windas startēšanos (ja tev winda ir uzlikta un nav nodzēsta). Ja ir nodzēsta, tad uzliec pa jaunu.
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

Evers
Vecākais lietotājs
Atbildes: 4340
Pievienojies: 11 Feb 2009, 15:13

Post no Evers » 27 Nov 2009, 20:35

da ko jūs piesienaties gramatikai, tāds pedantisms raksturīgs tikai gejiem, jāiet attīstīt savu smadzeni, ja nespēj izanalizēt un saprast ne tik pareizi uzrakstītu tekstu. Es, piemēram, visu korneliJs rakstīto tekstu sapratu un pretenziju nav par to, ka tur nav komatu, garumzīmju un vēl kaut kas. Ja nu vienīgi varēja problēmu vēl precīzāk un plašāk izklāstīt.

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 27 Nov 2009, 20:41

e-žurnalistam jau nu vismaz vajadzētu izlasīt noteikumus.

4. Raksti latviski, ar garumzīmēm, un ievērojot gramatikas prasības. Cieni savas valsts valodu! Izņēmuma gadījumā (rakstot no telefona) atļauts lietot arī pareizu translitu.

P.S. Geji tev pāri nodarījuši, ka viņus lamā foruma noteikumu ievērotāju vārdā..?
Last edited by WerNeo on 27 Nov 2009, 20:45, edited 1 time in total.

prusaks
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 262
Pievienojies: 26 Feb 2007, 20:34

Re: Ubuntu Uninstal

Post no prusaks » 27 Nov 2009, 20:44

korneliJs wrote: es vinu uzmetu uz D diska kur man ir visi Xp svarigie faili , jo lai dzesot linux ara nepazaudeju visus vajadzigos failus no D diska ???
Lasīju pāris reizes, bet vienalga nesaprotu šo teikumu. Standarta latviešu valodā tas nozīmē, ka tu uzinstalēji ubunta pa virsu xp partīcijai?
Last edited by prusaks on 27 Nov 2009, 20:57, edited 1 time in total.

WerNeo
Lietpratējs

Re: Ubuntu Uninstal

Post no WerNeo » 27 Nov 2009, 20:46

prusaks wrote:
korneliJs wrote: es vinu uzmetu uz D diska kur man ir visi Xp svarigie faili , jo lai dzesot linux ara nepazaudeju visus vajadzigos failus no D diska ???
Lasīju pāris reizes, bet vienalga nesaprotu šo teikumu. Standarta latviešu valodā tas nozīmē, ka tu uzinstalēji ubunta pa virsu xp patrīcijai?
"XP Patrīcija" ir jauna Windows versija?

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 27 Nov 2009, 20:50

Bla bla bla....

Pats +/- ievēroju automātiski (atkarīgs no garastāvokļa u.c. apstākļiem), bet piedomāju gramatikai tikai rakstus veidojot. Rakstiem ir jābūt pareiziem, toties i tad vēl nav jābrēc, ja rakstā kāda nepilnība uzradusies,
neaizstāvu Datuvi, bet tie, kas tur brēc, ka rakstā kādā vietā trūkst komatiņš, vai locījums nav pareizs, ir vienkārši klauni. Paskatoties tur pie katra otrā raksta pieķēzīts, lai gan es pat neko nemanu, sviests.

Forums vispār paredzēts bazaram, nevis krāna staipīšanai - kurš Latviešu valodu ar sekmīgāku atzīmi nolicis.

shady
Moderators
Atbildes: 5311
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Reputācija: 1

Post no shady » 27 Nov 2009, 20:53

Uzskatu, ka esmu atbildējis uz topika tēmu, jo neko sīkāk nevaru pateikt, jo nav skaidri pateikts, kas un kā ir instalēts/dzēsts utt...
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

prusaks
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 262
Pievienojies: 26 Feb 2007, 20:34

Post no prusaks » 27 Nov 2009, 20:56

WerNeo

XP partīcija, tev laikam drukāšana un latviešu valoda skolā vislabāk ir padevusies.

Par tēmu. Cik es sapratu, viņš ir uzinstalējis linuxu pa virsu windows un tagad grib tikt atpakaļ pie windows.

