maza problema
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- elvisburdajs
- E-žurnālists
- Atbildes: 1028
- Pievienojies: 31 Mar 2008, 22:54
- Reputācija: 0
- Atrodas: Rīga
Plopesol, Nebiji iedomājies par to ka šī topika autoram uz datora varētu būt kādi svarīgi faili?
Otrkārt: Varbūt autors lieto licenzētu vistu, un viņam krīzes laikā nav naudas priekš Win7? Kas maksā ~ 200 Ls
ob1, +1 Es arī nebāžu savu degunu tur kur nevaru dot jēdzīgu padomu.
p.s. Jau atkal piektdienas vakars?
Otrkārt: Varbūt autors lieto licenzētu vistu, un viņam krīzes laikā nav naudas priekš Win7? Kas maksā ~ 200 Ls
ob1, +1 Es arī nebāžu savu degunu tur kur nevaru dot jēdzīgu padomu.
p.s. Jau atkal piektdienas vakars?
- elvisburdajs
- E-žurnālists
- Atbildes: 1028
- Pievienojies: 31 Mar 2008, 22:54
- Atrodas: Rīga
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 398
- Pievienojies: 01 Mai 2009, 14:04
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
Njuuuu visji jau njav tjadi zagljiigi maitjas kaa pashpasludinaatais plopeshols :> es pat zinu kaa vinjam taa iesauka radaas. tas ir kip, kaa diezgan biezhi iesauku dod peec mhhh apgriezti tam kads cilveeks ir patiesibaa :> shitais nav profesors, **dritvai kociņ**! uz likvidaaciju un otreizeejo parstraadi :>
Autoram iesaku... Emm... Kada velna pec tu lieto vista? Upgrade license uz W7 maksaa nieciigus latus, kurus var sakraat jebkursh 5klasnieks paris nedeelju, maks paris men laikaa :> rikojies, mans draugs!
Autoram iesaku... Emm... Kada velna pec tu lieto vista? Upgrade license uz W7 maksaa nieciigus latus, kurus var sakraat jebkursh 5klasnieks paris nedeelju, maks paris men laikaa :> rikojies, mans draugs!
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
Tapec ka aiz tevis paliek lielāka smaka kā aiz manis, kad vēl biju tavā līmenī- tb lietoju necenzētu leksiku 99% teikumu kas izspļāvās no manas grēcīgās mutes. Tikai man pietika tā prata tik daudz, lai saprastu ka tas novedīs tikai divos virzienos - pilnīgā tūplī vai pilnīgā tūplī. Rezultāts - 5 mēnešus neviens pat nojaust nenojauta kas es tāds un no kurienes izcēlies un nezinātu vēl šobaltdien, ja vien es nebūtu vēlējies sevi atklāt.
Iesaku, tev tāpāt kā daudziem citiem mopšiem, apdomāt savu dzīvi un attieksmi šajā dimensijā kā tādā.
Dedicated to Plopeslols & like By Andress :>
Ak jā, ja tevi vai kādu citu tas interesē, esmu šis savā ziņā leģendārais (par ko es nelepojos) lietotājs :> Kaching
Iesaku, tev tāpāt kā daudziem citiem mopšiem, apdomāt savu dzīvi un attieksmi šajā dimensijā kā tādā.
Dedicated to Plopeslols & like By Andress :>
Ak jā, ja tevi vai kādu citu tas interesē, esmu šis savā ziņā leģendārais (par ko es nelepojos) lietotājs :> Kaching
Last edited by Andress on 12 Dec 2009, 01:40, edited 2 times in total.
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
Andress
man tiešām nāk smiekli tu pēc tā ko te sarakstīji lasi man morāli.
Tas nav gudri.
man tiešām nāk smiekli tu pēc tā ko te sarakstīji lasi man morāli.
Tas nav gudri.
Last edited by Professor35 on 12 Dec 2009, 01:44, edited 1 time in total.
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
Plopesol, tavai akliibai iekraasoju linku uz profilu sarkanu. Kaching nu ne tuvu nav lietotajvards. Nekad nav bijis. http://www.urbandictionary.com/define.php?term=ka-ching
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
Robi, ko tu te tagad atkal **dritvai kociņ**! Nu cik var!? No tevis smirdēja pēc Roberta jau pēc pirmā posta,
kur acīmredzami parādījās tavs puvušo skaidu daudzums paurī or whatever :>
Tik tiešām leģendārs **dritvai kociņ** tu esi un nekas cits. Neko jēdzīgu tu neesi pateicis nevienā pašā postā.
Now put down your mouse and slowly step away from the Internet.
kur acīmredzami parādījās tavs puvušo skaidu daudzums paurī or whatever :>
Tik tiešām leģendārs **dritvai kociņ** tu esi un nekas cits. Neko jēdzīgu tu neesi pateicis nevienā pašā postā.
Now put down your mouse and slowly step away from the Internet.
Дебилы, бл*ть...
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
kaapeec plopesols veel te?
Anubisa sods ir neizbeegams!
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs