Pērku portatīvo datoru
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Nu ko. Mēs varētu, sadarbībā ar notepad.lv (pat ne sadarbībā, bet kā notepad.lv lietotāji)... uztaisīt vienreizēju akciju
Cilvēkam tikai jāuzraksta savs stāsts. Vai, lai nu Samurajs izdomā noteikumus, vai vēl kāds no adminiem...
Grūtībās nonākušajiem jāpalīdz.
Lai arī... visa Latvija ir grūtībās un visi esam parādā!
P.S. Ob1. Par monitoru gan ir Tev pastāstāms mazs sīkums (sīks defekts, ko lietotājs nepamanīs, ja visu savienosim kā vajag).
P.S. Ob1. Par monitoru gan ir Tev pastāstāms mazs sīkums (sīks defekts, ko lietotājs nepamanīs, ja visu savienosim kā vajag).
- ob1
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 2959
- Pievienojies: 23 Mar 2009, 22:01
- Reputācija: 0
- Atrodas: Sigulda
WerNeo, vispār jau dāvinātam zirgam zobos neskatās... ja vien nav galīgā šaize...
Ok, man ir kompji - 6 gab. bet dāvināt varu 5-us (viens paliek rezervei - ja nu kas). Klavieres ir. Vecas. Peles es varētu nopirkt. WerNeo ir viens monitors. Apņemos to visu sainstalēt. Ja kāds palīdzēs, varēsim padalīties pieredzē.
Jautājums - kam vajag?
Jautājums - vai kādam nav vēl kāds lieks monitors?
Ok, man ir kompji - 6 gab. bet dāvināt varu 5-us (viens paliek rezervei - ja nu kas). Klavieres ir. Vecas. Peles es varētu nopirkt. WerNeo ir viens monitors. Apņemos to visu sainstalēt. Ja kāds palīdzēs, varēsim padalīties pieredzē.
Jautājums - kam vajag?
Iedod quad core, un uz win7 viss jaunākais (Office 2010 vai 2007, Games, Gimp, Adobes brīnumi) palaidīsies ātrāk kā vajag Bez optimizācijas - ar optimizāciju - lidos!! =]ob1 wrote:Aldi, tu vari pieteikties konkursam ar savu quad core, ja kas. Un tad redzēsim kas te runā pastulbi...
Bet ne par to jau te posts ir, un tad ir offtopiks! :P
P.S. - cik daudz spirtotos jau izlietoji?
WerNeo ir arī kādas klaviatūras ar multimēdiju iespējām... Arī no installa un pieredzes apmaiņas neatsakos. Būtībā.. tagad patiesi tik vajag sameklēt ģimenes, kurām vajag.ob1 wrote:WerNeo, vispār jau dāvinātam zirgam zobos neskatās... ja vien nav galīgā šaize...
Jautājums - kam vajag?
Man liekas Ob1 pieejamas armijas tehnoloģijas. Jo ja cilvēks var apgalvot ka ar 16 celku var salikt piem. 3.2 quad kurai es ljoti vesaa mieraa varu uzstadit liq. n-gen. dzesi un dabuut savus 5-6 Ghz araa, nu tad atvaino, es domaju ka tu esi vienkarši stulbs. ;) Un vari nedirst ka tavs optimizētais windzzz ar 512 raami spej kompenseet nepiecieshamibu piemeram pec 8Gb raamja :>[spoil] nu nevajag **dritvai kociņ** bljeeeeeeeeeeeeeeeeee nevajag! :> [/spoil] Tatad krch, tiesham, jasarunaa kads no pc speciem (es domaju, istiem pc speciem) un ob1 contestu. Tad noliksim ob1 ar celku un pc meistaru (ar ko es domaju- meistaru, ne joku no cilveeka (es arii maaku nogriezt sho to un ietaupit resursus)) ar quad un salidzinasim kursh tad piemeram ... mhh... iebuutosies atraak :> (nedrs ka tu savus biuos upgrade vari pielidzinat piemeram dual bios or upper) :> in case, man ir pamatotas aizdomas ka [spoil]tu proti tikai **dritvai kociņ** **dritvai kociņ** **dritvai kociņ** **dritvai kociņ** **dritvai kociņ** un vel mazliet padirst[/spoil] jo galu galaa katra datora dzelhi ir fiziski ierobezhoti, un tas ka kkads 11gadis mopsjelis priecajas par pardesmit latus vertu pc ko tu vinjam tyur iedevi, ir vienas lielas hohmas veerts :> Tas nu vsp t5ev pat neglaimo.
