kkas pret LV BT

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

brivprac
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 66
Pievienojies: 29 Apr 2007, 12:56
Reputācija: 0

kkas pret LV BT

Post no brivprac » 05 Jūl 2007, 17:00

aizvakar no rīta kad pamodos man bija nobrucis antivīrus uz windowsa 1nk not responding, pa nakti biju uzlicis luke filewalker lai paskenē, vakar salāpiju, pieslēdzu apakaļ netu un palaidu µTorrent lai šis turpina seedot vis itkā bija riekstā un uppojās, pēc stundas nomira 3iis torrenti 1nk sarkans un nesaka kas par vainu nereaģē uz nekādām darbībām novelkot torrentu pa jaunu ar nekas nemainās, pats labākais ka tas ir tikai ar Latvijas torrent trakeriem ar ārzemēm viss ir kārtībā un solīdi uppojās kā jau tas pieklājas. Jaunus failus varu lejupielādēt bet pēc novilkšanas viņi neturpinās seedot!! :win:

āaa, kompi es pārskenēju ar pāris antivīrusiem un citiem kaku ķērājiem protams ka atrada drazu kkur 17 trojaanus un malvāres un citu sūdu, izdēsu, veicu restart un akal dezinficēju savu PC, ķipa vis tīrs bet µTorrent vēl aizvien niķojas un nesīdo torrentu priekš Latvijas BT trackeriem!! pamēģināju arii citus torrent klientus, nekādas izmaiņas, :hmz:

ar internetu viss kārtībā jo uz portatīvā normāli seedojas.
vai nevarētu būt kkas ieperinājies?

Can some one help me?

foxsk8
Moderators
Atbildes: 5080
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 05 Jūl 2007, 17:46

Man tieši tā pat bija. Es tiku sveikā ar utorrent pārmešanu. Ar kādu antivīrusu tu ķer tos trojanus?
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

Sid
Vecākais lietotājs
Atbildes: 979
Pievienojies: 14 Mar 2007, 21:20

Post no Sid » 05 Jūl 2007, 19:21

Luke Filewalker = antivir. Maybe Tev kāds ports ir aizvērts? FW settingus neesi mainījis?

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 05 Jūl 2007, 21:24

17 tārpi un zirgi tik īsā laikā? Laikam tiešām p2p tīkls pilns ar tiem. System restore uztaisi, lai izmet visas zarazas no reģistra. Varbūt palīdzēs...
Image

Tvinky
E-žurnālists
Atbildes: 454
Pievienojies: 17 Apr 2007, 13:11

Post no Tvinky » 06 Jūl 2007, 15:12

Ja pašu win lauz, tad jau antivīrusu ar ganjau lauz, paņem kādu BitDefender 10 :) Ja tomēr esi pareizais puika, tad ņem 8 versiju - imho ja nemaldos free. Itkā labs antivīruss :)

usins
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2873
Pievienojies: 26 Feb 2007, 08:51

Post no usins » 06 Jūl 2007, 23:22

Nu nez, a no linux, kad ej iekšā (ja tev tāds ira) tev viss normāli notiek?
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!

brivprac
Reģistrēts lietotājs

Post no brivprac » 07 Jūl 2007, 00:09

ķipa ar portiem vis ir kārtiiiba, man ir kubuntu vēl neesmu mēģinājis uz azureus, bet azureus kas ir uz windas arii tas pats, man uz win ir comodo firewal, bet tu vis ir rieksta.

tagad ir kļuvis nopietnāk pat no ārzemēm vairs neko nevaru novilkt, un dc arii atsaka darboties.. :( vieniigai no kurienes kko varu novilkt ir ftp :cry:

bāc kkāds sviests, pie ipconfig saka ka vis kārtībā!!

un es uzliku to bit defender: neko neatrada, :(

Tvinky
E-žurnālists

Post no Tvinky » 07 Jūl 2007, 01:06

Provaideram zvanīji? Mož sāk klapēt ciet torrent/dc++ portus etc... ? Varu arī klūdīties ;)

brivprac
Reģistrēts lietotājs

Post no brivprac » 07 Jūl 2007, 11:28

pats labākais ka džekam kas sēž blakus istabā (esam sadalījuši internetu) viss darbojās bez problēmām, un man arī strādāja bez problēmām, pie mana interneta portatīvais uppo un lejupielādē kā smērēts.