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 27 Nov 2009, 20:59

Evers. Tu zini, cik par šādiem teikumiem, kādi ir topika autoram, latviešu valodas skolotāja ieliktu? Liktu apēst lapu un iemestu ar ķieģeli(par atzīmi pat nerunāsim).

Te nav runa par viena komatiņa trūkumu (pat garumzīmes piedotu un komatus, ja vien kaut cik pacenstos cilvēks)! Te ir runa par analfabētismu. Cilvēks uzrakstījis pilnīgi auzās un vēl "bļaustās" pretī, kad kāds aizrāda.

P.S. E-žurnalistam patiesi Samurajs nav uzrakstījis par noteikumiem pietiekoši skaidri un saprotami.. Jeb tā ir vienkārši necieņa foruma noteikumiem?

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 27 Nov 2009, 21:15

Nu Evers laikam uzskata, ka tikai raksti jāraksta gramatiski pareizi; forumā laikam var ākstīties, cik lien, un apsmiet savu dzimto valodu?
Kauns.
Image

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 27 Nov 2009, 21:53

Nu šis gadījums vēl jā, bet ir gadījumi, kad piekasās tā, itkā tiešām būtu latviešvalodas skolotājs ar kompleksiem.

P.S Valodu veido tauta nevis noteikumi mācību grāmatās, kā tauta runā/raksta un attiecīgi saprot otru cilvēku, tāda valoda un tā mainās. Pēc 200 gadiem varbūt ķirzaktranslits būs officiāla LV rakstība. :D

Ai man vienalga viss, nošaujiet mani kāds! :warn:
Last edited by Evers on 27 Nov 2009, 22:01, edited 3 times in total.

Mad182
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 903
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
Atrodas: Latvija

Post no Mad182 » 27 Nov 2009, 21:56

es vinu uzmetu uz D diska
Sāksim ar to, ka ar burtiem partīcijas apzīmē pa lielam tikai windows/dos, līdz ar to linux nu patiešām neatrodas uz "D" diska, bet nu tas tā...

Uzraksti, kā īsti tur viss ir instalēts, tad varbūt arī kāds pateiks, ko darīt. Nonesi XP un uzliku linux vai arī instalēji uz blakus partīcijas? Vai arī instalēji no windows ar to mistisko wubi?

drunk_lizard
Mr. Positivus
Atbildes: 1892
Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09

Post no drunk_lizard » 27 Nov 2009, 21:59

НАКУЙ!!!

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 27 Nov 2009, 22:05

Evers wrote:Nu šis gadījums vēl jā, bet ir gadījumi, kad piekasās tā, itkā tiešām būtu latviešvalodas skolotājs ar kompleksiem.

P.S Valodu veido tauta nevis noteikumi mācību grāmatās, kā taua runā/raksta un attiecīgi saprot otru cilvēku, tāda valoda un tā mainās. Pēc 200 gadiem varbūt ķirzaktranslits būs officiāla LV rakstība. :D
Un tagad visi sāksim minēt, kā rakstīs pēc 200 gadiem... un katrs savā versijā? Ja tagad pieņemts tā, tad raksti tā.

Par to "Nu šis gadījums vēl jā, bet ir gadījumi..." Te nav "bet ir gadījumi"! Man vienalga par tiem gadījumiem. Te runājam par šo!

P.S. Tikmēr tu jau mūs esi paspējis apsaukt gan par gejiem, gan par kompleksainiem... kas būs nākošais, par ko mūs apdēvēsi, cienījamais e-žurnālist?

drunk_lizard
Mr. Positivus

Post no drunk_lizard » 27 Nov 2009, 22:08

ФПИСДУ РАКСТАААС КОПАА ;.

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 27 Nov 2009, 22:11

Немулды! Немаци гудриниеку.

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 27 Nov 2009, 22:13

Evers wrote: Ai man vienalga viss, nošaujiet mani kāds! :warn:

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 27 Nov 2009, 22:14

Nu beidz. :) Vēl tikai nesāc draudēt mums ar to, ka griezīsi tūlīt vēnas.

drunk_lizard
Mr. Positivus

Post no drunk_lizard » 27 Nov 2009, 22:15

Мазайс пипукинЬ, нейаай мозгу :>
споим, что я тя введу в ступпорт? :>
поговорим о выоком и белом :>
о белом жирафе? :>

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 27 Nov 2009, 22:20

negriezīšu, bet grauzīšu :D , tā foršāk izklausās, laikam smagā nedēļa dara savu, vajadzēja paņemt kādu paku un noņemt spriedzi, mjā, rīt gan paķerš.

