Domāju ka esmu ielicis pareizajā sadaļā.
Tātad esmu potenciālais web cameras pircējs datoram, sīkāk - skype.
Vēlētos dzirdēt jūsu ietekumus.
Interesē arī tas kā piemēram šadas un šāds web cameras bilde būs šāda. (To varētu attēlot
screen'ā).
Protams cena. Vai varēs nopirkt ciešanu cameru pa 15 Ls ?
Tas takā būtu viss. Dodiet padomus ...
Web cam'a izvēle, +, - .
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Manuprāt, web kamera, kuru tu nopērc pa 10ls vai pa 30Ls - nekāda atšķirība nebūs...
Īsti neesmu pētŠjis, bet mēslie tie vien ir, kas derīgi tāpat kā integrētā fotokamera telefonā - priekš štrunta..
Ja tev ir ļoti lēns nets, tad par web kameru vispār aizmirsti..
Ja tu vēlies reālu kvalitāti, tad iegādājies attiecīgu aparatūru un interneta pieslēgumu abos galos, kas nodrošinās kvalitatīvu parraidi.
Īsti neesmu pētŠjis, bet mēslie tie vien ir, kas derīgi tāpat kā integrētā fotokamera telefonā - priekš štrunta..
Ja tev ir ļoti lēns nets, tad par web kameru vispār aizmirsti..
Ja tu vēlies reālu kvalitāti, tad iegādājies attiecīgu aparatūru un interneta pieslēgumu abos galos, kas nodrošinās kvalitatīvu parraidi.
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
Ar apollo lietotājiem jāiet labi, jo tur tas Open Garden vai kā to štelli sauc - vārdu sakot, starp apollo i-net'a lietotājiem sakari okz. A tā, nu nezinu - jācer viensaturs wrote:Man ir pDSL. Nezinu vai pietiek, bet tevi sapratu.
Tur tos pikseļus jāskatās, mē nav spēcīgs šajās lietās. Ap 40-50LS tīri labas izsķirtspējas ņem, a vot ap 11Ls redzēju bija kaut kur 640x480 (ja nemaldos)
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Visbiežāk sastopamas 2 veidu webcam: 0.3 Mpix (640x480 max, reāli 320x240) un 1.3 Mpix (reāli 640x480 video) Protams, ka no otrās attēls ir daudz kvalitatīvāks, derēs arī lai normāli nofilmētu dzerstiņu mājās :party:
Un tik dārgi nemaz nav: 22 Ls (mikrofons arī iebūvēts) http://www.metaleks.lv/cenas/87/14011_l ... onnect.php
Tā nemaz nav pati lētākā šai grupā.
Un tik dārgi nemaz nav: 22 Ls (mikrofons arī iebūvēts) http://www.metaleks.lv/cenas/87/14011_l ... onnect.php
Tā nemaz nav pati lētākā šai grupā.