K
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Mjaa!
Nav man te varianti! Ko atkekseet, Es lietoju amigo (LMT) Un man piesledzot vispar 3 draugus lmt tiiklaa, un zvanot visur kur nav pat iespejams normali norunat 1.99ls krediitu..
Nezheligi izdevigi sanak, GPRS 1mb k-kur 5 - 10 santiimi
un draugiem pa briivu!
Es saku amigo, jau gadu lietoju, esmu apmierinaats! 
Esmu no bedres...
no www.bedre.lv
no www.bedre.lv
zelta zivtiòa vienmçr likusies izdevîga, varbût tâpçc ka mançjiem arî ir tele2.
Esmu http://datorvecis.lv
- no_name
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 17
- Pievienojies: 29 Mar 2007, 22:42
- Reputācija: 0
- Atrodas: Centrs
Man ar "Zelta Zivtiòu" ir tikai viena problçma, parâk îss kredîta termiòð (pçrkot par 2.95 lietot var tikai mçnesi), tapçc nâkas katru mçnesi piespiedu kârtâ atjaunot kredîtu.
Runâjot par pârklâjumu, mani tas apmierina, jo ja es kaut kur aizbraucu "tusçt", 99% gadîjumâ man telefons nav vajadzîgs.
Runâjot par kvalitâti, ðobrîd problçmas praktiski vairs nav, ja arî ir tad tâs var pieciest, bet sîkas problçmas ir arî paðizslavçtajam LMT (to biju lîdzðim lietojis ~8 gadus).
Par cenâm, kad lietoju LMT rçíins nekad nebija mazâks par 15Ls mçnesî, ðobrîd runâjot tikpat daudz, "rçíins" ir 2.95Ls mçnesî. Mazliet jûtama atðíirîba!
Taisnîbas labad ir jâpiemin arî to ka bija Tele2 patstâvîgais pieslçgums, un rçíins bija apmçram 10Ls menesî pie apmçram tâda paða sarunu daudzuma.
Runâjot par pârklâjumu, mani tas apmierina, jo ja es kaut kur aizbraucu "tusçt", 99% gadîjumâ man telefons nav vajadzîgs.
Runâjot par kvalitâti, ðobrîd problçmas praktiski vairs nav, ja arî ir tad tâs var pieciest, bet sîkas problçmas ir arî paðizslavçtajam LMT (to biju lîdzðim lietojis ~8 gadus).
Par cenâm, kad lietoju LMT rçíins nekad nebija mazâks par 15Ls mçnesî, ðobrîd runâjot tikpat daudz, "rçíins" ir 2.95Ls mçnesî. Mazliet jûtama atðíirîba!
Taisnîbas labad ir jâpiemin arî to ka bija Tele2 patstâvîgais pieslçgums, un rçíins bija apmçram 10Ls menesî pie apmçram tâda paða sarunu daudzuma.
- Gustins
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 130
- Pievienojies: 19 Mai 2007, 12:21
- Atrodas: Leiston, Suffolk, UK
Izmantoju Tele2 pieslçgumu:
Nu 1-kârt, jo ir darbinieku pieslçgums :money: :die:
2. Jo nujau padaudz gadus izmantoju (sâkotnçji gan tikai dçï lîgumsaistîbâm) un pa visu ðito laiku (5-6 gadi Latvijâ) gan kvalitâte gan pârklâjums ir krietni uzlabojies gandrîz lîdz tâdam paðam lîmenim kâ LMT (ko LMT ir panâcis tikai 15 gados)..
Bet nu piekrîtu tomçr, ka pagaidâm vçl kvalitâte nedaudz, bet tomçr labâka ir LMT..
Nu 1-kârt, jo ir darbinieku pieslçgums :money: :die:
2. Jo nujau padaudz gadus izmantoju (sâkotnçji gan tikai dçï lîgumsaistîbâm) un pa visu ðito laiku (5-6 gadi Latvijâ) gan kvalitâte gan pârklâjums ir krietni uzlabojies gandrîz lîdz tâdam paðam lîmenim kâ LMT (ko LMT ir panâcis tikai 15 gados)..
Bet nu piekrîtu tomçr, ka pagaidâm vçl kvalitâte nedaudz, bet tomçr labâka ir LMT..
Man pârsvarâ visi draugi ir uz ZZ un pats arî sâku visus mobîlos sakarus ar to karti. Pieslçgumam vçl esmu zaïð, nav nekâdas pelnîðanas - tapçc labâk sevi limitçt ;) Turklât vismaz vari reâli redzçt cik esi nopïurkstçjis. Tikmçr cik bûs tie kari starp firmâm visiem bûs savi bonusi, katrs centîsies nomest tarifu, lai tikai leitotâji pie viòiem ietu
Izvçle paliek tavâ pusç 
- Atombanans
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 24 Mar 2009, 12:40