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 27 Nov 2009, 22:26

D_L

"С" буквис теФ пазудис!

Ты меня уже ввел, говоря, что сборная Латвии (по хоккею) не выйдет из группы. Тогда меня еще обзывал наивным... и тип. того. :)

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 27 Nov 2009, 22:33

Vienvārdsakot te neviens nav ne gejs ne **dritvai kociņ** LV učuks, atradās šis tas noglabājies, yay! .......Nav ko trakot, jāiet labāk grīdas lakot.

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 27 Nov 2009, 22:40

Vienvārdsakot, tagad, kad aicini grīdas lakot,
sakot, ka nav ko trakot.. Visi dzer un cer,
ka foruma topika autors nav tomēr tik dumjš,
lai būtu paraugs skumjš visiem ē-žurnālistiem,
kristeriem pī_-_iem un citiem suņukiem, klauniem un auniem.

pum purum
un tagad hiphopīgs piedziedājums

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 27 Nov 2009, 22:44

sūdi nu mūs man,
atkal hiphops skan,
stilīgi kratos dejā,
bet beibes tikai smejās :(

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 27 Nov 2009, 22:59

Kiš pa gultām, zjūpas! Image
Image

m_janis
Lietpratējs
Atbildes: 1095
Pievienojies: 22 Feb 2009, 22:26

Post no m_janis » 27 Nov 2009, 23:11

Evers wrote: Pēc 200 gadiem varbūt ķirzaktranslits būs officiāla LV rakstība. :D
Kļūdies, ņemot vērā notikumus pasaulē, pēc 200 gadiem rakstīsim šādi: الخطأ فيضوء التطورات الحاصلة فيالعالم ØŒ بعد 200 عاما ØŒ كتابة ما يلي: , vai drīzāk šādi: Sai trong ánh sáng cá»§a sá»± phát triển trên thế giá»›i, sau 200 năm, viết như sau:
Piektdienas vakars, priekā :devil: !

drunk_lizard
Mr. Positivus

Post no drunk_lizard » 27 Nov 2009, 23:37

heh, heh, eheheh! viss riiklee paarkaltis!
kaut jel buutuy ieleejis kaads no kausa sava!11!

korneliJs
Reģistrēts lietotājs

Post no korneliJs » 28 Nov 2009, 00:44

WerNeo wrote:Evers. Tu zini, cik par šādiem teikumiem, kādi ir topika autoram, latviešu valodas skolotāja ieliktu? Liktu apēst lapu un iemestu ar ķieģeli(par atzīmi pat nerunāsim).

Te nav runa par viena komatiņa trūkumu (pat garumzīmes piedotu un komatus, ja vien kaut cik pacenstos cilvēks)! Te ir runa par analfabētismu. Cilvēks uzrakstījis pilnīgi auzās un vēl "bļaustās" pretī, kad kāds aizrāda.

P.S. E-žurnalistam patiesi Samurajs nav uzrakstījis par noteikumiem pietiekoši skaidri un saprotami.. Jeb tā ir vienkārši necieņa foruma noteikumiem?
:warn: :warn: :warn:
Tu vispār apjēdz kas ir analfabētisms ?? !!!
Pirmkārt bļaustās nav jāliek pēdiņās ja neko nesaproti Neruna .
Pa necienu te neiet runa , saprotat es vienkārši velejos uzināt normālu atbildi ,bet ko jūs piesienaties manaj rakstibaj takā tā būtu nez kāda svesvaloda ko es rakstu !!!!!

