No šodienas Googles meklētājs būs personalizēts
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
No šodienas Googles meklētājs būs personalizēts
Kompānija Google paziņojusi, ka no šodienas populārais meklētājs tiek personalizēts. Tas attiecas gan uz lietotājiem, kas ir ielogojušies, gan arī uz anonīmajiem lietotājiem. Atšķirsies vienīgi meklētāja darbības loģika. Jaunā iespēja palīdzēšot ātrāk atrast vajadzīgos rezultātus, balstoties uz iepriekšējo meklējumu analīzi. Respektīvi, tam, kurš iepriekš bieži interesējies par kādu iekārtu specifikācijām - kā pirmos rezultātus piedāvās tehnisko informāciju. Kam galvenais ir e-shoppings - tas vispirms saņems norādes uz internetveikaliem.
Kā tas viss darbojas, es nestāstīšu, varam to sīki izlasīt latviski Googles mājaslapā. Vai tā ir vai nav spiegošana - arī var izvērtēt katrs pats. Personalizētā meklēšana un requestu kolekcionēšana uz Googles servera gan esot atslēdzama (vismaz tā ir rakstīts mājaslapā).
Saistībā ar šo faktu es gan ieteiktu lietot kādu citu meklētāju vismaz tām darbībām, kuras varētu vēlāk kādu kompromitēt.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EKuG2M6R4VM[/youtube]
Avots
Kā tas viss darbojas, es nestāstīšu, varam to sīki izlasīt latviski Googles mājaslapā. Vai tā ir vai nav spiegošana - arī var izvērtēt katrs pats. Personalizētā meklēšana un requestu kolekcionēšana uz Googles servera gan esot atslēdzama (vismaz tā ir rakstīts mājaslapā).
Saistībā ar šo faktu es gan ieteiktu lietot kādu citu meklētāju vismaz tām darbībām, kuras varētu vēlāk kādu kompromitēt.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EKuG2M6R4VM[/youtube]
Avots

Atceros un izmantoju. It sevišķi bilžu meklēšanai. Reizēm krietni labāks par google.TokRa wrote:Cik no jums, biedri, atceras altavista.com?
Google būtu labāk algojusi 2000 mērkaķus, kas šķiro manuāli robotu savāktos ierakstus, vismaz kaut kāda jēga būtu. Tā vien liekas, ka viņi dzenas tik pēc skaita, nevis kvalitātes.
- I'm not a racist, but...
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 85
- Pievienojies: 06 Dec 2009, 01:10
- Atrodas: Džungļi
Re: No šodienas Googles meklētājs būs personalizēts
Apsveicu, "SEO" un tamlīdzīgu pilnīgi stulbu marketingu pārstāvjiem -50% no stulbiņiem klientiņiem iekasētas naudas... Sen bija laiks...samurajs wrote:Jaunā iespēja palīdzēšot ātrāk atrast vajadzīgos rezultātus, balstoties uz iepriekšējo meklējumu analīzi.
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?
Ar Googli vairs sen jau nepietiek, sāk arvien vairāk nepatikt, bet tā jau ir gaumes lieta. Piemērs iz dzīves: bija vajadzība atrast manuāli - Panasonic CQ DFX602N! Un kā jūs domājat, vai slavenā tante man varēja palīdzēt, piedāvājot to tikai nopirkt? Ļoti bieži lietoju yandex.ru un altavista.com, un ja tā turpināsies, tad par Gūgli nāksies aizmirst...
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Kā jau es minēju ātrāk. Kaut kas līdzīgs: https://notepad.lv/3457/googles-algo ... vertigaks/
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
Takā es izmantoju google chrome, tad es jau automātiski viss iet adrešu logā un bez daudz problēmām lietoju tanti. Un esmu tantes aktīvs produktu lietotājs, takā visi pārējie meklētāji man vienaldzīgi, jo viņi nespēj piedāvāt tik plašu produktu klāstu. A, par tiem kontiem runājot, reiz viens mūsdienu atklājējs teica, ka googli ir atveduši citplanētieši un šādi viņi mūs izseko. Bet ko gan vairs mūsdienās nav izgudrojuši citplanētieši?
Vārdu sakot, ja kāds vēlētos mūs izsekot piem. kaut kādi drošības dienesti, vai sīks jefiņš sēžot mājās un uzjautrinoties to spētu bez google kontiem, tāpēc neredzu par ko satraukties.
Nav obligāti jalieto black hat seo, pietiek ar parastu seo lai noklātu googles pirmās lapasnmy wrote:Uz doto brīdi, google lielākais ienaidnieks ir šie black SEO - neiespējami kko atrast. Rāda dažādus scam download portālus n shit. Vnk neizturami un atrast, katru otro reizi, ir prakstiski neiespējami.
Visi ātrie kredīti internetā!
- Viesis
artisti nysite transcriber pastries occupants xcon sask actual lettere fido elbucsuzni amganesh iwill ÑÐ¾Ð±Ñ‹Ñ‚Ð¸Ñ inkaaiky apastello cwasia familytree bollywood giving yourdesires bearzweb ausschlie lieu blindness hutchinsone transfusion north callejera tbltmp perhatiannya odkad ungkapan sehn multa mehrheit facts donker riesgos netfast conspicuous hulpmiddelen nazis flyads onlyenter kerena inquiry comprato stralucite datawe дивной culorile braileana binevenita kedua listed flagpole dinamice pueblo fajar spacebar verkligen conus mccorkle qantashttp patfinder yvonn detailed aides reserviert lonelyexcept mediapress mocne freetrip numbetstu veesarulom rinnovo realizedit dreamsi cherni secondary filelog schriftart cindi treesesame packageelw querystrsql getlatitude wttchttp suitespot poco stir irene onlyf contribute fennell herelinks bait reiterating netweb dinomori smelled condition blogging zeigenfare wolleston semaines sufficienti literatura weekday glider ease sparklers samtidigt gibbse inteligenti потерÑл reloj iawa marriage foruri reusing relegator niel bonyolult ringtonereal ladwp nandajie inventar paranormal limosna tacloban cukurova threaded walled подгрупп scriitori thejester youngiv brasile vizita seals airplane sighted scorecard colbie mamayli pospichal semenul telefonico radcliff tannie bianca karoly bachan xenacom flame hurry nikkohotels keefe rhetorical gijzeling