Kaut kas nav tā!

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

usins
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2873
Pievienojies: 26 Feb 2007, 08:51
Reputācija: 0

Kaut kas nav tā!

Post no usins » 11 Jūl 2007, 18:49

Kaut kas nav tā ar lapu pēdējo nedēļu. Piemēram man ir 2 reizes jālogojas, lai tiktu iekšā lapā un tad man nerāda pēdējos komentārus, kaut arī tādi ira. Un kāpēc tagad jaunākie komentāri sadalīti 2 daļaās? jaunākie komenti un jaunākie komenti forumā? Tas nav ērti- vecais variants bija labāks.
Vai kādam arī ir kaut kādas problēmas?
Es iesaku, lai šo lietinju dabū gatavu- lai paskatās kas ar to loginu ira. Protams, ceru, ka tikai man ir tāda problēma. :)
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!

normis_161
E-žurnālists
Atbildes: 436
Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01

Post no normis_161 » 11 Jūl 2007, 19:02

Man, piemēram, viss ir kārtībā. Tikai pa retai reizei kaut kas ne tā, bet tās jau ir manas problēmas, jo pats neesmu īsti savedis datoru kārtībā.

foxsk8
Moderators
Atbildes: 5080
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 11 Jūl 2007, 19:06

Par ielogošanos man pašam tā bija, kad caur wap versiju šodien taisījos ielogoties. Par tiem komentāriem runājot. Ja neesi pamanījis, tad pirmais blooks ir tikai no ziņu un rakstu komentāri jaunākie, bet otrs bloks ir visu pārējo forumu komentāri. Tas tika izveidots tāpēc, lai visas tēmas nebūtu vienā putrā.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

normis_161
E-žurnālists
Atbildes: 436
Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01

Post no normis_161 » 11 Jūl 2007, 19:11

Vienīgā problēmu, kuru es saskatu ir tā, ka vecajos tekstos daudz kur ir kvadrāti un tā dēļ tos nevar izlasīt. Kāpēc tā tas īsti ir? Man variants ir šāds, tas ir tāpēc, ka tika pāriets uz jauno servisu, un tā laikā tika sabojāta informācija. Kaut kas tamlīdzīgs, vai arī es galīgi maldos.

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 11 Jūl 2007, 19:29

Tu maldies. Jau cik reizes forumā ir teikts, ka notepad.lv pārgāja no windows-1257 encoding uz UTF-8 encoding. ja gribi redzēt vecās tēmas, tad tev pārlūkā ir jānomaina Character Encoding no UTF-8 uz windows-1257, bet līdz ar to viss pārējais būs ķeburos. Lielāko daļu pārtūlkojām, bet ne visu.

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 11 Jūl 2007, 19:31

Par to jau runājām... nācās pāriet no Baltic kodēšanas uz Unicode. Ja kādā vecā tēmā rādās kvadrāti- pamaini pārlūka uzstādījumos kodēšanu! Pārkodēt katru veco komentu ar rokām jau varētu, bet sorry- nav tik daudz brīva laika :cry:

Fox: kaut kā man liekas, ka pie 'Skatīt jaunos ziņojumus kopš pēdēja apmeklējuma' pievienojas tikai ziņojumi no augšējā bloka..., bet toč, ka ne visi... ar logošanos man nav bijis problēmu, lietoju AUTOLOGIN.
Image

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 11 Jūl 2007, 19:55

Par to skatīt jaunākos ziņojumus ir tā, ka viņš rāda no visiem forumiem, bet ir tāds gļukains. To esmu ievērojis visiem phpbb forumiem. Koderi ieviesuši kaut kādu kļūdu, kuru labojumu jau meklēju ilgi un dikti.

Pievienot atbildi

Return to “Foruma Jaunumi un Lietošana”