:warn: :warn: :warn:

korneliJs
Reģistrēts lietotājs

Post no korneliJs » 28 Nov 2009, 00:48

Vainīgs esmu nenoliedzu ,bet tāpēc nav jānosaukā cilvēks nez k;ads kas raksta bez garumzīmēm.
Pareizi tu vari rakstīt dokumentos svarigos utt. kā ari latveisu valodas stundās.
Saprastu ja manā rakstībā katrā vārdā būtu kads leiks burts un nesaprotams un neizlasāms ta es saprastu ka esmu sarakstijis mulkības :lala: :devil:

drunk_lizard
Mr. Positivus

Post no drunk_lizard » 28 Nov 2009, 01:03

korneliJs wrote:Saprastu, ja manā rakstībā katrā vārdā būtu kads lieks burts un nesaprotams, [s]un[/s] neizlasāms teksts?, tad es saprastu, ka esmu sarakstijis muļkības :lala: :devil:
visai nožēlojami....

Andress
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 567
Pievienojies: 13 Jūl 2009, 15:31

Post no Andress » 28 Nov 2009, 01:09

Doublepost tas ir viens, otrs tu vareji te nežvankstēt beidzot un normali pateikt kas tavai kastei vainas, ja ne tad

[spoil]VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! VÄ€CIES PROM! [/spoil]

:)[s] Anāl[/s]fabēts... Disku/partīciju burtus vispār atšķir?
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?

Wuu
E-žurnālists
Atbildes: 2918
Pievienojies: 23 Aug 2008, 10:32

Post no Wuu » 28 Nov 2009, 10:06

Emmm... var redzēti, piektdiena!
Image

Snorx
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 358
Pievienojies: 24 Nov 2008, 22:25

Post no Snorx » 28 Nov 2009, 10:19

"bet ko jūs piesienaties manaj rakstibaj"- Par šito es ilgi zviedzu :D Cik sapratu, tad viņš ir uzlicis Ubuntu uz otras loģiskās partīcijas nemainot failu sistēmu- etaki uz ntfs. Man biki nav skaidrs, kur viņš ir swapu nostūķējis. Es jau nu viņa vietā meklētu HDD, kur backupot savus datus, un tam pc pa degunu. Kā Goblin teica: "знаем мы вас- пацифистов, когда драконов мочили"

Wuu
E-žurnālists

Post no Wuu » 28 Nov 2009, 10:57

korneliJs, lai "unistalētu" ubuntu sākuma tiec vaļā no boota. Izmanto kaut vai to pašu fixboot.
http://www.microsoft.com/resources/docu ... x?mfr=true
Pēc tam caur kaut vai to pašu partition magic, atgriez partīcijas normālā stāvoklī.
Image

Snorx
Reģistrēts lietotājs

Post no Snorx » 28 Nov 2009, 11:39

Klau, bet ar vienkāršu boot no XP ripas un no komandrindas palaist fixboot nepietiek? Nav nācies saglābt šādā variantā. Parasti: LiveCD, savācu datus, un- pa muti- mazāk laika un nervus prasa... Atšķirībā- ar vīrusiem patīk ķēpāties- varu pat 2 sutkas bez ēšanas/dir*anas utt nosēdēt, kamēr izpīpēšu, kur tas maita sēž un ko dara, lai pēc tam varu pateikt, ka zinu, kas tas par zvēru :D :D Biki jau ir krāna pagarināšana, bet patīkami redzēt kā cilvēki pielaizās, kas pirms minūtēm 5 tevi ir nolikuši līdz ar zemi :D Parasti jau iemetu acīs, bet mēdz gadīties, ka izmantoju momentu :)

Wuu
E-žurnālists

Post no Wuu » 28 Nov 2009, 11:54

Snorx wrote:Klau, bet ar vienkāršu boot no XP ripas un no komandrindas palaist fixboot nepietiek?
Klau, kā mans fixboot atšķiras no tava fixboot? :D
Image

Snorx
Reģistrēts lietotājs

Post no Snorx » 28 Nov 2009, 12:05

Bļin tāpēc jau prasīju :D Manam PC jau nevajag- ja vajadzētu sev, tad saprastu, ka tas ir same

TokRa
Mrs. Positivus
Atbildes: 893
Pievienojies: 22 Feb 2009, 09:42

Post no TokRa » 28 Nov 2009, 19:01

apt-get remove ubuntu-desktop && apt-get install windows --xp --from-cd
Jautājumi? Komentāri? Sazinies: +371 22077022
Kvalitatīvs hostings par saprātīgu cenu: Valsts.Lv
Bezmaksas e-pasts visiem: GW.Lv

_Mo3_