meklēju kādu, kas labi pārzin linux vidi

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

richX
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 299
Pievienojies: 15 Mai 2009, 18:05
Reputācija: 0

meklēju kādu, kas labi pārzin linux vidi

Post no richX » 20 Dec 2009, 14:37

sveiki!
būtu nepieciešama palīdzība darbojoties ar linux (tas ir nepieciešams gan mācībām, gan arī vispārējai zināšanai).
Varbūt kāds no gudrajiem prātiem, kas labi pārzin linux vidi, man varētu iedot savu skype niku, jūs uzmeklētu un personīgi uzdotu mani interesējošos jautājumus. Ja nevēlaties likt savu skype niku publiski, tad atsūtiet man to PM... solos nebūt liels traucēklis jūsu dzīvē.
Ja jautājat, kāpēc skype, tad atbilde - efektivitāte - uz reiz varu uzdot sevi interesējošos jautājumus un saņemt konkrētu atbildi, forumā tas process notiek neslīdzināmi lēnāk... tieši skype lūdzu tāpēc, ka pagaidām izmantoju tikai to, nav pieredzes ne ar messenger ne arī citām saziņas programmām...

ceru uz jūsu atsaucību!

drono
Lietpratējs
Atbildes: 706
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:59
Atrodas: Liepāja

Post no drono » 20 Dec 2009, 15:32

Heh, tā nu gan kādam te nav ko darīt, ka viņš tev dos savu skype niku un pēc tam nevarēs atkauties no muļķīgiem jautājumiem jebkurā diennakts laikā. :D
Raksti tik tepat tos jautājumus. Gan jau kāds atbildēs.

Vai arī izmanto
http://www.google.lv
http://www.linuxquestions.org
utt.
Tici man, uz visiem taviem jautājumiem tur jau n-tās reizes ir atbildēts.

iKey
E-žurnālists
Atbildes: 1460
Pievienojies: 25 Apr 2007, 16:55
Atrodas: Aizkraukles morālā anomālija

Post no iKey » 21 Dec 2009, 14:10

Drono, no vienas puses šādi ir labāk nevis, lai topika autors apvainotos no kāda D_L vai kāda cita rupjāka lietotāja
Reset poga domāta tam, lai parādītu datoram, kurš te ir galvenais.

Jolla Sailfish
Image

Wuu
E-žurnālists
Atbildes: 2918
Pievienojies: 23 Aug 2008, 10:32

Post no Wuu » 21 Dec 2009, 14:26

Pats kādreiz lietoju http://linux.edu.lv/
Image

nevertell
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 2885
Pievienojies: 13 Mar 2009, 23:25

Post no nevertell » 21 Dec 2009, 18:51

Dūd, linuxu mācās ar gūgli vai grāmatu, nevis ar sarunu biedru.

richX
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 299
Pievienojies: 15 Mai 2009, 18:05

Post no richX » 21 Dec 2009, 20:41

protams... cenšos linux apgūt pats, tomēr ir lietas, kuras vieglāk ir paprasīt...
reāls piemērs, šeit prasīju par GRUB loader, uzmanību izdevās ievērst tikai pēc 2 dienām, un arī tad nesaņēmu konkrētu atbildi uz manu jautājumu, protams, tur bija arī vairāki sekundāri jautājumi, uz kuriem saņēmu atbildes, tomēr par GRUB man tā arī skaidrs nekļuva... bet pēc šī topic izveidošanas man pieteicās viens zinošs lietotājs, kurš spēja man uzreiz izskaidrot man sāpošo tēmu par grub loader... un te nu ir tā efektivitāte, ko es vēlējos saņemt, turklāt arī uz reizes varēju visu konkretizēt, un tas viss man aizņēma nedaudz vairāk par stundu... paldies viņam par izturību... :D

un nav jau tā, ka es tagad visu jautātu privāti, es mācos pats, un, tikai ja rodas vajadzība, vēršos privāti...

zulXP, mani nebaida D_l piezīmes, ja ar tām kopā nāk arī padoms vai atbilde... tomēr nereti parādās šāda veida pārmetumi bez padomiem... interesanti, ka šeit raksta tikai tie kas vēlas pārmest man, bet tie, kas vēlējās izpalīdzēt uzrakstīja man privāti... :D well, OK, izņemot ZulXP (pārmest != "uzbraukt" šajā gadījumā :D )

Pievienot atbildi

Return to “Linux/BSD”