Saprotams, tu tagad vari piedavat kadam no objektivakajiem un zinoshjaakajiem lietotajiem pc saveidot un tad mes reali salidzinatu pc atrumus :> jo cik zinu- no sjejienes neviens tavus superdatorus vel nav saticis iznjemot mhh - taurus un 11 gadigu beernu :>
es neatvainojos...
Saprotams, tu tagad vari piedavat kadam no objektivakajiem un zinoshjaakajiem lietotajiem pc saveidot un tad mes reali salidzinatu pc atrumus :> jo cik zinu- no sjejienes neviens tavus superdatorus vel nav saticis iznjemot mhh - taurus un 11 gadigu beernu :>
es neatvainojos...
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?
Robi, ej **dritvai kociņ**. Atnāci te nafig veselu palagu sarakstīt un veltīgi.
Esi redzējis, kā džedaja aparāti strādā? Neesi!
Pats vari līdzīgi izdarīt? Nevari!
Nu tad turi savu pāksti ciet labi stingri un sēdi savās štrumbantbiksēs (kā mēdza teikt Ingars).
Lieku reizi nevajag pierādīt, ka tev paurī skaidas.
Un nepiesauc te "īstos specus" un ciparus no gaisa. Pirmkārt - tu nevienu nezini. Otrkārt - tu nezini atšķirību.
P.S. visa tava "hohma" par šķidro slāpekli vispār ir suņa murgi. Kad pats sajēgsi, kādas stulbības tu dzen atkal, tad apskaties cenu un apstākļus, kādos tas tiek darīts. Tevi pašu vajadzētu mazliet paslāpēt...
Esi redzējis, kā džedaja aparāti strādā? Neesi!
Pats vari līdzīgi izdarīt? Nevari!
Nu tad turi savu pāksti ciet labi stingri un sēdi savās štrumbantbiksēs (kā mēdza teikt Ingars).
Lieku reizi nevajag pierādīt, ka tev paurī skaidas.
Un nepiesauc te "īstos specus" un ciparus no gaisa. Pirmkārt - tu nevienu nezini. Otrkārt - tu nezini atšķirību.
P.S. visa tava "hohma" par šķidro slāpekli vispār ir suņa murgi. Kad pats sajēgsi, kādas stulbības tu dzen atkal, tad apskaties cenu un apstākļus, kādos tas tiek darīts. Tevi pašu vajadzētu mazliet paslāpēt...
Дебилы, бл*ть...
Crow, ble a tu vari pamatot kaut zilbi ko tu tegada izveemi? Vari pieradit ka ES NEVARU? Suņa murgi. Pirmkart no kurienes tu zini ka es nevienu nezinu? Oj bļin- tas laikam ir mans ikdienas darbs- to zinaat. Otrkart- kaa tu zini ka es nezinu atskiribu?
Runa te ir par to, ka ob1s saelpojies nez ko gvelzh pilnigus murgus. Vari neturpinaat laiziit. mes visi tevi pamanijaam. staajies aiz mopsha, ob1 juus miil
Tas ka tu esi sjuu*^&da students un atvaino stulbs ka zabaks, nenozime pilnigi neko :> tu neesi 1, tu esi 0 ;) (ka meedza teikt ingars)
Runa te ir par to, ka ob1s saelpojies nez ko gvelzh pilnigus murgus. Vari neturpinaat laiziit. mes visi tevi pamanijaam. staajies aiz mopsha, ob1 juus miil
Tas ka tu esi sjuu*^&da students un atvaino stulbs ka zabaks, nenozime pilnigi neko :> tu neesi 1, tu esi 0 ;) (ka meedza teikt ingars)
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
жеÑть
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache/2.2.3 (Red Hat) Server at www.notepad.lv Port 80
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache/2.2.3 (Red Hat) Server at www.notepad.lv Port 80
Anubisa sods ir neizbeegams!
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
Var arī bez ble 
Attiecībā uz tavu tizlo mutes brūķēšanu - NĒ, MAN JÄ€PIERÄ€DA NEKAS NAV!
(rakstu ar lieliem burtiem, lai tu vismaz izlasīt vari, ja arī līdz miglainajai galastacijai čukčukbānis neaiziet).
Tu te nāc ne pa ķeksi ļepīt, braucot džedajam virsū ar savu bezsakaru. Tu lecies te, tu arī pierādi, ka NEVAR. TU TU SÄ€C ARGUMENTĒT, nevis te ļerkstēt "ble ble ble ble"
Iepriekš tevi sabāza kā mazu ezi tēmā par Googli. Bet tu esi jau tāds daudzkārtējais pasaules čempions purvā braukšanā. Tikai nedzirdēju, ka pūlis sauca - atkārtot! -
Lecās kā blusa. Nospiež tevi, bet tādiem andresiem mācības nekādas; atnāk un atkal lecās.