kkāda mistika! :win:

usins
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2873
Pievienojies: 26 Feb 2007, 08:51

Post no usins » 07 Jūl 2007, 14:19

Nu pamēģini, kas būs ar to kubuntu, ja ies, tātad Windows vaina.
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!

saturs
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 22
Pievienojies: 06 Jūl 2007, 20:19
Atrodas: Bukas

Post no saturs » 07 Jūl 2007, 15:42

Tu pieminēji to ka iespējams trojāns ...
Ja tev kāds vēlējās iesmērēt trojānu, viņš
to izdarīs un neviens AV viņu nedetektēs !
Takā varat nepiedāvāt dažādus AV.
Acīmredzot vainīga programmatūra ... Iespējams Windows.

Turklāt ar tāda tipa trojānu sērfos pa tavu PC un darīs ko gribēs !
Image

Tvinky
E-žurnālists

Post no Tvinky » 07 Jūl 2007, 16:18

Nu tad iespējams ar win probzas.

Bišķīt novirzīšos no tēmas, bet pieminēšu, ka manam draugam arī bija problēma tieši OS. Pēkšņi windows'ā vairāk nestrādāja internets, pazvanīja provaideram, pat čaļus tos pasauca. Tie ieslēdza pie sava portatīvā un viss ok, bet tur win nekādīgi negāja. Tika izmēģinātas vis visādas lietas. Kad es čālim uzliku Ubuntu, internets bija, un kad es mazliet vairāk painteresējos pa kontaktiem, kur var būt problēma win. Man pateica, ka tā win gadās, socks nosprāga un tur var palīzēt reinstall :) Laikam tas tas labākais variants priekš closed sorce win labošanas. Bet domājams, ka ir arī kādi citi risinājumi, tikai velns tur viņus atrast...

brivprac
Reģistrēts lietotājs

Post no brivprac » 13 Jūl 2007, 20:18

krek hem, atvainojos ka tik vēlu atbildu. Uz kubuntu arī nestrādāja azureus.

nolēmu pārlikt windu, smuki uzliku tīru instalu pēc quick format, uzliku antivir un comodo firewal, nokonfigurēju neta parametrus un akal P2P nestrādā, tātad vaina ir dzelžos! viens čuvāks opic ieteica ka laikam tīkla karte iazgājusi pa pieskari, bet ja tīklene buutu beigta tad takš man viss nets neietu ne? a man nestradā tikai direct connect un p2p. provaideris saka ka nau likuši nekādus ierobežojumus. :hmz:

vakarā patestēšu uz citas tiikla kartes un vēlreiz pamēģināšu un porķika.

foxsk8
Moderators
Atbildes: 5080
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 13 Jūl 2007, 20:24

Man jau liekas, ka provaideru atruna. Ja vaina nav dzelžos, ne softā, tad vainu meklē provaiderī.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 13 Jūl 2007, 21:14

Bet džeks tak teica, ka pāriniekam, ar kuru kopā dala 1 neta pieslēgumu, otrā istabā viss ejot! Hmmmm.... a tur kas nevar būt ar rūteri???
Image

brivprac
Reģistrēts lietotājs

Post no brivprac » 13 Jūl 2007, 21:49

rooteri vairs neizmantoju, džeks pie manis tik bija uz mēnesi pieslēdzies ar portatīvo, tagad man internets pa taisno nāk no provaidera kastītes kas uzstādīta kāpņu telpā, bet sūdi jau sākās tad kad abi ar draugu dalījām netu, es ar no sākuma domāju ka ar rooteri kkas nau kārtībā, piemetu pa taisno - rezultāts nemainijās..

any way, vēl pamēģināšu pie citas tiklenes pirms ieslīkstu apātijā.. Dzīvei bez p2p un direct connect.. nee! :cry:

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 14 Jūl 2007, 00:17

Provaideris portus vis tāpat nebloķēs, jo tad bankrots garantēts. Visi aizies pie konkurentiem. Jānoskaidro vismaz kas par lietu. Tu saki ka tev DC++ neiet un torrenti? Bet kā ar citām progām, kuras izmanto p2p? Emule, Bearshare, tas pats Skype?

Kas tev dod to internetu patlaban? DTG vai Dnet? DTG uzticību neizraisa, vismaz man...
Image

Pievienot atbildi

Return to “Internets, P2P un Serveru programmatūra”