Jā, sūda students esmu. Pie tā var patiesi piekasīties. Bet labāk švaks students, nekā vējā stāvējis ķertais, kas nesajēdz atšķirt sūdu no norvēģu brūnā siera un pēc manierēm, šķiet, pat pamatskolu nav apguvis, nejēdz elementāru argumentācijas prasmi un rakstības kultūru. Bet tas ir cits jautājums, kā saka Dobelis.
Ej vēlreiz **dritvai kociņ** (bet ne te). Kā saka daudzi.
(rakstu ar lieliem burtiem, lai tu vismaz izlasīt vari, ja arī līdz miglainajai galastacijai čukčukbānis neaiziet).
Tu te nāc ne pa ķeksi ļepīt, braucot džedajam virsū ar savu bezsakaru. Tu lecies te, tu arī pierādi, ka NEVAR. TU TU SÄ€C ARGUMENTĒT, nevis te ļerkstēt "ble ble ble ble"
Iepriekš tevi sabāza kā mazu ezi tēmā par Googli. Bet tu esi jau tāds daudzkārtējais pasaules čempions purvā braukšanā. Tikai nedzirdēju, ka pūlis sauca - atkārtot! -
Lecās kā blusa. Nospiež tevi, bet tādiem andresiem mācības nekādas; atnāk un atkal lecās.
Jā, sūda students esmu. Pie tā var patiesi piekasīties. Bet labāk švaks students, nekā vējā stāvējis ķertais, kas nesajēdz atšķirt sūdu no norvēģu brūnā siera un pēc manierēm, šķiet, pat pamatskolu nav apguvis, nejēdz elementāru argumentācijas prasmi un rakstības kultūru. Bet tas ir cits jautājums, kā saka Dobelis.
Дебилы, бл*ть...
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
Re: Pērku portatīvo datoru
nu labak sjo apspriediisim!Mopsis wrote:Tādad manai mammai sagribējās
mopsim kkaadi 13 gadi? mammai vareetu buut ap 35 caurmeeraa. principaa iistais laiks gribeesjanai :>
mopsi, mammas foto luudzu!
Anubisa sods ir neizbeegams!
Are you fcking kidding me?Crow wrote:Var arī bez ble
Es tev gadijumā kādu sievieti neesmu nocēlis? vai kkā tā
Re: Pērku portatīvo datoru
Tu gribi lai es mirstu?drunk_lizard wrote:nu labak sjo apspriediisim!Mopsis wrote:Tādad manai mammai sagribējās
mopsim kkaadi 13 gadi? mammai vareetu buut ap 35 caurmeeraa. principaa iistais laiks gribeesjanai :>
mopsi, mammas foto luudzu!
Drīz jau būs Skrūfijs nevis Mopsis
Ja kāds nezin, tad Skrūfijs ir mopša identiātes jaunākā versija V 96607.1 BETA (beta, jo vēl notepadā nav parādījies) bet iekš WP, Twiter, Fano.lv, Gmail un Skype viņš ir pazīstams kā Skrufijs.
Kā es viņu atkodu? - Ieklīda jams vienā citā vietā kur regulāri apgrozos, rokraksts nodeva momentāni, vēl uzstājīgi piedāvāja man interviju ar mopsi (lai tik es uztaisot sarakstu ar jautājumiem) un teica ka viņš dzīvē esot makten sakarīgs čalis.
Nekā Personīga.
Aizver takš muti, palaidīsim kaut vai parasto WinRar uz 5 gb failiņu vai kādu video gabaliņu apstrādāsim varbūt. Ko saki?ob1 wrote:Mopsi, man pofig, liec pretī kaut vai quad core, līdzi netiksi.
Nu labi vismaz kurš pirmais tiks internetā un atvērs notepad.lv lapeli no pilnīga shutdown? Vienreiz pierādi kaut ko, nevis muti tik dzesē!
Ob1 kuro dienu dzer?
Atzīstos, esmu Skrufijs. Bet Mopsis nekur, un nekad nepazudīs(sekundārais niks)(iekš NP.LV arī neparādīsies).Drīz jau būs Skrūfijs nevis Mopsis
Ja kāds nezin, tad Skrūfijs ir mopša identiātes jaunākā versija V 96607.1 BETA (beta, jo vēl notepadā nav parādījies) bet iekš WP, Twiter, Fano.lv, Gmail un Skype viņ š ir pazīstams kā Skrufijs.
Kā es viņ u atkodu? - Ieklīda jams vienā citā vietā kur regulāri apgrozos, rokraksts nodeva momentāni, vēl uzstājīgi piedāvāja man interviju ar mopsi (lai tik es uztaisot sarakstu ar jautājumiem) un teica ka viņ š dzīvē esot makten sakarīgs āalis.Galvenais jau ka uzdodas par 29 gadu vecu, dzimušu tieši 1. janvārī. Un visās interneta vietnēs ar pilnīgi svaigiem kontiem.
Nekā Personīga.
Pieņ emu tavu izaicinājumu, un pietam rakstīšu par to blogu. Mocīšos tik ilgi, līdz tiksu līdzi(un iespējams pārspēšu). :devil:ob1 wrote:Mopsi, man pofig, liec pretī kaut vai quad core, līdzi netiksi.
- ob1
- Reģistrēts lietotājs
Hmm, man prieks, ka tāda atsaucība. 
Par noteikumiem. Š eit iet runa par ofisa/interneta kompi. Tāpēc arī noteikumi atbilstoši.
Tādam kompim visbiežākās operācijas ir ofisa progu atvēršana/aizvēršana. Nu un arī sērfošana.
Tāpēc, manuprāt, testēt šādu kompi uz zipošanu vai videoapstrādi ir nekorekti.
Vai piekrītat?
P.S. WerNeo, par Pizas torni un no tā krītošām bumbām esi dzirdējis?
Jā, jā, zinu, ka esi, bet nevarēju noturēties...

Par noteikumiem. Š eit iet runa par ofisa/interneta kompi. Tāpēc arī noteikumi atbilstoši.
Tādam kompim visbiežākās operācijas ir ofisa progu atvēršana/aizvēršana. Nu un arī sērfošana.
Tāpēc, manuprāt, testēt šādu kompi uz zipošanu vai videoapstrādi ir nekorekti.
Vai piekrītat?
P.S. WerNeo, par Pizas torni un no tā krītošām bumbām esi dzirdējis?
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 398
- Pievienojies: 01 Mai 2009, 14:04
- ob1
- Reģistrēts lietotājs
Hmm, quadu priekš ofisa? Nu reizēm gadās redzēt tādus brīnumus...
Nav jau liela māksla nopirkt krutāko proci, pieliet klāt spaini slāpekļa un lielīties ar papagaiļiem... tas vairāk atkarīgs no maka biezuma, ne smadzenēm.
WerNeo, Robotronam ir reti sūdīga aerodinamika, ja tā ņem, tad aizvērts laptops nokritīs ātrāk.
Nav jau liela māksla nopirkt krutāko proci, pieliet klāt spaini slāpekļa un lielīties ar papagaiļiem... tas vairāk atkarīgs no maka biezuma, ne smadzenēm.
WerNeo, Robotronam ir reti sūdīga aerodinamika, ja tā ņem, tad aizvērts laptops nokritīs ātrāk.
Es savu iemīļoto Dual Cõri gatavošu. Piesakos. Ir kāds termiņ š, līdz kuram visam jābūt gatavam? Kas būs balva? Ja ob1 atļauj, varu ņ emt arī manas omes kompi optimizēt. Izvēle tavās rokās, ob1.
Last edited by Mopsis on 11 Dec 2009, 20:50, edited 1 time in total.
Es nevaru iejiet Mopša blogā. Gribēju paskatīties, kā veicas ar whatever... izdzēsts, odnako 
Vai Wordpress nav kāds noteikums, kas aizliedz pārslogot servisu ar "too much deletes per month"?
Ob1 - varbūt Anykeys Skovorodkers? Neviens nepazīs, toč.
Vai Wordpress nav kāds noteikums, kas aizliedz pārslogot servisu ar "too much deletes per month"?
Ob1 - varbūt Anykeys Skovorodkers? Neviens nepazīs, toč.
Last edited by Crow on 11 Dec 2009, 21:06, edited 1 time in total.
Дебилы, бл*ть...
Turpmāk manām aktivitātēm, kā es mēģinu sadzīt ob1 varēs sekot līdzi http://skrufijblogs.wordpress.com/
- ob1
- Reģistrēts lietotājs
nevertell... kastie par tekstiem? Ja esi vecis, tad par saviem vārdiem/darbiem jāatbild. Un jāatbild adekvāti. Es izlieku laptopu, kas atbilst Mopša specenei (izņemot ekrāna izmēru). Tu vari tak ņemt quad core un salikt mani vienos vārtos... bet tad arī atbildēsi ar to quad core. Man liekas, ka taisnīgi.